اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جریان های هوجومی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

جریان های هوجومی

با سلام به همه دویتان عزیز
    بنده احتیاج به یه مقاله و یا توضیهات کاملی در رابطه با جریانهای هوجومی ( چطور به وجود می اید . چطور از بین میرود . در چه تجهیزی از برق به وجود می اید . فواید . ضررها . و ...) دارم لطفا هر کسی در این باره مقاله یا اطلاعاطی داره ذر سایت قرار بده تا یه فیضی هم ما ببریم ( مقالات اگر فارسی باشند عالی میشه )
    با تشکرjafar2000
    روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

پاسخ : جریان های هوجومی

سلام دوست عزیز خوبه که اینجا بگم که حدود 500 مقاله فارسی در مورد قدرت به مرور به وسیله ی آقا فرشاد به سات تزریق خواهد شد ! تا جایی که من یادم میاد در این مورد هم مقاله موجود هست فرشاد جان خواستم این پست رو بزنم تا دیگه شروع کنی ( فقط به صورت فله ای قرار نده که اونوقت کسی قدرش رو نمی دونه :icon_razz: )
    I ❤️ ECA

دیدگاه

با تشکر از توجهتون
      راستش من کمی عجله دارم لطفا در صورت امکان این مورد رو سریع تر پاسخ بدید
      با تشکر :mrgreen:
      روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

دوست عزیز

بصورت مختصر میتوانم بگویم که علت جریان هجومی اشباع شدن هسته به دلیل کلید زنی در زمانی میباشد که دامنه ولتاژ در ولتاژ متناوب حدود صفر باشد. البته پسماند مغناطیسی هسته نیز بسیار موثر میباشد.

به عبارت دیگر از انجایی که چگالی شار مطلوب در هسته های مغناطیسی حدود 1.4 تسلا میباشد و شار عبارتست از انتگرال Vdt ، در صورتی که زمان بسته شدن کلید زمان حدود صفر باشد. کل سطح یک سیکل ولتاژ مساوی با شار ایجاد شده خواهد بود در صورتی که در صورت بسته شدن کلید در پیک ولتاژ نصف سیکل.

مهدی رمضانی کارشناس ارشد قدرت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X