اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افت ولتاژ روی پل دیود

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افت ولتاژ روی پل دیود

با سلام به دوست عزیزم جناب soheilایا ولتاژ 13.2 ولت در حالت بی باری است یا در حالت بار وصل شده . در هر حال افت ولتاژ دقیق هر دیود را باید با ولتمتر پیدا کرد . و همچنین ترانس هم در حالتی بار بهش وصل می*شود افت ولتاژ داخلی به علت مقاومت سیمهایش دارد . باز هم اگر سوال داشتی در خدمتیم ممنون

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

دوست عزیز دیود های امپر با لاافت ولتاژ به نسبت بیشتری دارند ولی حداکثر افت ولتاژ روی هر دیود یک ولت است

دیدگاه

پاسخ : افت ولتاژ روی پل دیود

نوشته اصلی توسط soheilbinaei نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز لطف کردی جواب دادی
      درمورد ترانس باید بگم که ابعادش 5.5در5.5در 3 هست و یک ;کیلوگرم هم وزن داره و دو تا 9.6 ولت نامی خروجی داره (ترانس دوبل) روش هم نوشته 50 va
      جنس سیمش رو هم نمیدونم
      راسیتاش من توی محاسباتش گیر کردم من ترانسم رو وقتی با مولتی متر دو سر 9 ولتش رو میگیرم 10.5 ولته و بعد از یکسو کردنش میشه 13.2
      حالا سوال من اینه که مگه بعد از یکسو کردن نباید ولتاژ ترانس ضرب در 1.41 بشه خب پس در اینجا ولتاژ خروج باید 14.8 ولت باشه ولی 13.2ولته چرا؟
      سوال دومم اینه که طبق فرمول انتخاب خازن اگر 100 میلی امپر جریان بکشیم و خازن خروجی هم 1000میکرو فاراد باشه باید 1 ولت ریپل داشته باشیم ولی وقتی من همین رو در واقعیت انجام میدم(یعنی خازن 1000 میکرو در خروجی میزارم و 100 میلی امپر ازش جریان میکشم) ولت متر عدد 10.7 رو نشون میده که این یعنی ما حدود 3 ولت ریپل داریم در خروجی
      من چیکار کنم تا فرمول ها با واقعیت درست در بیاد
      سلام،پس به احتمال زیاد فروشنده بهتون کلک نزده..
      شما با این شرایط باید حداقل یه خازن ۳۳۰۰ میکرو فاراد بذارین،
      افت ولتاژ تو پل دیود هم نهایتا 1.5 ولت هست نه بیشتر و نه کمتر..
      اینکه میگین هنوزم افت ولتاژ دارم و ولتاژ خروجی طبق فرمول درست
      در نیومده یعنی اینکه هنوزم یه جایی نشتی یا تلفات دارین،البته همیشه مقدار کمی افت ولتاژ تو منبع تغذیه های خطی طبیعیه.
      موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X