اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه راه اندازی دینام (الترناتور )پراید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه راه اندازی دینام (الترناتور )پراید

نوشته اصلی توسط ssmq نمایش پست ها
    چرا باید میدان تحریک کاهش پیدا کنه ؟ وقتی دور بالا میره وقتی خروجی رو....13 باشه رگولاتور توجهش به ولتاژه حالا توی دور بالا شما بی بار باشید رگولاتور برای جلوگیری از اور ولتاژ یا نرفتن ولتاژ به بالای 13 ولتاژ سیم تحریکو کم می کنه و قتی جریان کشی بالا بره رگولاتور ولتاژ تحریکو افزایش میده(البته که با افزایش بار و جریان ولتاژ افت میکنه و رگولاتور اون افت ولتاژو می بینه ) اونی شما مد نظر هست و بدون خوندن پست قبلی بیان فرمودین یه دینامه بدون رگولاتور (مثل یه دینام جریان مستقیم با اهنربای ثابت یا با اهنربای سیم پیچی شده و تحریک ثابت مثل دینام موتورسیکلت های ارزون قیمت )اون جوری با افزایش دور همه چی بالا میره جریان و ولتاژ و هم مصرف کننده بالا بالای بالا یعنی اون دنیا ......

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

یکی از دلایلی که ما پیشرفت نمیکنیم سرسری رد کردن نوشته هاست و خوردن لقمه امادست تو پست قبلی جواب داده شد شما چی ازش کشیدی بیرون یه علامت سوال بزرگ ؟
    دمت گرم من کم اوردم باید ببخشی خدا کم داده (البته می تونم برم فروشگاه یه دینام بخرم ببندم به توربین واماده بفرستم واست تا مشکلتون حل شه ولی شاید جمعه بعدی )
    پاسخ خای ناقص بدرد من نمیخوره بهمین خاطر از یک منبع دیگه اطلاعاتی رو گرفتم و دینام راه افتاد
    برای استفاده دیگران میگم
    به این صورت که یکی از دو پین دینام به مثبت خروجی دینام بصورت دائمی بسته میشه تا افتامات فیدبکی از ولتاژ شارژ داشته باشه
    و کافیه به پین دیگری هم بعد از راه افتادن شفت دینام (الترناتور) یک لحظه مثبت 12 سری شده با یک لامپ بدین تا بتونه باتری رو شارج کنه
    همین . حالا شما هی واسه ما رجز بخون

دیدگاه

اون لامپ رو هم بگو مشخصاتش رو من فقط تونستم با لامپ کوچیک ها این رو راه بندازم

دیدگاه

مرد عابدی، زنی دیندار و زیبا رو را به همسری برگزید.چندی گذشت ولی آن دو بچه دار نمی شدند.تا اینکه عابد به درگاه خداوند دعا کرد و رحمت و بخشایش خداوند شامل حالش شد.روزی به زنش گفت:«به همین زودی ها پسرمان به دنیا می آید.نام نیکی برایش انتخاب می کنیم و در تربیتش تلاش فراوان انجام تا احکام دین و راه و رسم زندگی را بیاموزد.چنان که در مدتی کوتاه مرد معروفی شود و چشم ما از دیدن او روشن گردد.» زن گفت:«از کجا میدانی که فرزند ما پسر است؟اگر هم پسر باشد چه تضمینی دارد که او پسر معروفی شود و تا آن زمان زنده بمانیم و شاهد بزرگ شدن او باشیم.حرف های تو شبیه آن مردی است که همسایه ی بازرگانی بود.بازرگان روغن می فروخت و هر روز بک مقداری از آن را به مرد همسایه می داد.مرد مقداری از آن را می خورد و بقیه را در کوزه ای نگه می داشت تا اینکه کوزه پر شد.روزی مرد کوزه را مقابل خود گذاشت و گفت:«اگر این روغن را به بازار ببرم و بفروشم می توانم پنج گوسفند بخرم.هر کدام از این ها پنج بره به دنیا می آورند.اگر یک سال طول بکشد گله ای بدست می آورم و ثروتمند می شوم.بنابراین ازدواج می کنم و برای من پسری خواهد بود که او را علم و ادب بیاموزم.اگر حرف مرا گوش ندهد با همین عصا تنبیه اش می کنم.»در این فکر بود که عصایش را بلند کرد و از سر غفلت به کوزه زد و آن را شکست.روغن بر سر و رویش پاشید و همه جا را کثیف کرد».وقتی عابد این داستان را شنید ساکت شد و دیگر چیزی نگفت.تا اینکه پسرش به دنیا آمد.او و همسرش شاد شدند و نذری که کرده بودند ادا کردند و مشغول بزرگ کردن و تربیت او شدند.روزی زنش می خواست به حمام برود پسر را به عابد سپرد و راهی شد.ساعتی گذشت.یکی از سربازان پادشاه به دیدار عابد آمد تا او را با خود نزد پادشاه ببرد.عابد گفت:«اگر کمی تحمل کنی همسرم بر می گردد و من بچه را به می سپارم و با خیال آسوده با تو می آیمسرباز گفت:«پادشاه دستور داده است همین الان پیش او برویم نباید تاخیر کرد چون کار مهمی پیش آمده است و می خواهد با تو در میان بگذارد.»عابد در خانه راسویی داشت که با آنها یکجا زندگی می کرد.او را مثل یکی از اعضای خانواده پرورش داده بودند و خیلی دوستش داشتند.راسو چون با انسان ها بزرگ شده بود،رفتار آنها را می دانست.بنابراین عابد راسو را با پسرش تنها گذاشت و رفت.ناگهان ماری به سوی گهواره ی کودک رفت تا او را هلاک کند. راسو مار را دید به سرش پرید و او را کشت و پسر را خلا ص کرد.وقتی عابد بازگشت راسو را غرق خود دید.با خودش فکر کرد که راسو پسرش را کشته است به همین خاطر غرق خون شده است.دنیا دور سرش چرخید و بیهوش افتاد.وقتی به هوش آمد عصایش را برداشت و بدون این که مطمئن شود کار راسو است،راسو با ضربه ی او کشته شد.عابد وقتی وارد اتاق شد پسرش را صحیح و سالم دیدو جسد ماری را کنارش دید که تکه تکه شده بود.آنقدر ناراحت شد که بر سر و رویش کوبید و پشیمان شد.اما دیگر پشیمانی سودی نداشت چون راسو مرده بود.عابد ناله کنان فریاد می زد:«ای کاش این کودک هرگز به دنیا نمی آمد تا من با او انس گیرم.من به سبب دوست داشتن بیش از حد فرزندم خون ناحقی را ریختم و کار بیهوده ای انجام دادم.کدام مصیبت از این بزرگتر که جانور بی گناهی را بکشم و حق را ناحق کنم.»زن عابد وقتی بر گشت و ماجرا را شنید بسیار ناراحت شد و گفت:«هر کس در کارها عجله کند و صیر و برباری را کنار بگذارد این بلا سرش می آید»منبع:بر گرفته از کلیله و دمنهنتیجه گیری: «عجول »به افرادی گفته می شود که در گفتار و رفتار و سوال و درخواست خود،دستپاچه اند و صبر و حوصله لازم را برای رسیدن به مقصد،از راه صحیح آن ندارند،به همین دلیل،اغلب گرفتار مشکلات و ناکامی ها می شوند.
        جدیدترین ویرایش توسط ssmq; ۱۴:۳۰ ۱۳۹۵/۰۸/۰۳.

