اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش ولتاژ AC با متد سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

پیشنهاد میکنم از ساخت اینورتر سینوسی شروع کنید، که آموزش ها و مداراتش در اینترنت کم نیست.
    بعد بدست آوردن تجربیات و نکات ، مدار تغذیه سویچینگ فول بریج بسازید.
    با انجام دو گام گفته شده، در مورد بخش اول و دوم کار تجربیات مفیدی به دست میارید که براتون مفید خواهد بود.
    خیلی جستجو داشتم قبل زدن این تاپیک
    اما بیشتر اینورترها با ورودی ۱۲ ولت به ۲۲۰ بودن
    و تقریبا نبود موردی که مثلا ۱۹۰ ولت به ۲۲۰ باشه و شماتیک گذاشته باشن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Samyarjam نمایش پست ها

خیلی جستجو داشتم قبل زدن این تاپیک
      اما بیشتر اینورترها با ورودی ۱۲ ولت به ۲۲۰ بودن
      و تقریبا نبود موردی که مثلا ۱۹۰ ولت به ۲۲۰ باشه و شماتیک گذاشته باشن
      دقیقا بحث سر اینجاست ، هدف من از پست قبلی این بود که شما از بخش تبدیل ۳۱۰ ولت DC به ۲۲۰ ولت AC مدارات اینورتر سینوسی استفاده کنید، نه اینکه اینورتر کامل با ورودی ۲۲۰ ولت بسازید.
      در واقع تا اینجا نصف کار انجام شده.
      در گام بعدی هم باید سویچینگ فول بریج با خروجی ۳۱۰ ولت بسازید.
      با متصل کردن این دو مدار به هم یک استابیلایزر ایجاد میشه.
      بخش PFC هم فعلا مهم نیست.

​​​

دیدگاه

دقیقا بحث سر اینجاست ، هدف من از پست قبلی این بود که شما از بخش تبدیل ۳۱۰ ولت DC به ۲۲۰ ولت AC مدارات اینورتر سینوسی استفاده کنید، نه اینکه اینورتر کامل با ورودی ۲۲۰ ولت بسازید.
        در واقع تا اینجا نصف کار انجام شده.
        در گام بعدی هم باید سویچینگ فول بریج با خروجی ۳۱۰ ولت بسازید.
        با متصل کردن این دو مدار به هم یک استابیلایزر ایجاد میشه.
        بخش PFC هم فعلا مهم نیست.

​​​
        درود و سپاس
        الان من باید چیکار کنم؟
        گیج شدم
        یه مداری چیزی که مرحله به مرحله برم جلو لطفا معرفی کنید
        ​​​​​​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Samyarjam نمایش پست ها

درود و سپاس
          الان من باید چیکار کنم؟
          گیج شدم
          یه مداری چیزی که مرحله به مرحله برم جلو لطفا معرفی کنید
          ​​​​​​

پیشنهاد میکنم این مدار رو به عنوان بخش خروجی بسازید

پایه کار دستتون میاد.

دیدگاه

سلام دوست عزیز مدار آماده برای میکرو با کد آماده برای استابلایزر رله ای خواستی همراه با کلیه قطعات میتونم مدارشو برات بفرستم چون آمپر مطرح هست ترانس هزینه زیادی نداره قسمت گرون قیمت قسمت پروکسسور و طراحی مدار هست که تشخیص ولتاژ بر عهده اون هست

دیدگاه

ترانس 7000ولت با خروجی 10 ولت با 6مرحله برات در میاد 2800000هزارتومان حدودا32امپر میتونی تو پیک ازش بکشی که تو حالت دایم کار 24 آمپر برات میده سیم نمره 2و 3.2 آلمینیومی هم که برات ارزونتر هم در میاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehranal نمایش پست ها
                سلام دوست عزیز مدار آماده برای میکرو با کد آماده برای استابلایزر رله ای خواستی همراه با کلیه قطعات میتونم مدارشو برات بفرستم چون آمپر مطرح هست ترانس هزینه زیادی نداره قسمت گرون قیمت قسمت پروکسسور و طراحی مدار هست که تشخیص ولتاژ بر عهده اون هست
                سلام وسپاس
                من رله ای رو لازم ندارم
                دارم سعی میکنم به روش سوئیچینگ انجام بدم
                ممنون

دیدگاه

ترانس 7000ولت با خروجی 10 ولت با 6مرحله برات در میاد 2800000هزارتومان حدودا32امپر میتونی تو پیک ازش بکشی که تو حالت دایم کار 24 آمپر برات میده سیم نمره 2و 3.2 آلمینیومی هم که برات ارزونتر هم در میاد
                  این رو متوجه نشدم
                  لطفا بیشتر توضیح بدید ممنون میشم
                  خروجی ۱۰ ولت؟

دیدگاه

دوست عزیز با عرض معذرت اگه مدار کلورک یا همون سوویچینگ قابلیت آمپر کشی داشت که خیلی وقت پیش اجرا میکردند تا اینجا رو داشته باش
                    بریم بحث کلورک که قابلیت اجرا اونم داره ولی اونم باز با ترانس اجرا میشه نمی‌دونم دوست داشتی تخصصی برات توضیح میدم

دیدگاه

خیلی قضیه رو پیچیده نمیکنم ساده میگم تبدیل acبه dc و دوباره تبدیل آن به شبه acمیشه سوویچینگ شما فقط بزرگترین ایراد این سیستم تخلیه و شارژ خازن گیت ورودی هست که فرکانس سینوسی را به مربعی نمیتونه تحمل کنه که ساخت آن استفاده از خازن های خاصی هست که صرفه اقتصادی ندارد بی‌زحمت اگه امکان داره فراموش کنید

دیدگاه

استابلایزر با درصد خطای 5درصد بزارید مشکلتون حل میشه گرون هم نیست اگه خودتون بسازید ترانس افزاینده طراحی میشه با ولتاژ 5ولت در خروجی با تعداد سر 10عدد میشه 50ولت افزایش برق شهری که از 170ولت برق شمارو با اختلاف 5ولت تامین می‌کنه یعنی اگه افت ولتاژ هر 5ولت داشته باشید 5ولت ترانس افزایش میده به عبارتی اگه ورودی برق شما بشه 215میشه 220 الی به .....

