سلام.خسته نباشید.من میخوام بدونم که ایا ترانسی هست که ولتاژ حدود 300تا400رو بکنه 220؟اگر این 400ولت که قراره بکنه220 هیچ امپری نداشته باشه چی؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ترانس پایین اورنده ولتاژ
Collapse
X
-
پاسخ : ترانس پایین اورنده ولتاژ
نوشته اصلی توسط easternwitch نمایش پست هاسلام.خسته نباشید.من میخوام بدونم که ایا ترانسی هست که ولتاژ حدود 300تا400رو بکنه 220؟اگر این 400ولت که قراره بکنه220 هیچ امپری نداشته باشه چی؟
کار بر گرامی سوال اول شما درست و منطقی می باشد. بله ترانسی که ولتاژ 300 الی400 ولت را تبدیل به 220 ولت کند و جود دارد. اما اگر خروجی این ترانس 220ولت هیچ جریانی نداشته باشد خیر غیر منطقی می باشد. درست است که خروجی جریان می تواند کم یا زیاد باشد و لی هیچ چیزی نداشته باشد. خیر فقط با قطع برق ورودی می تواند جریان خروجی نداشته باشد.!!!علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)
-
سلام
یه توضیح خدمت دوستمون easternwitch بدم که بتونید سوالات منطقی و صحیح بپرسید..
به الکتریسیته به شکل توان نگاه کنید. توان حاصل ضربی از ولتاژ در جریان است. اینکه بخوایم الکتریسیته رو تنها با ولتاژ یا تنها با جریان تعریف و مطرح کنیم، کاملاً کار غلطی است. به عنوان مثال شرکت برق پول توان مصرفی رو از شما دریافت میکنه، نه جریان یا ولتاژ! هزینه ی برق مصرفی شما بر اساس کیلووات محاسبه میشه. وسایل الکتریکی منزل نیز با یک توان مشخص کار می کنند و نه فقط با ولتاژ یا جریان. مثلاً اگر کمی افت ولتاژ در شبکه ی برق ایجاد بشه، دستگاه الکتریکی برای جبران افت ولتاژ، جریان بیشتری از شبکه ی برق طلب می کنه تا برای کار، توان مناسب رو داشته باشه. ینی به مقداری جریان بیشتر میگیره تا همچنان حاصلضرب ولتاژ در جریان عدد ثابتی باقی بمونه.
در مورد ترانس هم باید بدونیم که ترانس تبدیل توان انجام میده و نه فقط تبدیل ولتاژ یا جریان (البته با در نظر گرفتن راندمان ترانس).
امیدوارم این توضیحات به دردتون بخوره.*** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط easternwitch نمایش پست هاخیلی ممنون از توضیحاتتون.فقط میخوام بدونم که از کجا و چجوری این رو تهیه کنم(ترانس رو).
تثبیت کننده های ارزان قیمتی که ولتاژ رو روی 220نگهدارند(مثل رگولاتور ژنراتور ها) وجود داره؟
راهی که به نظر من میرسه اینه که از اینورتر استفاده کنید تا تثبیت خوبی رو در خروجی داشته باشید.
ترانس به تنهایی قابلیت تثبیت نداره و با تغییرات ورودی، خروجی نوسان خواهد داشت.*** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***
دیدگاه
-
خیلی ممنون که جوابمو میدید! میشه بگید چه اینورتوری؟ اسمش رو میگید؟ از کجا باید تهیش کنم میشه لطفا بگید چه اینورتری؟ کسی نمیتونه راهنمایی ای بکنه.من خیلی بهش نیاز دارم. خیلی ممنونجدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۲۲:۰۱ ۱۳۹۶/۰۶/۱۸.
دیدگاه
دیدگاه