فکر میکنم درست ترش این باشه که بگیم مقاومت داخلیش زیاد میشه .
اگه منظور شما باتری ِ غیر قابل شارژ باشه ، کافیه که از ولتمتر ِ موازی شده با یه مقاومت استفاده کنیم تا از باتری جریان بکشیم و افت ولتاژ ناشی از مقاومت داخلی هم لحاظ بشه .
اما این کار در مورد باتریهای قابل شارژ نشون نمیده که باتری ِ ما خالیه یا اینکه خراب شده . چون در هر دو صورت ولتاژ افت میکنه .
تا اونجایی که من میدونم ، تست باتری ِ قابل شارژ فقط به این صورت ِ که باتری رو با شارژر ِ مطمئن (که این هم با اندازه گیری ِ ولتاژ و جریان شارژ میشه فهمید ) شارژ کنیم . و بعد از شارژ ِ کامل ، با یه بار ِ مصرفی ِ متناسب ( و با اندازه گیری ِ جریان دشارژ ) دشارژ کنیم و زمان رو اندازه بگیریم (یا به اصطلاح عامیانه اش back up بگیریم و زمان back up باتری رو بدست بیاریم ) ؛ و زمان ِ دشارژ رو در جریان ِ دشارژ ضرب کنیم و با آمپرساعت ِ باتری (یا همون ظرفیت ِ باتری) مقایسه کنیم .
دیدگاه