دیدگاه

استابلایزر با درصد خطای 5درصد بزارید مشکلتون حل میشه گرون هم نیست اگه خودتون بسازید ترانس افزاینده طراحی میشه با ولتاژ 5ولت در خروجی با تعداد سر 10عدد میشه 50ولت افزایش برق شهری که از 170ولت برق شمارو با اختلاف 5ولت تامین می‌کنه یعنی اگه افت ولتاژ هر 5ولت داشته باشید 5ولت ترانس افزایش میده به عبارتی اگه ورودی برق شما بشه 215میشه 220 الی به .....
                          مهندس عزیز مداری در این مورد دارید من ترانس های زیادی دارم تو خونه بلا استفاده هستن با اونا بسازم یکیم یه جور من استابلایزر دیدم تو ژنراتور 10 کاوا المانی بود از مقاومت رئوستا استفاده میکرد اونو هرچه حرکت میدادی ولتاژ تغییر میکرد و رو‌ اون ولتاژ استیبل میشد مثلا حرکت میدادی میزاشتی رو 250 ولتاژ میشد 250

دیدگاه

پیشنهاد میکنم این مدار رو به عنوان بخش خروجی بسازید

پایه کار دستتون میاد.
                            مهندس سلام و خدا قوت چند وقته نتونستم بیام تاپیک یه سوال پیش اومده ژنراتور دارم من avr نداره روش میتونم avr بسازم براش؟ من تو نت مداری ندیدم هرچی بود حاظریش مشکل هم اینجاهس که وقتی ماله گاز کار میکنه ولتاژ رو ۱۱۰ولته و لامپ ال ای دی ریپل میزنه وقتی گاز میدم ۲۲۰میشه وقتی یکم زیاد گاز میدم تا ۲۴۵ولت میره شاید تا اخر گاز بدم ۲۵۰ رو پر کنه ایا این ولتاژ به لوازم اسیب میزنه منتهی چون ژنراتور یک‌کیلو واته وقتی زیر بار میره ولتاژ کاهش پیدا میکنه یعنی این ۲۵۰ولت تا وقتی هس که بار زیاد ازش نکشم مورد بعدی تفاوت avr با استابلایزر در چی هست؟ فک کنم ای وی ار فقط میتونه کاهش بده افزایش نمیده ولی استابلایزر هردورو انجام میده درسته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط LINUX2017 نمایش پست ها

مهندس سلام و خدا قوت چند وقته نتونستم بیام تاپیک یه سوال پیش اومده ژنراتور دارم من avr نداره روش میتونم avr بسازم براش؟ من تو نت مداری ندیدم هرچی بود حاظریش مشکل هم اینجاهس که وقتی ماله گاز کار میکنه ولتاژ رو ۱۱۰ولته و لامپ ال ای دی ریپل میزنه وقتی گاز میدم ۲۲۰میشه وقتی یکم زیاد گاز میدم تا ۲۴۵ولت میره شاید تا اخر گاز بدم ۲۵۰ رو پر کنه ایا این ولتاژ به لوازم اسیب میزنه منتهی چون ژنراتور یک‌کیلو واته وقتی زیر بار میره ولتاژ کاهش پیدا میکنه یعنی این ۲۵۰ولت تا وقتی هس که بار زیاد ازش نکشم مورد بعدی تفاوت avr با استابلایزر در چی هست؟ فک کنم ای وی ار فقط میتونه کاهش بده افزایش نمیده ولی استابلایزر هردورو انجام میده درسته؟
                              سلام مجدد،
                              بیشتر لوازم برقی تا ۲۴۰ ولت مشکلی ندارن.
                              استابیلایزر و AVR هر دو یک کاربرد دارن ، اما AVR خروجی با ثبات تر و بهتری داره.
                              برای مثال ، در استابیلایزر با تغییر ولتاژ ورودی ، ولتاژ خروجی ممکنه بین ۲۱۰ تا ۲۳۰ ولت تغییر کنه ، اما در AVR تا حد امکان خروجی روی ۲۲۰ ولت ثابت میمونه‌.
                              پ.ن : خطاب به خوانندگان پست، در اینجا منظورمون از AVR ،د Automatic Voltage Regulator هست که برای پایدار سازی برق شهر استفاده میشه و نه میکروکنترلر های AVR

دیدگاه

بیشتر لوازم برقی تا ۲۴۰ ولت مشکلی ندارن.
                                این مشکل رو من این روزها زیاد میبینم که ولتاژ بالا میرود ( بعلت تپ ترانس های 20 کیلو ) که در ساعت کم باری افزایش ولتاژ رو باعث میشه
                                اما تعداد تجهیزات استفاده شده اینورتری زیادشده ( یخچال ، اسپلیت ، لباسشویی و ... ) حتی منابع تغذیه سویچینگ هم خازنهاشون اکثرا 400 ولتی هست
                                این افزایش ولتاژ در دراز مدت این خازن رو تحت تاثیر میزاره علاوه بر اینکه کیفیت خازنها هم در حالت اکونومی زیاد خوب نیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X