اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ترانسفورماتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ترانسفورماتور

سلام
    یه راهنمایی میخواستم از دوستان.من میخایم یه ترانس با خروجی 1500 آمپر و ولتاژ 100 ولت داشته باشم .من می خواستم 3 ترانس جوشکاری 500 آمپری رو باز کنم و سیم پیچی و به هم وصل کنم وداخل تانک روغن قرار بدم ولی ولتاژ ترانس جوش حدود 40 است میخاستم بدونم اولا میشه همچین آری کرد؟وچطور متونم ولتاژ خروجی رو به 100 برسونم؟

پاسخ : ترانسفورماتور

با درود

ترانسهای جوشکاری در موقع جوش دادن ولتاژ آن بسیار کم میشود و اگر شما به ولتاژ 100 ولت در جریان 1500 آمپر احتیاج دارید فکر نمیکنم ترانسهای معمولی جوشکاری جواب شما را بدهد !!!!
    1500 آمپر برای چه کاری احتیاج دارید ؟؟؟؟؟
    چون شغل من به نوعی با جوشکاری قطعات سنگین ارتباط دارد میفهمم که 1500 آمپر چه اتفاقی قرار هست انجام بشود !!!!! :eek: :eek:

دیدگاه

ممنون از جوابتون.این آمپرو برای ایجاد قوس کوره با الکترود گرافیتی میخام

دیدگاه

ترانسها اگر دقیقا مشابه هم باشند را میشه موازی کرد.ولی واسه افزایش ولتاژ باید خروجیها را سری کرد.با ولتاژ 80 ولت در ثانویه و 1500 آمپر جریان شما باید 6 تا ترانس 40 ولتی 500 آمپری داشته باشید یعنی سه تا را با هم موازی کنید دوباره سه تا را با هم موازی کنید بعد با هم سری که این کار به نظر من به صرفه نیست و تلفات و قیمتش هم زیاد میشه.
        الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

نظرتون درمورد پیچیدین ترانس توسط خودم چیه؟آیا میشه سیم لاکی و ورق هسته رو برای همچین آمپری براحتی از بازار تهیه کرد؟

دیدگاه

با درود

آیا شما ترانس پیچی کار کرده اید ؟؟؟؟
            با توجه به توان و شدت جریانی که شما احتیاج دارید فکر نمیکنم با قطعات معمول مدار بتوانید این ترانس را بپیچید !!!!!
            به نظر من استفاده از کره های القایی برای ذوب کردن بهتر و مقرون به صرفه تر میباشد .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezag1364
              نظرتون درمورد پیچیدین ترانس توسط خودم چیه؟آیا میشه سیم لاکی و ورق هسته رو برای همچین آمپری براحتی از بازار تهیه کرد؟
              اگه به قول دوستمون ترانس پیچی قدرت کار نکردید توصیه نمیکنم.چون ترانس قدرت یه ملاحظات مخصوص به خودشو داره .
              ولی در کل چیز نشدنی نیست.اول باید دقیقا محاسبه بشه که چه هسته و سیمی میخواد.سیمش براحتی پیدا میشه که بهتره از چند لا سیم نازکتر بجای یک سیم قطور استفاده بشه.البته بسته به محاسبه شایدم نیاز باشه ثانویه با شین مسی انجام بشه که هزینه را خیلی بیشتر میکنه.
              هسته با این ابعاد شاید یکم بد گیر بیاد.
              الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X