اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب ترانس برای المنت دستگاه دوخت پلاستیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

انتخاب ترانس برای المنت دستگاه دوخت پلاستیک

سلام
    من میخوام یه دستگاه دوخت پلاستیک درست کنم برای المنتش میخوام از فنر سیم کشی استفاده کنم طول المنتم ۵۰ سانت هست مشخصات ترانس من باید چی باشه؟ ( ولتاژ ، آمپر) المنت سیمی تخت پیدا نمیکنم مجبورم از فنر سیم کشی استفاده کنم اصلا میشه از فنر سیم کشی به عنوان المنت برای دوخت پلاستیک استفاده کرد یا نه؟
    جدیدترین ویرایش توسط babavand; ۰۰:۲۰ ۱۳۹۹/۰۶/۲۱.

پاسخ : انتخاب ترانس برای المنت دستگاه دوخت پلاستیک

نوشته اصلی توسط babavand نمایش پست ها
    سلام
    من میخوام یه دستگاه دوخت پلاستیک درست کنم برای المنتش میخوام از فنر سیم کشی استفاده کنم طول المنتم ۵۰ سانت هست مشخصات ترانس من باید چی باشه؟ ( ولتاژ ، آمپر) المنت سیمی تخت پیدا نمیکنم مجبورم از فنر سیم کشی استفاده کنم اصلا میشه از فنر سیم کشی به عنوان المنت برای دوخت پلاستیک استفاده کرد یا نه؟
    آلیاژ المنت اهن معمولی نیست که بلکه الیاژ خاصیه که هم مقاومت داشته باشه هم اکسیده نشه و غیره
    اون سیم فنر یه تکه اهن یا استیل
    و جریان زیادی ازش رد میشه و شایدم فیوز خونه بپره و امکان برق گرفتگی هم در صورت اتصالی بیشتر میشه
    پیشنهاد من این سعی کنید اماده شو خریداری کنید .. باور کنید به این راحتی ها نمیشه چیزی ساخت یا هزینه هاش بیشتر میشه
    شما یه موبایل خودت بسازی گرون تر درمیاد یا اماده شو بخری؟
    پیدا کردن این ها و کلی وقت و هزینه رفت امد و اشتباهات علمی و غیره خیلی بیشتر هزینه رو دستتون میذاره
    و اینکه فقط المنت نیست بلکه حرارت گیر سرامیکی هم میخوای وگرنه با سیم المنت یا فنر که نمیشه چسبوند به پلاستیک

ولی امتحان کن و سعی کن طول فنر زیاد در نظر بگیری که مقاومتش بیشتر بشه
    کاملا مواظب باشی برق نگیرتت ها ؟
    و قبل وصل کردن ببین فنرت چند اهم داره و یه فیوز هم سری کن با مدارت که فیوز نپره
    جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۰۲:۲۲ ۱۳۹۹/۰۶/۲۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
      آلیاژ المنت اهن معمولی نیست که بلکه الیاژ خاصیه که هم مقاومت داشته باشه هم اکسیده نشه و غیره
      اون سیم فنر یه تکه اهن یا استیل
      و جریان زیادی ازش رد میشه و شایدم فیوز خونه بپره و امکان برق گرفتگی هم در صورت اتصالی بیشتر میشه
      پیشنهاد من این سعی کنید اماده شو خریداری کنید .. باور کنید به این راحتی ها نمیشه چیزی ساخت یا هزینه هاش بیشتر میشه
      شما یه موبایل خودت بسازی گرون تر درمیاد یا اماده شو بخری؟
      پیدا کردن این ها و کلی وقت و هزینه رفت امد و اشتباهات علمی و غیره خیلی بیشتر هزینه رو دستتون میذاره
      و اینکه فقط المنت نیست بلکه حرارت گیر سرامیکی هم میخوای وگرنه با سیم المنت یا فنر که نمیشه چسبوند به پلاستیک

