اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ولتاژ وحشتناک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ولتاژ وحشتناک

از چند مدل ترانزیستور استفاده کردم هر کدوم یه ولتاژی میداد مثلا از bc 183 استفاده کردم حدود 1 ولت میداد...بعدش از c5706 استفاده کردم ولتاژ شد 1.34 ولی وقتی وصل میشد به سیم پیچ، هیچی ولتاژ نمیداد! نمیدونم فکر کنم ایراد از ترانس هستش...آخه از ترانس پشه کش استفاده کردم که شیش تا پایه داره بعدش سیم پیچ وسطیش رو خودم حذف کردم...نمیدونم برا ترانسش چکار کنم میشه خودم بسازمش؟ اگه میشه یکم توضیح بدید...

دیدگاه

خوب فکر کنم از یه روش دیگه تونستم تا 6000 ولت بیام :job: خوب به روش دیود و خازن چجوری میشه ولتاژ رو زیاد کرد؟از چه نوع قطعاتی استفاده کنم؟
      ولی روش قبل بهتر بود من که نتونستم مشکل سر همون ترانس بود که شیش تا پایه داشت...افزاینده چهار پایه رو از کجا میشه گرفت؟
      خیلی ممنون از همگی. :agree:..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ARASH-V-AC
        از چند مدل ترانزیستور استفاده کردم هر کدوم یه ولتاژی میداد مثلا از bc 183 استفاده کردم حدود 1 ولت میداد...بعدش از c5706 استفاده کردم ولتاژ شد 1.34 ولی وقتی وصل میشد به سیم پیچ، هیچی ولتاژ نمیداد! نمیدونم فکر کنم ایراد از ترانس هستش...آخه از ترانس پشه کش استفاده کردم که شیش تا پایه داره بعدش سیم پیچ وسطیش رو خودم حذف کردم...نمیدونم برا ترانسش چکار کنم میشه خودم بسازمش؟ اگه میشه یکم توضیح بدید...
        چطوری مگه وصل کردید؟ ولتاژ کجا رو نسبت به کجا گرفتید؟
        اصلا چک کنید که 555 خروجی درستی میده!! ممکنه اسیلاتور 555 رو اشتباه بسته باشید.
        با اهم متر هم پایه های ترانس رو چک کنید.
        خوب فکر کنم از یه روش دیگه تونستم تا 6000 ولت بیام :job: خوب به روش دیود و خازن چجوری میشه ولتاژ رو زیاد کرد؟از چه نوع قطعاتی استفاده کنم؟
        ولی روش قبل بهتر بود من که نتونستم مشکل سر همون ترانس بود که شیش تا پایه داشت...افزاینده چهار پایه رو از کجا میشه گرفت؟
        خیلی ممنون از همگی. :agree:..
        باید خروجی ترانس رو به یه سری خازن و دیود بدید.اینم چند تا مثال خوب:
        http://en.wikipedia.org/wiki/Voltage_doubler
        http://www.play-hookey.com/ac_theory...ltipliers.html
        فقط حواستون باشه که از قطعات ولتاژ بالا استفاده کنید :agree:
        [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

ترانزیستور و 555 کاملا درست کار میکردن...فقط مشکل رو ترانسه...نمیدونم چرا هیچ کاری نمیکنه!!! وقتی با مولتیمتر تست میکنم هیچی نشون نمیده...یعنی کلا وصل نیست...
          خب من میخوام از دیود 4007 استفاده کنم با خازن 4000 ولت سرامیک فکر کنم خوب باشه....البته خود مدارم اینارو داره یعنی من باید یک بار دیگه ولتاژش رو دوبرابر کنم؟
          آها یه چیز دیگه اومدمولتاژ ورودی رو گذاشتم رو 27 (3 تا باطری کتابی) خروجی به همون نسبت زیاد شد!!! خیلی باحاله ....از فاصله 2 سانتی (فکر کنم بهش میگن کرونا)میزنه :agree:
          خیلی از راهنمایت متشکرم...