دیدگاه

۱۲ ولت ۵ وات رو لامپ نوشته
          لوازم یدکی بگو جازغالی راهنمای پراید اگه اشتبا نکنم
          همراه با لامپ
          ولی اگه دور دینام زیر ۱۰۰۰ باشه ۵۰ وات ۶ ولت بیشتر نمیده
          ۲۰۰۰ به بالا میشه ۱۴.۵ ولت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeedxs نمایش پست ها
            سلام هر چقدر گشتم منبع مناسبی پیدا نکردم و نهایتا مدار زیر رو بستم ولی وقتی کلید رو قطع میکنم خروجی ادامه پیدا نمی کنه
            آشنایی که بلدن دینام راه بندازیم بگن اشکال کار کجاست

با سلام :
            سیم های دینام در حقیقت 4 عدد می باشد.
            1- یک سیم نسبتا ضخیم از خروجی 12+دینام به سر 12+ باتری بصورت مستقیم وصل می شود.
            2- بدنه دینام که در حقیقت به خط منفی یا شاسی خودرو وصل می شود.
            3-یک سیم که به لامپ نشان دهنده قرمز پشت داشبورد وصل می شود. ( هنگام خرابی دینام این چراغ روشن می شود)
            4- یک سیم که به برق 12+ ولت بعد از مرحل دوم سویچ وصل می شود.( حالت IGNITION) یا سویچ در وضعیت روشن یا بدون روشن بودن خودرو ( در اصطلاح غلط سویچ را باز کن، چون در حالت باز هیچ جریانی از مدار نمی گذرد و روشن بودن مدار در این حالت محال است).
            علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
            نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

سلام
              حداقل سرعت روتور الترناتور باید چقدر باشه (نه روی خودرو ..منظورم خود روتور هست )؟
              الترناتور بنز 220 توانش چقدر هست ؟
              با تشکر
              روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

سلام دوستان میشه راهنمایی کنید سیم های دینام تویوتا لندکروز چطوری تشخیص بدیم. دینام دنسو تویوتا ۳ فیش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Habibraisi نمایش پست ها
                  سلام دوستان میشه راهنمایی کنید سیم های دینام تویوتا لندکروز چطوری تشخیص بدیم. دینام دنسو تویوتا ۳ فیش
                  صرفنظر از نوع و مدل آلترناتورهای خودرویی سه رشته کابل دارن ( بدون در نظر گرفتن گرند یا منفی )

یک رشته ضخیم که خروجی دیودهای ۶ تایی ۳ فازه و به باتری متصل میشه .

دو رشته نازک که یکیش تغذیه بعد از سوییچ ( در حالت acc ) هست .
                  یک رشته دیگه هم به چراغ شارژ وصله

جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۱۶:۵۴ ۱۴۰۱/۰۴/۳۰.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X