اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد ساخت المنت و محاسبه توان آن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در مورد ساخت المنت و محاسبه توان آن

با عرض سلام خدمت مهندسین و متخصصین برق؛
    من دانشجوی رشته مهندسی مواد هستم و هیچ پیش زمینه ای از تخصص شما ندارم و ممنون میشم در مورد این مسئله بهم کمک کنید.
    می خوام یه المنتی بسازم که بتونه رنج دمایی 230 تا 510 درجه سانتیگراد را برام تامین کنم تا بتونم باهاش فلز قلع و یک آلیاژ خاص دیگه رو ذوب کنم. چطوری می تونم این المنت رو بسازم؟ چطوری میتونم دما رو ، رو یه مقدار خاصی مثلا 300 درجه ثابت نگه دارم؟ بچه ها لطفا به زبان ساده بگین. کسی حاظره برام بسازه؟ چقد هزینه میگیرین؟ این شماره تماسمه 09101523391 و الان پروژم لنگ این کاره. کار با کوره خیلی سخته بنابراین می خوام با المنت ادامه بدم. لطفا پاسخ منو سریع بدید. خیلی متشکرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadkhalghi
      با عرض سلام خدمت مهندسین و متخصصین برق؛
      من دانشجوی رشته مهندسی مواد هستم و هیچ پیش زمینه ای از تخصص شما ندارم و ممنون میشم در مورد این مسئله بهم کمک کنید.
      می خوام یه المنتی بسازم که بتونه رنج دمایی 230 تا 510 درجه سانتیگراد را برام تامین کنم تا بتونم باهاش فلز قلع و یک آلیاژ خاص دیگه رو ذوب کنم. چطوری می تونم این المنت رو بسازم؟ چطوری میتونم دما رو ، رو یه مقدار خاصی مثلا 300 درجه ثابت نگه دارم؟ بچه ها لطفا به زبان ساده بگین. کسی حاظره برام بسازه؟ چقد هزینه میگیرین؟ این شماره تماسمه 09101523391 و الان پروژم لنگ این کاره. کار با کوره خیلی سخته بنابراین می خوام با المنت ادامه بدم. لطفا پاسخ منو سریع بدید. خیلی متشکرم
      سلام

سوالتون خیلی کلیه.

اولین چیزی که مهمه مقدار قلعیه که در واحد زمان میخواید ذوب بشه. برای ذوب هر کیلوگرم قلع 59 کیلوژول گرما نیاز دارید. علاوه بر این دمای اون را هم باید از دمای اتاق به دمای 230 درجه برسونید. بنابراین اگه در هر ثانیه بخواهید 1 گرم قلع ذوب کنید، المنتی نیاز دارید که حدود 100 وات گرما تولید کنه. (فکر کنم اینها را خودتوب بهتر میدونید.) البته باید اتلاف گرما را هم در نظر بگیریم. به نظرم یه المنت 500 تا 1000 وات که با یه کنترلر توانش را کنترل کنید مناسبه.
      در مورد کنترل توان المنت این تاپیک ها را بخونید.
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=90091.0
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=89012.0
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...2069#msg472069

دیدگاه

سلام ، من میخوام هزار متر مکعب اب در (استخر خاکی) رو توی فضای بیست و پنج در سی متر و در عمق دو متر( یک ونیم دو) ( کلا روی هزار متر مربع مکعب آب )
        رو از دمای دوازده درجه سانتیگراد به بیست و پنج درجه برسونم . مدت زمان یک هفته دو هفته چندان مهم نیست
        ایا با المنت های بزرگ میتونم این کارو انجام بدم ؟ حدود خرج کرد من تا چه حد میتونه برسه ؟

دیدگاه

سلام من میخواستم یه المنت هویه 250وات 220ولت بسازم اما روش ساختشو مشکل دارم اگه امکان داره راهنماییم کنید؟

