اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

از اساتیدی که در زمینه بازار برق ایران اطلاعاتی دارن درخواست کمک دارم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

از اساتیدی که در زمینه بازار برق ایران اطلاعاتی دارن درخواست کمک دارم

دوستان سلام
    میخوام بدونم هدفمند کردن یارانه ها چه تاثیری در بازار برق میتونه داشته باشه و تا حالا چه تاثیراتی در بازار برق گذاشته.
    پیشاپیش ممنون
    شیطان که رانده گشت یک خطا بیشتر نکرد خود را برای سجده آدم رضــــا نکرد
    شیطان هـــزار مرتبه بهتر ز بی نـــــــــــماز او سجده را بر آدم و این بر خدا نکرد

پاسخ : از اساتیدی که در زمینه بازار برق ایران اطلاعاتی دارن درخواست کمک دارم

سلام دوست عزیز
    از آنجایی که بیشتر اجناس برقی و الکترونیکی وارداتی هستن البته بجز بعضی کابل ها و چراغ ها، بنابراین نباید تاثیر چندانی داشته باشه :read:

دیدگاه

سلام دوست عزیز
      من که تا بهمن پارسال لاله زار بودم ، همه شاکی بودند ، همه کلید مینیاتوری فروش ها درصد هاشونو برداشته بودند ، کلید اتوماتیک ها درصدش برداشته شده بود که هیچ ، گرون تر هم شده بود ، حتی ریل مینیاتوری و ترمینال ها گرونتر شده بود ، خلاصه روی قیمت هر واحد تابلو برق کنتوری حدودا 2 تا 3 هزار تومن افزایش داشت
      البته که طبیعیه گرون بشه ، :NO: :angry:

دیدگاه

سلام دوست عزیز
        از آنجایی که بیشتر اجناس برقی و الکترونیکی وارداتی هستن البته بجز بعضی کابل ها و چراغ ها، بنابراین نباید تاثیر چندانی داشته باشه :read:
        سلام دوست عزیز
        من که تا بهمن پارسال لاله زار بودم ، همه شاکی بودند ، همه کلید مینیاتوری فروش ها درصد هاشونو برداشته بودند ، کلید اتوماتیک ها درصدش برداشته شده بود که هیچ ، گرون تر هم شده بود ، حتی ریل مینیاتوری و ترمینال ها گرونتر شده بود ، خلاصه روی قیمت هر واحد تابلو برق کنتوری حدودا 2 تا 3 هزار تومن افزایش داشت
        البته که طبیعیه گرون بشه ، :NO: :angry:
        دوستان ممنونم که دارین این حقیر رو راهنمایی میکنید ولی منظورم رو فکر کنم یا بد رسوندم یا بد متوجه شدید؛ منظورم از بازار برق صرفا تجارت خود انرژی الکتریکی بود نه قطعات الکتریکی موجود در بازار؛ میدونیم ایران در صادرات انرژی الکتریکی بین کشورهای همسایه حرف برای گفتن بسیار داره و من میخوام بدونم هدفمند سازی یارانه ها در این تجارت چه تاثیراتی داشته ؟ آیا باعث افزایش صادرات شده ؟ اگه شده دلیلش چی بوده ؟ آیا باعث کاهش صادرات شده ؟ اگه از بین اساتید برقی کسی مطلبی یا مقاله ای در این رابطه داشته باشه خوشحال میشم اگه به منم برسونید

منتظر نظرات همه اساتید هستم...
        شیطان هـــزار مرتبه بهتر ز بی نـــــــــــماز او سجده را بر آدم و این بر خدا نکرد

دیدگاه

منتظر نظرات همه اساتید هستم...
          یعنی واقعا توی این انجمن با چند هزار نفر کاربر چند تا صاحب نظر پیدا نمیشه منو راهنمایی کنه ؟؟؟؟!!!!!!! :angry:

دیدگاه

دوست عزیز ، هدفمند کردن یارانه ها تاثیر مستقیم توی صادرات انرژی نداره ، فقط یه موضوع داخلی هستش .ببینید به زیون ساده بگم ، قبل از تعدیل قیمت برق ، برای مثال ،مصرف کننده صنعتی ، یک هزار کیلووات ساعت برق را با پرداخت مبلغ 1500 ریال مصرف میکرد .تا حالا میدونستید هزینه تاسیس یک نیروگاه یک مگاواتی به پول ما 800 میلیون تومان هستش ،و این بسیار مسخره بود که تولید این نیروگاه ساعتی 150 تومان به فروش برسه ، به خاطر همین مصرف بی رویه و با راندمان پایین با اتلاف بالا در صنایع ما اپیدمی شده بود .راه صحیح جلوگیری از این همه اتلاف و به قول خودمون ریخت و پاش مفت مفت ، نزدیک کردن قیمت برق به قیمت واقعی اون و بطور موازی کمک در باز سازی صنایع قدیمی در قالب حمایتهای مالی بود .البته قسمت اولش داره انجام میشه ولی قسمت دومش ،که سازماندهی پیچیده ای هم لارم داره ، امیدواریم انجام بشه .این قسمت دوم که بیشتر به جواب سوال شما نزدیک هستش ، در صورت اجرای مدون برنامه های مدیریت انرژی و اجباری کردن بنچ مارکینگ انرژی در صنایع مختلف یا به زبان ساده تر تعریف شاخصهای الگوی مصرف و سخت گیری های لازم میتونه در کاهش مصرف سوختهای فسیلی که مواد اولیه تولید برق هستش ، در سطح کلان موثر باشه ، که البته در بهتر شدن محیظ زیست هم موثر خواهد بود .استاندارد lمعروف مدیریت انرژی iso-IEC 50001 یک راهکار عملی برای سرو سامان دادن به مدل مصرف انرژی در صنایع هستش .اگر جزعیات بیشتری خواستید ، مطرح کنید ، در خدمتم .تخصص بنده مشاوره پیاده سازی سیستمهای مدیریت انرژی و ممیزی انرژی هستش .
            بیش از حد عاقل بودن، کار عاقلانه ای نیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X