سلام من توی یک پروژه نیاز دارم بفهمم که از موتور دی سی استفاده کنم یا ای سی.در توان مثلا 250 وات از نظر گشتاور و تلفات کدام موتور به صرفه تر و یا کار آمد تر هست.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
dc or ac
Collapse
X
-
پاسخ : dc or ac
بستگی به کار مورد نظ، شما داره موتور ac براش نداره ولی کنترل سرعت نمیشه به راحتی براش درست کرد ولی عمر بالاتری نسبت به موتور dc معمولی داره ولی موتور dc رو به راحتی میتونی کنترل سرعت رو روش انجام بدی اگر گشتاور و سرعت بالا نیاز هست میتونی از. موتورهایه براشلس استفاده کنی ولی کنترل کردنشون نسبت به موتور dc معمولی و موتور ac سخت تره
-
ممنون داداش بابت وقت گذاریتون
کار من حدودا شبیه ساخت یک ژنراتور برا دوچرخه است.در دوچرخه های مسابقه در بعضی جاهها این موتور کمکی به دوچرخه سوار کمک میکنه که بتونه در سربالایی ها راحتتر بره و در بعضی جاه ها مثلا در سرپایینی موتور باتری خودشش رو شارژ میکنه .برا همین می خواستم بدونم کدوم بهتره تلفات کمتری داره و گشتاور راه انداز بیشتری داره در مورد هم توان؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط VAHIDGKممنون داداش بابت وقت گذاریتون
کار من حدودا شبیه ساخت یک ژنراتور برا دوچرخه است.در دوچرخه های مسابقه در بعضی جاهها این موتور کمکی به دوچرخه سوار کمک میکنه که بتونه در سربالایی ها راحتتر بره و در بعضی جاه ها مثلا در سرپایینی موتور باتری خودشش رو شارژ میکنه .برا همین می خواستم بدونم کدوم بهتره تلفات کمتری داره و گشتاور راه انداز بیشتری داره در مورد هم توان؟
براشلس هست که دقیقا برایه دوچرخه هایه برقی درست شدن تو همین سایت یه تاپیک هست به ساخت دوچرخه الکتریکی مطالب خوبی داخلش هست
دیدگاه
دیدگاه