اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن موتور براشلس (جایگزین موتور کولر آبی)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساختن موتور براشلس (جایگزین موتور کولر آبی)

یه مدته تو فکر ساختن موتور براسلس با دور موتور معادل موتور کولر آبی هستم

دور موتور 1500 RPM
    توان : 300W
    بازده ( نمیدونم تا چقدر میشه تو خونه بالا بردش)

ساختش بنظرم سخت نباید باشه میشه یه موتور رو تغییر داد هم سیم پیچی و روتور رو. کسی نظری اگر داره خوشحال میشم.

پاسخ : ساختن موتور براشلس (جایگزین موتور کولر آبی)

نوشته اصلی توسط arvinfx نمایش پست ها
    یه مدته تو فکر ساختن موتور براسلس با دور موتور معادل موتور کولر آبی هستم

دور موتور 1500 RPM
    توان : 300W
    بازده ( نمیدونم تا چقدر میشه تو خونه بالا بردش)

ساختش بنظرم سخت نباید باشه میشه یه موتور رو تغییر داد هم سیم پیچی و روتور رو. کسی نظری اگر داره خوشحال میشم.

سلام دادا.
    اگه میشه توضیح بدین افرادی که مثل من چیزی بلدنیستن یادبگیرن.موتور براشلس که برق شهری نیس اگه میشه کارتونو بصورت پروژه پست کنین ببینیمو یادبگیریم
    همیشه در قلبم زنده ی استاد تحیری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pika3 نمایش پست ها
      سلام دادا.
      اگه میشه توضیح بدین افرادی که مثل من چیزی بلدنیستن یادبگیرن.موتور براشلس که برق شهری نیس اگه میشه کارتونو بصورت پروژه پست کنین ببینیمو یادبگیریم
      راستش تو فکر ساخت موتور جایگزین موتور تک فاز کم بازده کولر هستم، ایده کلی اینه ولی اگر به نتیجه رسید تاپیک اول رو به آموزش ساختش اختصاص میدم

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk

دیدگاه

با سلام
        منظور از ساخت چنین موتوری چیست ؟ اگر میخواهید جایگزین موتور کولر کنید که برای اطلاع موتور کولر 3/4 اسب و حدود 560 وات است نه 300 وات . اگر ساخت آن مقرون به صرفه بود چه از نظر مصرف برق و چه از نظر هزینه تولید مطمئن باشید تا بحال ساخته و جایگزین موتورهای کولر فعلی شده بود . ضمنا تا آنجا که میدانم موتور براشلس موتور DC است نه AC . لطفا چرخ را دوباره اختراع نکنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
          با سلام
          منظور از ساخت چنین موتوری چیست ؟ اگر میخواهید جایگزین موتور کولر کنید که برای اطلاع موتور کولر 3/4 اسب و حدود 560 وات است نه 300 وات . اگر ساخت آن مقرون به صرفه بود چه از نظر مصرف برق و چه از نظر هزینه تولید مطمئن باشید تا بحال ساخته و جایگزین موتورهای کولر فعلی شده بود . ضمنا تا آنجا که میدانم موتور براشلس موتور DC است نه AC . لطفا چرخ را دوباره اختراع نکنیم
          سلام
          موتور های براشلس چون بازده بیشتری دارن با توان کمتر همون مقدار انرژی مکانیکی ایجاد میکنن برای همین فکر کردم 300W باید خوب باشه مطمعن نیستم
          این نوع موتور رو چین برای شیرکت آبسال ساخته و شرکت آبسال حدود 4 ساله داره میفروشه به عنوان سری ACDC پس باید بصرفه.
          میدونم که آهنربای نئودیوم لازم داریم یه پوسته موتور قابل دستکاری و درایور و یه منبع تغیه .که دوتای آخر تو بازار هست
          بیشتر برای این لازمش دارم چون موقعیت کولرما جوریه که هم خیلی بادش زیاده هم خیلی صدای بدی میده موقع روشن شدن هر کاریم بگی کردم برای این دو مشکل ولی مشکل از نوع موتور هست .

دیدگاه

سلام این نوع موتور رو من توی مدل های پرنده استفاده کردم ساختارم اینجوریه که سیم پیچ ثابت و اهنربا میچرخه و همشون 3 تا سیم دارن که به درایور خودشون وصل میشن میگن اسپید کنترلر همه چیزاش هم نقشه ی موتور و هم نقشه ی درایور توی نت هست ولی برای ولتاژ 220 شهر اول باید dc بشه بعدش کار بکنید که 380 ولت فکر نکنم ماسفتی برای درایو کردنش پیدا کنید

دیدگاه

سلام. اگه 300 وات میخوای یدونه موتور بخر/ اگه میخوای خودت بسازی و راحت بسازی مجبوری این رانر بسازی(چون هسته آماده ی موتور القایی موجوده! وگرنه باس طراحی کنی تو اتوکد و بدی برات ورق سیلیکون استیل برش بزنن)/ من یدونه موتور القایی گرفتم قفس سنجابشو در آوردم و قصد دارم با آهنربای نعودیمیوم 42 براش روتور درست کنم/ ولی چون هزینه بالاست(هم تراشکاری و هم غیره) فک نکنم براتون به صرفه باشه اگه 400 وات میخواین!موتوری که من دارم میسازم حدود ده کیلو وات هست/ و برای اینکه شما بخوای همچین موتوری رو درایو کنی باید خودت براش درایور بسازی چون گیر نمیاد بیاد هم قیمتش وحشتناکه/ ساخت درایور هم آسونه یه تاپیک زدم دارم بررسی میکنم انواع درایور های موجود و بازاری (کامرشال ) رو / هسته ی موتور های القایی هم معمولا تعداد دندانه هاش مضرب 3 هست و سیم پیچیش هم مشخصه(تو نت هست)

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
              با سلام
              سلام عرضم خدمتتون که الان کولر هایی با موتور براشلس موجود هست/ ضمن اینکه موتور براشلس صرفا یعنی موتور بدون براش! پس موتور های سنکرون و القایی و ... همه ی اونایی که براش ندارن میشن براشلس/و الان مصطلح شده که به موتور سنکرون آهنربا ثابت میگن براشلس/ و میشه هم اونو با جریان مربعی راه اندازی کرد هم با جریان سینوسی/ اگه با جریان مربعی راه اندازی بشه با وجود اینکه جریان معکوس هم میشه و به نوعی متناوب هست به اون DC میگن و موتور میشه BLDC و اگه با جریان سینوسی راه اندازی بشه بش میگن PMSM/کاری که ایشون انجام میده اختراع دوباره ی چرخ نیست/ ایشون داره موتور خودشون رو میسازه.
              جدیدترین ویرایش توسط Amir Zia; ۲۳:۲۶ ۱۳۹۷/۱۲/۲۸.

امیرحسین ضیا

دیدگاه

با دینام ماشین (آلترناتور) راحت میشه ساخت
                توی یوتیوب بگرد هست
                خودم یه قسمتاییشو متوجه نشدم ، حالا شما ببین متوجه شدی بیا اینجا توضیح بده استفاده کنیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X