اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش قدرت آرمیچر؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افزایش قدرت آرمیچر؟

نقشه ای که بسته شده مداریه که به سوپر زنر هم معروفه

http://www.bristolwatch.com/ele/zener_power_supply.htm\

برای افزایش جریان بکار میره نه ولتاژ

ولتاژی که به بیس میدین هرچقدر باشه منهای 0.7 میشه ولتاژ امیتر به زمین

دیدگاه

یا گیربکس
      یا موتور قدرتی تر
      که اگه واسه دریل میخواید فقط همون اولی
      آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

سلام
        پیشنهاد من شاید گرون از آب در بیاد :mrgreen: :mrgreen:
        موتور براشلس-گیربکس-کنترلر موتور +مولدPWM
        مزایا:
        حفظ سرعت و تعیین محدوده وسیعی از سرعت
        قدرت بالا
        بگذارید و بگذرید
        ببینید و دل مبندید
        چشم بیاندازید ودل مبازید که
        دیر یا زود باید گذاشت و گذشت... حضرت علی(ع)

دیدگاه

با سلام دوست عزیز شما احتیاجی به مدار ندارید یه گیربکس تهیه کنید کارتون راه میوفته :agree: :agree:
          Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فکر
            با سلام و درود
            چطور حساب کردید؟
            حساب کردن نمیخاد که !!!
            با گذاشتن مقاومت سر راه موتور مقداری از ولتاژ تغذیه دوسر مقاومت افت میکنه

دیدگاه

سلام خسته نباشید..من یک موتور ۱۲ولت ۴ شیار سشوار دارم که حدود ۱۰۰۰۰۰ دور با مدار سشوار میزنه.
              .میخوام جاروبرقی کوچک درست کنم..اما با وصل کردن به اداپتور یک امپر ۱۲ ولت خیلی ضعیف میچرخه..میشه لطفا راهنماییم کنیین
              ازچه منبع ولتاژ استفاده کنم بغیر باطری موتور ؟؟ یااینکه توی سشوار چطور بدون ترانس کاهنده و فقط د
              دیود ۲۲۰ متناوب تبدیل به ۱۲ مستقیم پر قدرت میشه؟؟ ممنون

دیدگاه

درود...
                این به خاطر اینه که آداپتور شما جریان ضعیف میده...نمیتونه جریان مورد نیاز موتور رو تهیه کنه...باید یه آداپتور با همون ولتاژ ولی جریان بالاتر بگیرید....پیشنهاد من به شما اینه که آداپتور 12 ولت 4 یا 5 آمپر بگیرید....

دیدگاه

ممنون مرسی

دیدگاه

سلام خسته نباشید..من یک موتور بزرگ سشوار ۱۲ ولت دارم که میخوام ازش استفاده برای ساخت جاروبرقی کوچک کنم..اما با اداپتور ۱۲ تا ۱۸ ولت با ۵۰۰میلی امپر هم چندان سرعتی نداره و بسیار ضعیفه ودر ابتدا باید با دست حرکتش داد تا بچرخه..حتی خازن ۴۷۰۰ میکروفاراد ۱۶ ولت هم موازی کردم با موتور اما تاثیری نداشت.... و با اداپتورهای دیگر هم تست کردم نتیجه تقریبی همین بود..توان خروجی موتور حدود ۶ وات و ۱۱۰۰۰ دور دقیقه جریان مصرفی زیر بار ۰/۷۶ امپرهست....و توی خود سشوار تنها با یک دیود در پشت کلید کاهش ولتاژ داده و با پل دیود پشت موتور برق رو ۱۲ ولت مستقیم کرده....منون میشم اگه کسی تجربه ای داره ..تشکر..

دیدگاه

سلام خسته نباشید..یک موتور ۱۲ ولت سشوار دارم حدود ۳ وات و ده هزار دور..اما اداپتورم توانش کمه..خواستم با Tip 41 تقویت کنم اما فرقی نکرد.به پایه اول بیس ۱۲ ولت دادم اما دور موتور تغیر نکرد...سوالم اینه به بیس ولتاژ دادم..موتور رو بین امیتر و منفی اداپتور گذاشتم اما کلکتور رو تو شماتیک هست ۱۲ ولت متوجه نشدم خوب که چکارش کنم..؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر

دیدگاه

با درود
                        توان آداپتور با ترانزیستور قابل افزایش نیست و شما میبایست منبع تغذیه خود را ارتقاء بدهید....

