اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تسمه یا هسته آهنی (آهن سیلیس) برای ترانسفور ماتور حلقه ای

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تسمه یا هسته آهنی (آهن سیلیس) برای ترانسفور ماتور حلقه ای

سلام دوستان
    من برای پیدا کردن و خریدن تسمه یا هسته آهنی(آلیاژ آهن سیلیس)تو اینترنت زیاد گشتم متاسفانه توی ایران جایی رو پیدا نکردم و تو سرچها همش شرکت های چینی عمده فروش بودن با تناژ بالا،از چند آهن فروش که ورق آهن هم میفزوختند سوال کردم اصلا نمی دونستند چی هست،اگر کسی میدونه کجا تسمه یا هسته با جنس آهن سیلیس میشه پیدا کرد لطفا بمن بگین ،من خیلی گشتم ولی پیدا تکردم،حالبه هسته EI,UI,L,... بفور گیر میاد که همون جنس هست ولی جایی هسته ترودیال یا تسمه برای ساخت این نوع هسته من نتونستم پیدا کنم
    با تشکر از دوستان

پاسخ : تسمه یا هسته آهنی (آهن سیلیس) برای ترانسفور ماتور حلقه ای

نوشته اصلی توسط omid.mm نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من برای پیدا کردن و خریدن تسمه یا هسته آهنی(آلیاژ آهن سیلیس)تو اینترنت زیاد گشتم متاسفانه توی ایران جایی رو پیدا نکردم و تو سرچها همش شرکت های چینی عمده فروش بودن با تناژ بالا،از چند آهن فروش که ورق آهن هم میفزوختند سوال کردم اصلا نمی دونستند چی هست،اگر کسی میدونه کجا تسمه یا هسته با جنس آهن سیلیس میشه پیدا کرد لطفا بمن بگین ،من خیلی گشتم ولی پیدا تکردم،حالبه هسته EI,UI,L,... بفور گیر میاد که همون جنس هست ولی جایی هسته ترودیال یا تسمه برای ساخت این نوع هسته من نتونستم پیدا کنم
    با تشکر از دوستان
    سلام
    اگه واقعا نیست تو بازار بنظرم راهی جز سفارش به کارخونه نداری که اونم بعید میدونم قرارداد کوچیک قبول کنند، شما تماس بگیر با چند تا کارخونه چون تولید کننده اصلی اونا هستند مشخص میشه تو بازار هست یا نه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها
      سلام
      اگه واقعا نیست تو بازار بنظرم راهی جز سفارش به کارخونه نداری که اونم بعید میدونم قرارداد کوچیک قبول کنند، شما تماس بگیر با چند تا کارخونه چون تولید کننده اصلی اونا هستند مشخص میشه تو بازار هست یا نه
      کدوم کارخونه؟هرچی گشتم کارخونه چینی بود که عمده میفروشند اون هم بصورت ورق نه تسمه ولی به هر حال این نوع ترانسفورماتور تو ایران داره پیچیده میشه یه جایی باید هسته یا تسمه اش پیدا بشه،با اینهایی که این ترانس رو می پیجند صحبت کردم نگفتند هسته رو از کجا گیر میارن فقط گفتند سفارشی می پیچیم ،چون این نوع ترانس سفارشی پیچیده میشه و تعداد زیاد نیست بعیده اونایی که اینجا این کار رو میکنند عمده اونم از چین خرید کنن ولی نمیگن از کجا تهیه می کنیم،ترانس هم که 5-6 برابر قیمتی که برا خودشون در میاد می پیچن

دیدگاه

اینم نداشت؟
        گروه بازرگانی نوید با بیش از 35 سال تجربه در واردات سیم لاکی، رل سیلیکون استیل و هسته ترانس در ایران

دیدگاه

سلام.
          دوست عزیز چیزی که شما نیاز دارید بصورت شیت ( ورق ) موجوده که بایستی بنا به نیازتون برش یا در قالب پرس برش داده بشه مثل ورقه های روتور و استاتور موتور و یا ترانسفورماتور ها.
          موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FX5 نمایش پست ها
            سلام.
            دوست عزیز چیزی که شما نیاز دارید بصورت شیت ( ورق ) موجوده که بایستی بنا به نیازتون برش یا در قالب پرس برش داده بشه مثل ورقه های روتور و استاتور موتور و یا ترانسفورماتور ها.
            موفق باشید.
            سلام
            همون شیت یا ورقش کجا گیر میاد؟خودم میدم برش بزنن البته بصورت خورده فروشی مثلا یک شیت و یا نهایت 50 کیلو نه تناژ بالا،لطفا اگه جایی میشناسین راهنمایی کنید
            ممنون

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها
            اینم نداشت؟
            https://ng-groups.com/
            گفت ندارم با جند شرکت اینجوری تماس گرفتم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X