ولی امتحان کن و سعی کن طول فنر زیاد در نظر بگیری که مقاومتش بیشتر بشه
      کاملا مواظب باشی برق نگیرتت ها ؟
      و قبل وصل کردن ببین فنرت چند اهم داره و یه فیوز هم سری کن با مدارت که فیوز نپره
      ممنون از پاسختون
      من از برق مستقیم استفاده نمیکنم که از برق گرفتگی و این چیزا بترسم تاپیک رو بخونید نوشتم میخوام با ترانس کاهنده اینکار رو انجام بدم . چرا دستگاه اماده نمیخرم دلیلش اینه من میخوام دستگاه رو میزکار خودم راه بندازم در ثانی بدم نمیاد هزینه تمام شده کم باشه ! الان یه دستگاه دوخت پدالی کمتر از ۶ تومن نیست من خیلی بخوام هزینه کنم ۱ تومن در میاد همون کارخونه ایی که این دستگاه رو میسازه گفت فک بالا و پایین رو میدم ۲۵۰ تومن یعنی همون المنت خودمم فنی هستم درست میکنم چیز خاصی نیست فقط از اهم و مقاومت و ولتاژ اینا سر درنمیارم و نمیدونم برا یه المنت ۵۰ سانتی ترانس با چه مشخصاتی بخرم که اونم با کمک دوستان انجمن درست میشه

دیدگاه

ممنون از پاسختون
        من از برق مستقیم استفاده نمیکنم که از برق گرفتگی و این چیزا بترسم تاپیک رو بخونید نوشتم میخوام با ترانس کاهنده اینکار رو انجام بدم . چرا دستگاه اماده نمیخرم دلیلش اینه من میخوام دستگاه رو میزکار خودم راه بندازم در ثانی بدم نمیاد هزینه تمام شده کم باشه ! الان یه دستگاه دوخت پدالی کمتر از ۶ تومن نیست من خیلی بخوام هزینه کنم ۱ تومن در میاد همون کارخونه ایی که این دستگاه رو میسازه گفت فک بالا و پایین رو میدم ۲۵۰ تومن یعنی همون المنت خودمم فنی هستم درست میکنم چیز خاصی نیست فقط از اهم و مقاومت و ولتاژ اینا سر درنمیارم و نمیدونم برا یه المنت ۵۰ سانتی ترانس با چه مشخصاتی بخرم که اونم با کمک دوستان انجمن درست میشه
        برا یمحاسبه ولتاژ و توان خروجی باید مقاومت المت تون مشخص باشه .
        فرمول محاسبه اهم یک سیم که سرچ بزنی برات میاره.
        R = ρ *(L / S)
        L همون طول سیمه که شمه 50سانت گرفتی به متر میشه L=0.05
        Aمساخت مقطع سیم به متر مربع است.که باید شما محاسبه کنی ببینید مساحت مقطع سیم چثده.اینم مشکلی نیستمی تونی با کولیس محاسبه کنی.
        ρ محاسبه مقاومت ویژه در این فرمول به جنس فلز تون بستگی داره.که بعید میدونم بتونید اینو بدست بیارید.
        بنابراین محاسبه ولتاژ ازروی این مقادیر کار سختی است.
        -----------------------
        بهترین روش همون ازمون خطاست.البته اگه محاسبات و درست انجام بدید باز هم باید برید سراغ همین کار.
        پیسنهاد میکنم برای شروع کار ابتدا یک فنر سیمکشی 5متری رو بیارید.(.یا همون 1متری منظور اینه که متراژ بالاتری داشته باشه.)برای تغذیه هم باید یک تتغذیه سعنی داشته باشید.مثلا یک سویچینگ 24 ولت 10آمپر.
        قطب منفی سویچینگ و به یک سر سیم فنری وصل کنید.و بدون اینکه فنررا از فاصله 50 سانتی متری قطع کنید.قطب مثبت سویچینگ را در همین فاصله از سر فنر قراردهید.یعنی بین +و - سویچینگ 50سانت سیم وجود داره.چند ثانیه ای رو در همین وضعیت ایست کن.حالا با دست یا یک پلاستیک میزان گرمارا ببین.چطوریه.اگه
        بعد این مرحله دوتا حالت بوجود میاد:
        حالت اول:حرارات کم است یا خیلی کم است.:اگر حرارت کمی ایجاد شود یا باید فاصله سیم و کم کنید.یا اینکه ولتاژ و زیاد کنید.من توصیه میکنم دراین مرحله برا ی این شرایط انقدر سیم + سویچینگ و به سمت سر منفی فنر سُر بدید تا سیم فنری به دمای مورد نظر شما برسه.حالا در اون دما میتتونید حساب کنید که فاصله فنراز همونجا تا سر فنرچقده.و به نسبت تا فاصله 50سانتی میتونید میزان جریان سویچینگ را محاسبه کنید.

