اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حذف هارمونیک موتور های الکتریکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

حذف هارمونیک موتور های الکتریکی

سلام دوستان
    (من در مورد این موضوع توی اینترنت گشتم چیزی پیدا نکردم )
    چند وقتی هست که سر و صدای زیاد کولر مرا به این فکر فرو برده تا راهی برای حذف این سرو صدا پیدا کنم
    خوب اگر بخواهیم به طور کلی این سرو صدا را از بین ببریم باید هارمونیک ها را حذف کنیم اما اگر بخواهیم آنها را
    از سیگنال ولتاژ حذف کنیم در سیگنال جریان نمایان خواهند شد خوب من میگم اگه بتونیم سیگنال ولتاژ رو با هارمونیک هماهنگ کنیم یا به عبارتی یک هارمونیک خواسته با مقدار برابر و معکوس هارمونیک ها ناخواسته به سیگنال ولتاژ اعمال کنیم می تونیم هارمونیک های اصلی رو حذف کنیم

خوب این چیزی بود که در مخیله بنده بود می خواستم نظرتون رو در رابطه با این موضوع بدونم
    با تشکر

پاسخ : حذف هارمونیک موتور های الکتریکی

مشخصات موتور رو می تونی بگی
    خواست+ تلاش کرد= توانست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba_led
      سلام دوستان
      (من در مورد این موضوع توی اینترنت گشتم چیزی پیدا نکردم )
      چند وقتی هست که سر و صدای زیاد کولر مرا به این فکر فرو برده تا راهی برای حذف این سرو صدا پیدا کنم
      خوب اگر بخواهیم به طور کلی این سرو صدا را از بین ببریم باید هارمونیک ها را حذف کنیم اما اگر بخواهیم آنها را
      از سیگنال ولتاژ حذف کنیم در سیگنال جریان نمایان خواهند شد خوب من میگم اگه بتونیم سیگنال ولتاژ رو با هارمونیک هماهنگ کنیم یا به عبارتی یک هارمونیک خواسته با مقدار برابر و معکوس هارمونیک ها ناخواسته به سیگنال ولتاژ اعمال کنیم می تونیم هارمونیک های اصلی رو حذف کنیم

خوب این چیزی بود که در مخیله بنده بود می خواستم نظرتون رو در رابطه با این موضوع بدونم
      با تشکر
      سر و صدای کولر زیاد ربطی به موتور نداره
      می تونه علت های دیگه ای هم داشته باشه
      هارمونیک های موتور رو هم با طراحی سیم بندی تا حد زیادی از بین می برن

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

به نظر من هم ارتباط زیادی به هارمونیک نداره چون شرکت تولید کننده موتوری استفاده می کنه صدا نده .
        سیم پیچ هم زمانی کاربرد داره که ما امکان دستکاری سیم پیچ رو داشته باشیم ولی با خازن راحت تر می تونیم این کار رو کنیم البته از سیم پیچ کمکی هم می شه استفاده کرد.
        برای صدای موتور من فکر می کنم پیچ و مهره موتور شل شده یه چک کن شاید هم روتور لغ می زنه
        خواست+ تلاش کرد= توانست

دیدگاه

سلام.ممکنه ایراد از تسمه باشه.خراش روی تسمه باعث صدای خشن کولر در حالت کار میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X