اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اجزاء داخلی کنتاکتور و .... و طرز خواندن مشخصات آنها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اجزاء داخلی کنتاکتور و .... و طرز خواندن مشخصات آنها

ممنونم از راهنماییتون
    می خواستم ببینم برای تحقیق و آشنایی بیشتر با این مسائل کاگاه برق و برق و تاسیسات و کنتاکنور ها و ترمینال ها و رله .... کتاب خاصی که خوب توضیح داده باشه سراغ دارید معرفی کنید ؟

دیدگاه

کتابهای کارگاه برق صنعتی هنرستان یا کتابهای مربوط به فنی حرفه ای کتابهائی هستند که به زبان خیلی ساده این مورد و موارد زیاد دیگه ای رو توضیح دادن.من هنرستان برق بودم .فنی و حرفه ای هم بودم.به نظرم بهترین رفرنس برای کار همین ها هستند.
      همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

بردهای الکترونیکی که در ورودی بعضی بوبین های کنتاکتور های قدرت قرار گرفته است چه عملکردی دارند؟

دیدگاه

دوستان یه چاه آب عمیق دارم. میخوام ازش با پمپ شناور آب رو تو تانکر ذخیره کنم. سنسورهای فلوتر دیجیتالی شیوا تو چاه هستند و فلوتر مکانیکی هم تو تانکر. با خالی شدن آب تانکر، فلوتر مکانیکی برق فاز رو میده به فلوتر دیجیتال. و فلوتر دیجیتال در صورتی که در چاه آب کافی وجود داشته باشه فاز رو میده به کنداکتور و کنداکتورم فاز رو میده به پمپ . به محض اینکه آب چاه کم شد و به سنسور موجود در چاه رسید جهت جلوگیری از خشک کار کردن پمپ، فلوتر دیجیتالی برق رو قطع میکنه و به کنداکتور برق نمیده تا مجدد آب چاه پر شه و به سنسور مورد نظر برسه. ضمن اینکه فلوتر مکانیکی هم در تانکر سطح آب رو چک مییکنه اگه بالا بیاد و بخواد سرریز شه برق رو به فلوتر دیجیتالی نمیده که تا پمپ رو روشن کنه .
          الان مشکل رو بیمتاله که نزاشتم و نگرانم. به نظر دوستان حتما لازمه؟؟؟؟
          یکی از دوستان گفتند:
          یک کلید حرارتی قابل تنظیم بالا دست کنتاکتور قرار دهید و میزان جریان آن را بر اساس جریان راهآ‌اندازی نه جریان دایم موتور تنظیم بفرمایید
          همه چیز حله

و مجدد گفتند:
          البته این کار میتوانید فیوز مینیاتوری یالا دست کنتاکتور را حذف کنید
          یادآوری مهم - مدار فرمان حتماً جداسازی شود.و بتوسط یک فیوز مینیاتوری یا هر نوع دیگر به میزان حداکثر 6 آمپر تغذیه شود

به نظرتون چیکار کنم پمپم نسوزه. پمپم 1 اسب بخاره و حدودا 6 آمپر میکشه. البته نمیدونم برای شروع چقد میکشه
          کنداکتورم 12 آمپره و فلوترم حداکثر 5 آمپر میده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jn_1983 نمایش پست ها
            امیدورام با این اشکال و توضیحاتی که دادمم کل ابهامات برطرف شده باشه
            سلام
            مهندسین محترم در مورد دیتاشیت کنتاکتور های زیمنس ی سوال داشتم از خدمتتون
            یسری پارامتر وجود داره که متوجه منظورش نمیشم...
            ممنون میشم راهنمایی کنید .

اینم اصل فایل pdf

باتشکر

دیدگاه

مشکل حل شد
              اشتباه این بود که این قطعه کنتاکتور نیست بلکه رله محافظت از جانه !

"

AC type
              این گروه AC قابلیت تشخیص جریانھای نشتی با شکل موج متناوب AC تیپ RCCB کلید محافظ جان یا کلید محافظ نشتی جریان
              0.5A , 0.3A , 0.1A , از کلید محافظ جان بصورت 2 پل و 4 پل در دسترس است. رنج جریان نامی از 16 تا 125 آمپر و رنج جریان نشتی
              0.03 بوده و ولتاژ کاری 200 تا 400 ولت می باشد. A , 0.01A
              A کلید محافظ نشتی جریان تیپ
              DC و مستقیم AC قابلیت تشخیص جریان نشتی با شکل موج متناوب A تیپ RCCB کلید محافظ جان یا کلید محافظ نشتی جریان
              پالسی را دارند. این گروه کلید محافظ جان در انواع 2 پل و 4 پل ارائه می گردند. رنج جریان نامی از 16 تا 80 آمپر و رنج جریان نشتی
              0.5 بوده و ولتاژ کاری 200 تا 400 ولت است. مدل خاصی از این کلید محافظ جان برای شبکه ھایی با A , 0.3A , 0.1A , 0.03A , 0.01A
              ولتاژ 500 ولت نیز ارائه شده است.
              B کلید محافظ نشتی جریان تیپ
              DC و مستقیم AC قابلیت تشخیص جریان نشتی با شکل موج متناوب B تیپ RCCB کلید محافظ جان یا کلید محافظ نشتی جریان
              صاف را دارند. این گروه کلید محافظ جان نیز در انواع 2 پل و 4 پل ارائه می گردند. رنج جریان DC پالسی تا فرکانس 1 مگاھرتز و مستقیم
              0.3 بوده و ولتاژ کاری 230 تا 400 ولت است. ھمچنین مدلھای خاصی از این تیپ A 0.03 تا A نامی از 16 تا 125 آمپر و رنج جریان نشتی
              محافظ جان با قابلیت کار تا ولتاژ 500 ولت و یا رنج جریان نشتی تا 0.5 آمپر نیز وجود دارند.

"

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X