اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ژنراتور=موتور؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ژنراتور=موتور؟

1- فرق دینام (ژنراتور) با آرمیچر (موتور الکتریکی) چیه؟ با این که شباهت زیادی به هم دارند ولی در عمل نمیتوانند کار همدیگر را انجام دهند مثلا اگر به دینام دوچرخه اگر برق 12 ولت بدهیم میچرخد ولی خیلی آروم و زود داغ میکند و اگر آرمیچر را به سرعت بچرخانیم برق تولید میشود ولی نه خیلی زیاد ... فرق این دو چیست؟
    2-بخواهیم دینام 12 ولت کوچک (12v 50w)برای تولید برق برای شارژ بخریم از کجا باید تهیه کنیم؟
    3-موتور DC با AC چه فرقی دارد و آیا ژنراتور همان الکترو موتور AC هست که به اون به جای برق وصل کردن نیرو وارد و از آن برق میگیریم؟
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

پاسخ : ژنراتور=موتور؟

سلام دوست عزیز
    در مورد سوال اول ، شما گفتید چرا موتور شبیه به دینام هست ولی بجای یکدیگر استفاده نمی شوند؟
    این سوال مثل این هست که به سر خروجی ترانس 12 ولتی یک امپر ، 12 ولت وصل کنیم و انتظار داشته باشیم از انور 220 ولت 15 یا 25 امپر بگیریم که کاریست غیر ممکن.
    و شباهتشان در برعکس بودن کارشان می باشد و اینکه کلا سیستمشان برعکس است ، البته با کمی تفاوت!

در مورد سوال دوم : چون شما دینامی با خروجی 12 ولت ، 50 وات می خواهید پس جریانش باید حدود 4.1 امپر باشد.
    و اینکه حجم دینام بستگی به جریان خروجی که دارد حجمش هم زیاد می شود.
    ولی من فکر نمی کنم بتوانی اماده جایی پیدا کنی!
    می توانی سفارش درست کردنش را بدهی یا اصلا بی خیال بشی!

در مورد سوال سوم : موتور AC ، موتوری است که با جریان متناوب کار می کند ولی موتور DC موتوری است که با جریان مستقیم کار میکند. ( من فقط به صورت سطحی توضیح دادم ، اگر توضیح بیشتری نیاز داری بهم بگو )
    الکترو موتور های AC همان دینام نیستند ، و هم اینکه دقیقا برعکس یکدیگر کار می کنند.
    موفق باشید! :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X