دیدگاه

سلام
            سالنوتون مبارک
            یه سوال داشتم من سیم المنت 4 میل خریدم
            به اندازه 120سانت بریدم و به شکل دلخواه خودم
            فرم دادم و به برق شهری وصل کردم که درجااتصالی کرد
            وفیوز پرید اگه میشه کمکم کنید میخام باهاش دوتا نایلونو بهم بدوزم
            ممنون میشم راهنمایی کنین
            با المنت بخاری برقی و شارژر لب تاب امتهان کردم سیم المنتم 120سانت
            خوب کار کرد ولی با این المت نمیشه خیلی کلافه شدم میشه کمک کنید درست کنم
            پیشا پیش بابت کمکتون سپاسگزارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MTA1 نمایش پست ها
              سلام
              سالنوتون مبارک
              یه سوال داشتم من سیم المنت 4 میل خریدم
              به اندازه 120سانت بریدم و به شکل دلخواه خودم
              فرم دادم و به برق شهری وصل کردم که درجااتصالی کرد
              وفیوز پرید اگه میشه کمکم کنید میخام باهاش دوتا نایلونو بهم بدوزم
              ممنون میشم راهنمایی کنین
              با المنت بخاری برقی و شارژر لب تاب امتهان کردم سیم المنتم 120سانت
              خوب کار کرد ولی با این المت نمیشه خیلی کلافه شدم میشه کمک کنید درست کنم
              پیشا پیش بابت کمکتون سپاسگزارم
              سلام شما با فرمول kl/a مقاومتو بدست بیار بعد با فرمول v^2/r مقدار انرژی مصرفی رو به دست بیارید که معمولا بالای 97 درصدش گرما خالص میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kabootar_hu نمایش پست ها
                سلام ، من میخوام هزار متر مکعب اب در (استخر خاکی) رو توی فضای بیست و پنج در سی متر و در عمق دو متر( یک ونیم دو) ( کلا روی هزار متر مربع مکعب آب )
                رو از دمای دوازده درجه سانتیگراد به بیست و پنج درجه برسونم . مدت زمان یک هفته دو هفته چندان مهم نیست
                ایا با المنت های بزرگ میتونم این کارو انجام بدم ؟ حدود خرج کرد من تا چه حد میتونه برسه ؟
                سلام یا طول المت رو زیاد کن یا قطرش رو کم کن و پیچی که به المنت دادی حدالمقدور کمترش کن

دیدگاه

محاسبه یک تونل یکمترمربع با نصب هوکاگش چگونه است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kabootar_hu نمایش پست ها
                    سلام
                    در لینک زیر میتوانید اطلاعات مناسبی در زمینه المنت پیدا کنید.ماشین حساب محاسبه توان و زمان گرم شدن اب استخر هم هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahadkho نمایش پست ها
                      سلام
                      در لینک زیر میتوانید اطلاعات مناسبی در زمینه المنت پیدا کنید.ماشین حساب محاسبه توان و زمان گرم شدن اب استخر هم هست
                      http://eea-shop.com/pool-heater-time-calculator

سلام
                      دوست عزیز این پست برای 4 سال پیش هست!
                      لطفا از بالا آوردن تاپیک های قدیمی خودداری گنید.
                      دیدگاه

با سلامبا تشکر از اطلاعات مفیدتون یک سوال دارم در اتو های کنترل الکترونیکی سنسوری وجود نداره که دما رو سنس کنه کسی از دوستان میدونه چجوری ممکن شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط adb.org نمایش پست ها
                          با سلامبا تشکر از اطلاعات مفیدتون یک سوال دارم در اتو های کنترل الکترونیکی سنسوری وجود نداره که دما رو سنس کنه کسی از دوستان میدونه چجوری ممکن شده
                          با درود
                          وقتی قیدبکی نداریم خب کنترل حلقه بازه و با تعیین ولتاز وردی دمای ایجاد شده کنترل میشه حتما همون کاری که دیمر انجام میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آرمین کیایی نمایش پست ها
                            سلام
                            دوست عزیز این پست برای 4 سال پیش هست!
                            لطفا از بالا آوردن تاپیک های قدیمی خودداری گنید.
                            چه اشکالی داره تاپیک قدیمی را دوباره بالا آورده و دوباره باز کنند ...
                            می خواهی بگی بوی بد می ده....یا اطلاعاتش گندیده...
                            شما وقتی برای خرید قطعات الکترونیک مثلا در تهران به خیابان جمهوری می*روید...ایا برای بار دوم جای دیگر
                            می روید ؟ برای بار سوم یه جای دیگه میری ....برای بار دهم یه جای دیگه میری...
                            اطلاعات خاص هم در یک تاپیک مشخص هست که دیگه زیاد این صفحه ...اون صفحه را نگردی و خسته نشی ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرزاد الکترونیک نمایش پست ها
                              با سلام*به شما ...
                              چه اشکالی داره تاپیک قدیمی را دوباره بالا آورده و دوباره باز کنند ...
                              می خواهی بگی بوی بد می ده....یا اطلاعاتش گندیده...
                              شما وقتی برای خرید قطعات الکترونیک مثلا در تهران به خیابان جمهوری می*روید...ایا برای بار دوم جای دیگر
                              می روید ؟ برای بار سوم یه جای دیگه میری ....برای بار دهم یه جای دیگه میری...
                              اطلاعات خاص هم در یک تاپیک مشخص هست که دیگه زیاد این صفحه ...اون صفحه را نگردی و خسته نشی ..
                              با درود
                              شاید فکر میکنند کورونا داره این تاپیک های قدیمی
                              بیا فکر کنیم یکی همین امروز پرسیده ...
                              جزز اینکه در ذهن ما سوالی ایجاد بشه و اطلاعاتی رد بدل بشه هیچ ضرری نداره
                              مگه ما میایم این تاپیک ها رو قاب بگیریم
                              هدف فقط پرسش و پاسخ و هیچ کاربرد دیگه ای ندارن تاپیک ها
                              همین که الکترون های این تاپیک ها جا به جا میشن .. خون تو رگ های انجمن جریان پیدا میکنه

دیدگاه

به نظر منم این حرف کاملا منطقیه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X