دیدگاه

هر کدوم این لینکایی که گذاشتی شصت مدل افزاینده گذاشته کدومو بزارم بیشتر بدردم میخوره؟

دیدگاه

هر کدوم این لینکایی که گذاشتی شصت مدل افزاینده گذاشته کدومو بزارم بیشتر بدردم میخوره؟
              خوب هرکدومو زیرش توضیح داده.بعضی هاشون دوبرابر میکنند.بعضی سه برابر .بعضی ها برای ترانس های سه سرند ولی یه سری برای دوسر.
              مثلا این برای ترانس های دوسره و ولتاژ رو چهار برابر میکنه:
              http://en.wikipedia.org/wiki/File:Vo...quadrupler.svg
              یه مورد دیگه اینکه شما ولتاژ 10-20 کیلو ولتی رو چطوری اندازه میگیرید؟
              ترانزیستور و 555 کاملا درست کار میکردن...فقط مشکل رو ترانسه...نمیدونم چرا هیچ کاری نمیکنه!!! وقتی با مولتیمتر تست میکنم هیچی نشون نمیده...یعنی کلا وصل نیست...
              خوب یعنی ترانستون قطعی داره و باید درستش کنید

دیدگاه

ماشالاه چقدر سریع جواب میدید :job: برای اندازه زدن ولتاژ من هم روی منفی و هم مثبت مقاومت خیلی قوی میزارم و بر اساس ضریبشون ولتاژ رو با مولتیمتر اندازه میزنم...این روش اصلا دقیق نیست... و دوزار نمی ارزه ولی برای ما اصلا 1000 ولت بالا پایین که مهم نیست! شما راه بهتری بلدید؟
                خوب داریم پیش میریم انشاله از 400 کیلوولت رد میشیم!
                خیلی ممنون :agree:

دیدگاه

ماشالاه چقدر سریع جواب میدید :job: برای اندازه زدن ولتاژ من هم روی منفی و هم مثبت مقاومت خیلی قوی میزارم و بر اساس ضریبشون ولتاژ رو با مولتیمتر اندازه میزنم...این روش اصلا دقیق نیست... و دوزار نمی ارزه ولی برای ما اصلا 1000 ولت بالا پایین که مهم نیست! شما راه بهتری بلدید؟
                  خوب داریم پیش میریم انشاله از 400 کیلوولت رد میشیم!
                  خیلی ممنون :agree:
                  یعنی از تقسیم ولتاژاستفاده میکنید؟
                  دقت این روش بد نیست من حتی 5 ولت رو هم با این روش اندازه میگیرم و خوب هم جواب میده.البته با میکرو وقتی ولتاژ مبنا 3.3 هست.
                  آخه این ولتاژ به چه درد شما میخوره؟ آخرش یه بلایی سر خودتون میارید. من تا چند کیلو ولت مدار دیده بودم ولی 400کیلو :eek:
                  فقط چندتا نکته:
                  به ولتاژ خازن ها دقت کنید.اگه بیشتر از ولتاژی که روش نوشته بهش بدید میترکه.
                  فرکانس کاری تون رو کم در نظر نگیرید.اونقدر بالا هم در نظر نگیرید که دیود و ترانزیستورتون کم بیاره.
                  اگر چه این مدار جریان کمی بهتون میده اما بازم احتیاط کنید چون باعث شوک میشه. شوکر های معمولی 20-40 کیلو ولت قدرت دارند. شما که میخوای به 400 برسی خدا میدونه چه شوکی میده :rolleyes:

دیدگاه

این عکسو نگاه کنید:

این عکس رو برای این گزاشتم تا ببینید که با این روش که گفتم نمیشه با زیاد کردن ولتاژورودی یا تغییر قطر و تعداد سیم های ترانس , ولتاژو جریان رو خیلی بالا برد
                    این مدار یه مدار کاملا صنعتی و در خروجیش ولتاژ 3کیلو ولتی با جریان 1 آمپر رو تولید میکنه.برای ورودی مدار هم از برق شهر استفاده شده که در شرایط خوب 15-16 آمپر میکشه!!!
                    از قصد از روی فایلش عکس گرفتم که کیفیتش کم شه. چون خدایی نکرده اگر یه شخص ناشی قصد درست کردنش رو کنه با اولین اشتباه...........
                    یه سری نکته دیگه هم داشت که اونا رو هم نزاشتم. پس این زیاد به درد نمیخوره!
                    برای درست کردن ترانس های ولتاژ بالا حتما به این موضوع دقت کنید که قطر سیم ها با ولتاژمدارتون تناسب داشته باشه و هسته ی مدارتون با فرکانس مدارتون.
                    اگه قطر سیم ها مناسب نباشه ترانس داغ میشه و میسوزه و اگر فرکانس با خسته تناسب نداشته باشه هسته اشباع میشه و یا فیوز مدار میسوزه یا ترانس!!

