اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ترانس تیروید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ترانس تیروید

سلام
    من یه هسته ی تیروید خریدم -روشو هم رنگ زده بودن برای عایق کاری - خب من سیم نمره ی 2دهم رو 500دور پیچیدم و از طریق چسب کاغذی عایق کاری کردم و سیم پیچ ثانویه رو روی اون و با دور 100دور همون نمره 2دهم پیچیدم.
    الان به سیم پیچ ثانویه -100دور- ولتاژ 9ولت ACرو میدم - اما تو خروجی سیم پیچ ثانویه 3 ولت دارم همش
    دلیلش چیه ؟

پاسخ : ترانس تیروید

فک کنم تعداد دور سیم پیچت یکم زیاده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajjad123456 نمایش پست ها
      ... الان به سیم پیچ ثانویه -100دور- ولتاژ 9ولت ACرو میدم - اما تو خروجی سیم پیچ ثانویه 3 ولت دارم ، دلیلش چیه ؟
      من درست متوجه نشدم، شما یک هسته ی توروئید با اولیه ی 500 دور و ثانویه ی 100 دور ساخته اید. بعد به ثانویه ولتاژ 9 ولت می دهید و دوباره از همان ثانویه هم، خروجی را اندازه می گیرید؟!

دیدگاه

مگه هر چقدر تعداد دور سیم پیچ ثانویه زیاد باشه ولتاژ بالا نمیره؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نه به ثانویه 9 ولت میدم و ولتاژ رو در اولیه اندازه گیری می کنم

دیدگاه

سلام
          من یه هسته ی تیروید خریدم -روشو هم رنگ زده بودن برای عایق کاری - خب من سیم نمره ی 2دهم رو 500دور پیچیدم و از طریق چسب کاغذی عایق کاری کردم و سیم پیچ ثانویه رو روی اون و با دور 100دور همون نمره 2دهم پیچیدم.
          الان به سیم پیچ ثانویه -100دور- ولتاژ 9ولت ACرو میدم - اما تو خروجی سیم پیچ ثانویه 3 ولت دارم همش
          دلیلش چیه ؟
          هسته های ترویدی معمولا دو نوع فریت برای فرکانس های بالا و نوع پودر اهن. هسته های فریت که سیاه رنگ هستند و هسته های پودر اهن بسته به ضریب گذردهی الگتریکیشون یا همون (مو) رنگ می شند مثلا زرد سفید ضریب گذردهیش 90 هست سبز ابی هم همون 90 هست ولی برای فرکانس تقریبا 30 کیلوهرتز مناسب هست. فرکانس که بالاتر بره هسته پودر اهن داغ میشه در حد ذوب شدن و باید از نوع فریت استفاده کرد. یه سرچی بزنید توی سایت هایی مثل شرکت مگنتیک و... اطلاعات کامل تری هست. یه نمونه هسته جدید هم هست که بهش می گند تیپ ووند که ما فعلا بهش کاری نداریم(اشباع در حد چند تسلا). من از ترانس پیچ ها سوال کردم اون ها می گفتند تفاوت چندانی بین محاسبات ترانس ترویدی و هسته های EI نیست که البته هم درست بود هم اشتباه. منظور اینکه شما شاید جواب بگیرید ولی الزاما نه و محاسبات دقیق می خواد. یه سرچ توی گوگل بزنید مقاله در مورد طراحی ترانس هسته ترویدی هست
          جدیدترین ویرایش توسط amin20107; ۲۰:۵۸ ۱۳۹۷/۰۴/۰۶.
          گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
          همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

یعین شما می فرمایید اگه محاسابت اشتباه باشه جواب نمی گیریم؟
            مثلا تو محاسبات اومده 100دور بپیچید برای ولتاژ 1 ولت و ما اگه اون 100دو ر رو 150 دور بئیچیم اصلا جواب نمی گیریم؟

دیدگاه

یعین شما می فرمایید اگه محاسابت اشتباه باشه جواب نمی گیریم؟
              مثلا تو محاسبات اومده 100دور بپیچید برای ولتاژ 1 ولت و ما اگه اون 100دو ر رو 150 دور بئیچیم اصلا جواب نمی گیریم؟
              نمیدونم باید بپیچید ببینید چی میشه. اگه ترانستون ولتاژ استاندارد داره (مثلا 12 ولت، 15،18،24) که رضا ترانس داره اماده بخرید بره
              گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
              همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X