اگه دیدید حرارات خیلی زیاده که به نفع شماست.چون حرارت زیاد را میشه کنترل کرد.در این حالت میتونید با یک دیمر به راحتی میشه کنترل کرد.
        eshop-hodhod.ir

دیدگاه

سلام
          بعلاوه اونی که دوستان گفتنند اینو اضافه کنم، مهم همون فک بالا و پایین هست که گفتید و اینکه به اصطلاح انبر اتو رو بسازید.
          بعدش میمونه دما، اگر بدونید دوخت پلاستیک در چه دمایی انجام میشه (از سازنده زنگ بزن بپرس) حتی با المنت های ۲۲۰ ولت هم میتونید این دستگاه رو بسازید.
          تنها کافی هست که دما رو مانیتور کنید (حالا آنالوگ یا دیجیتال) و نگذارید دما بالاتر بره.
          نکته مهم دیگه این هست که مطمیین بشید دما به صورت یک نواخت پخش بشه که اگه یک نقطه داغ و نقطه دیگه ایی سرد باشه اصولا دیگه نمیشه اسمش رو اتوی پلاستیک گذاشت...

دیدگاه

ممنون از پاسخ هاتون
            من دستگاه رو با راهنمایی های شما دوستان عزیز ساختم خیلی خوب کار میکنه ترانس 12 دوبل 8 آمپر خریدم از 24 ولتش استفاده کردم. تقریبا 400 هزار تومن خرج کردم!

جدیدترین ویرایش توسط babavand; ۱۳:۲۰ ۱۳۹۹/۰۶/۲۹. دلیل: اصلاح عکس

دیدگاه

ممنون از پاسخ هاتون
              من دستگاه رو با راهنمایی های شما دوستان عزیز ساختم خیلی خوب کار میکنه ترانس 12 دوبل 8 آمپر خریدم از 24 ولتش استفاده کردم. تقریبا 400 هزار تومن خرج کردم!

خب منم خوشحال میشم به نیاز هاتون دست پیدا کنید ولی در کل فرمودم خیلی موارد اماده شده هر دستگاهی خریدن کمتر هزینه داره
              و حساب شده تر هست .. و همچنین ما همه نوع ابزار و یا دستگاه های برای ساخت وسایلمون نداریم
              فرضا دستگاه مربوطه ما به کمی جوشکاری لازم داشته باشه .. همون یه ذره کلی هزینه برای ما ایجاد میکنه چه کرایه چه دستمزد جوشکار و غیره و همچنین ما ترانس جوش نداریم و خیلی غیره ها
              مورد بعدی محاسبات لازم و همچنین تهیه اقلام هزینه های چند برابری رو دست ما میزارن و سودش میره تو جیب دلالان و واسطه ها نه ما
              در کل واقعا براتون خوشحالم که شرایطشو داشتید که از هزینه ها بکاهید .. هر چند باید دید چقدر مهندسی اقدام کردید
              هر چند ساختار این دستگاه خیلی ساده ست و برام سوال ایجاد میشه یعنی همین دستگاه 6 ملیون پولشه ؟ اگه دارن 6 ملیون بابات این از مردم میگیرن خداوند لعنتشون کنه و به امید حق برن به سمت درک همچین افرادی
              خب شما گفتید که گفتن فک بالا پایین میدن 250 و فقط شما به یه المنت نیاز دارید یعنی بابت اون المنت 5ملیون خرده ای میگیرن ؟
              در کل بهتون تبریک میگم بابت موفقیتتون

دیدگاه

ممنون از پاسخ هاتون

تبریک میگویم بهتون.