دیدگاه

مثل اینکه به مشکل برخوردیم ببین خودش یدونه مدار جلوش داره که ولتاژ رو افزایش بده...من یکی ازونارو درست کردم ولی نشد بر عکس کمش کرد!! مشکل از کجاست...از دوتا دیود و دوتا خازن 4 کیلو ولتی استفاده کردم انگار نمیشه، راهی بلدی که بشه باهاش همینو زیاد کنیم؟ یا اینکه خودم افزایندشو بردارم بعد ده تا از افزاینده بچینم پشت هم وصل کنم بهش؟ والا گیج شدم دیگه از کی هست رو همین 6000 تا میوندیم :angry:
                      من از خازن سرامیک 4000 ولتی استفاده کردم و دیود 4007 ایرادی که نداره؟
                      خطراتشم میدونم ...باورت نمیشه قبل از اینکه بیام تو این فروم 14 بار حداقل گرفته منو....بد جوری میکوبه... oo:

دیدگاه

من نمیدوم که اون مداری که بعد از ترانس گزاشته چیه .شما اونو حذف کنید و مدار چهار برابر کننده ای که لینکشو گزاشتم رو ببندید.اینطوری میتونید به 24 کیلو ولت برسید. برای این رنج ولتاژ دیود 4007 1n خوبه ولی اگه بالا تر بخواید برید باید چک بشه.

دیدگاه

خوبه ها اینجا دیگه نقل قول لازم نیست...فقط خودمونیم دیگه...
                          اون مدار بعد ترانس هم افزاینده هستش با سه تا دیود و چهار تا خازن که خیلی عجیبن و عجیب هم بسته شدن...اونو بر میدارم بعدش چهار برابر کنندرو میسازم میزارم جلوش دوباره یک چهار برابر کننده دیگه میخوام بسازم ولی شک دارم 4007 طاقت بیاره...قویترش مدلش چیه؟

دیدگاه

دیگه ولتاژ کاری شما داره از سطح سواد من بیرون میره.این دیود 1n4007 تا چهار برابر کننده ی اولی جواب میده ولی در مورد دومیش @-) :-SS
                            اگه یه فیوز هم به مدارتون اضافه کنید اصلا بد نیست.این طوری اگه مشکلی پیش بیاد فیوز هواتون رو داره :agree:

دیدگاه

چیزی نیست که یه ولتاژ خالیه فقط.....
                              قویتر از 4007 چه مدلی میشه بقیشو خودم انجام میدم گذارش میدم.... :agree:
                              زیر مدارام یدونه تخته هست خودم دوتا دستکش خفن دارم که چند مگا ولت هم ازش رد نمیشه!(یعنی دوتا رو هم)
                              خیلی ممنون از راهنماییت که تا اینجا اومدیم......واقعا داره کیف میده... :job: :job: :job: :applause:

دیدگاه

خوبه ها اینجا دیگه نقل قول لازم نیست...فقط خودمونیم دیگه...
                                اون مدار بعد ترانس هم افزاینده هستش با سه تا دیود و چهار تا خازن که خیلی عجیبن و عجیب هم بسته شدن...اونو بر میدارم بعدش چهار برابر کنندرو میسازم میزارم جلوش دوباره یک چهار برابر کننده دیگه میخوام بسازم ولی شک دارم 4007 طاقت بیاره...قویترش مدلش چیه؟
                                سلام
                                جایی که چن تا استاد صحبت میکنن یه شاگرد نمیاد حرفای بی ربط بزنه!!
                                اگه چیزی بلد بودم حتما" دریغ نمیکردم ( داریم فیظ میبریم )
                                موفق باشید
                                تخیل مهمتر از دانش است
                                علم محدود است اما تخیل دنیا را دربر میآ‌گیرد
                                آلبرت انیشتین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X