دیدگاه

ممنون مرسی

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

ممنونم..بنظرتون اداپتور ۱۲ ولت ۴ یا ۵ آمپر بهتره یا باطری موتور ۱۲ ولت ۴ یا ۵ آمپر ؟؟ چون میخوام مینی دریل و اره میزی کوچک ۱۲ ولت هم درست کنم برای کارهای ظریف..من کارم تعمیرات موبایل هست اما از ترانزیتورهای قدرت و توان آداپتورها اطلاعاتی ندارم..بنظرتون چه مدل موتور ۱۲ولت بهتره برای ساختن مینی دریل مینیاتوری و اره میزی کوچک ؟ که هم توان و هم دور بالا داشته باشه ؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

دیدگاه

خوب مثل این میمونه که بخوای از یک led نور بیشتری بگیری و ولتاژ زیاد بهش بدی 3 ولت رو بکنی 3.5 شدنش میشه ولییییییی....نه حالا 10 ولت.

من دریل ایستاده دارم . اونم یه جاهایی کم میاره چه برسه به ارمیچر.
                            یه تراشکار به من گفت که در مته های ریز باید سرعت بالا باشه و اگه مته بزرگ باشه باید سرعت پایین دلیلش هم مشخصه چون
                            میشه به مته بزرگ فشار وارد کرد و اگه قفل کرد نمیشکنه.
                            شما نمی تونی با بالا بردن ولتاژ و امپر بتونی توان خیلی بالاتری بگیری.
                            من اول اینکه ارمیچر شما رو ندیدم و مشخصات .
                            این عکس رو ببین:

من این رو خریدم .20.000تومن دو سال قبل.
                            خیلی قویه وبالا بردن ولتاژ دچار مشکل نمیشه.
                            اگه مشکل مالی نداری و میخوایی خودت بسازی از موتور براشلس استفاده کن.

دیدگاه

سلام
                              از همین موتور هاییکه فروشگاه همین سایت داره بخرین......من باشم گرونترین آرمیچر رو میخرم چون بزرگتر و قوی تره
                              موفق باشید
                              ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed_hmd نمایش پست ها
                                خوب مثل این میمونه که بخوای از یک led نور بیشتری بگیری و ولتاژ زیاد بهش بدی 3 ولت رو بکنی 3.5 شدنش میشه ولییییییی....نه حالا 10 ولت.

من دریل ایستاده دارم . اونم یه جاهایی کم میاره چه برسه به ارمیچر.
                                یه تراشکار به من گفت که در مته های ریز باید سرعت بالا باشه و اگه مته بزرگ باشه باید سرعت پایین دلیلش هم مشخصه چون
                                میشه به مته بزرگ فشار وارد کرد و اگه قفل کرد نمیشکنه.
                                شما نمی تونی با بالا بردن ولتاژ و امپر بتونی توان خیلی بالاتری بگیری.
                                من اول اینکه ارمیچر شما رو ندیدم و مشخصات .
                                این عکس رو ببین:

من این رو خریدم .20.000تومن دو سال قبل.
                                خیلی قویه وبالا بردن ولتاژ دچار مشکل نمیشه.
                                اگه مشکل مالی نداری و میخوایی خودت بسازی از موتور براشلس استفاده کن.
                                شاید باور نکنی همین آرمیچری که عکسشو گذاشتی من دیشب رفتم الکترونیکی تو بندرعباس همین آرمیچرو خریدم یازده هزارتومن.فروشنده گفت این آرمیچرو اگر 12 ولت 1 آمپر وصل کنی اصلا نمیشه نگهش داشت(برای مینی دریل)واقعا قویه من یه آرمیچر همین اندازه داشتم ولی این دو برابر اون قوی تره.البته دیشب یکی دوبار داشت گیر میکرد.ولی عالیه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط Zamann نمایش پست ها
                                سلام خسته نباشید..یک موتور ۱۲ ولت سشوار دارم حدود ۳ وات و ده هزار دور..اما اداپتورم توانش کمه..خواستم با Tip 41 تقویت کنم اما فرقی نکرد.به پایه اول بیس ۱۲ ولت دادم اما دور موتور تغیر نکرد...سوالم اینه به بیس ولتاژ دادم..موتور رو بین امیتر و منفی اداپتور گذاشتم اما کلکتور رو تو شماتیک هست ۱۲ ولت متوجه نشدم خوب که چکارش کنم..؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر
                                موتور سشوآر خیلی ضعیفه.برای چرخوندن یه پره سبک ساخته شده که نیازی به قدرت زیاد برای شروع به کار نداره.من یسری میخواستم با موتور هود که 220 ولت هست سنگ فرز بهش وصل کنم اصلا حرکت نتونست بکنه.بعدش رفتم ابزار فروشی یه پیچ مخصوص خریدم شش هزارتومن که صفحه سنگ فرز مینی بهش وصل میشه و اونم به دریل وصل میشه.که دریل به سنگ فرز تبدیل شد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X