از لحاظ اقتصادی این خیلی به صرفه است.ساختن چنین دستگاهی با میزو ...و قطعات جوندار از همه مهمتر اینکه ساخت دست شماباشه.احساس خودباوری را در انسان القا میکنه.اگع امکانش هست توضیح بده که ابعاد کارتون چی بوده و برا ی المنت ها در نهایت چیکار کردیدو تجربه خودتو بذارید.
                eshop-hodhod.ir

دیدگاه

ابزار همه چی دارم اول هم گفتم فنی هستم ادم فنی عشقش ابزار هست من هر ابزاری رو که به درد میخوره میخرم مثل ترانس جوش ، دریل،فرز و ... (دیگه جوشکاری و فرزکاری رو خودم انجام ندم نمیشه گفت کار دست خودمه) ورق mdf تا دلت بخواد دارم پروفیل نداشتم که دست دوم گرفتم شد صد تومن ترانس هم کارکرده گرفتم اونم ۱۰۰ تومن یه مدار با ای سی ۵۵۵ که برا تایمرش هست شد ۵۰ تومن و حدود ۱۵۰ تومن هم خرج چند تا خرت و پرت دیگه مثل فنر و المنت و چسب نسوز دم همسایه زیر بند ساز هم گرم که اون دو تا میله رو از کمک فنر جلو پراید برید مجانی داد دادم تراش کار دو طرفشو رزوه زد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
                    تبریک میگویم بهتون.از لحاظ اقتصادی این خیلی به صرفه است.ساختن چنین دستگاهی با میزو ...و قطعات جوندار از همه مهمتر اینکه ساخت دست شماباشه.احساس خودباوری را در انسان القا میکنه.اگع امکانش هست توضیح بده که ابعاد کارتون چی بوده و برا ی المنت ها در نهایت چیکار کردیدو تجربه خودتو بذارید.
                    خواهش میکنم ممنونطول محل پرس یا بقولی کار گیر دستگاه ۵۰ سانت هست ارتفاعش از سطح زمین تقریبا ۸۰ سانت ارتفاع رو ۸۰ سانت در نظر گرفتم که بشه پشت دستگاه صندلی گذاشت و بصورت نشسته کار کرد نوع حرکت فک بالا بصورت گیوتین هست اکثر دستگاه هایی که من تو اینترنت دیدم فک بالا مثل اتو بخار میاد رو نایلون ولی من از اول فکرم این بود گیوتینی حرکت کنه فقط یه مدل دستگاه دیدم گیوتینی بود اونم یه ایراد بزرگ داشت به جای اینکه فک بالا متحرک باشه فک پایین متحرک بود نمیدونم چرا اون طوری طراحی کرده بودن!؟جوینده یابنده هست المنت رو از همین اردبیل پیدا کردم تو بازار قیصریه اردبیل فقط یک نفر داشت چسب نسوز رو هم از اونجا گرفتم. ترانس رو هم گفتم یه ۱۲ دوبل ۸ آمپری کارکرده گرفتم از ۲۴ ولتش استفاده کردم عالیه.برا پیستون اون دو تا میله کمک فنر از لوله تک لایه لوله کشی آب استفاده کردم یه بوشن سایز ۲۰ رو جوش دادم به ۱۵ سانت لوله بوشن رو از وسط نصف کردم نصف دیگه رو جوش داده به ۱۵ سانت لوله دیگه دو سر المنت رو با ترمینال سیم کشی به سیمی که از ترانس اومده وصل کردم. دستگاه انصافا عالی کار میکنه از وقتی ساختم تا الان بیشتر از ۱۲۰۰ تا نایلون رو باهاش دوخت زدم کیفیت دوختش هم عالیه . از کارکردش فیلم میگیرم میزام اینجا
                    جدیدترین ویرایش توسط babavand; ۰۲:۲۲ ۱۳۹۹/۰۶/۳۰.

دیدگاه

سلام
                      میتونید لطف کنین شماره تماس بدین من تماس بگیرم ی مشورتی ازتون راجع به این دستگاه بگیرم
                      ممنون

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام
                      میشه لطف کنین شماره تماس بدین من ازتون مشورت بگیرم
                      ممنون

دیدگاه

سلام
                        خلیلی هستم
                        به مشاورتون احتیاج دارم
                        لطف کنین شمارتونو بدین
                        ۰۹۱۱۱۷۷۹۴۴۳

دیدگاه

سلام، من می خواهم دستگاه دوخت پلاستیک ساده درست کنم دوستانه که تجربه ای در این کار دارند منو راهنمایی کنید چه امکاناتی لازم هست و چقدر هزینه می برد، آیا به صرفه هست خودم درست کنم یا نه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X