اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برخورد سائقه به کابل های فشار قوی یا ضعیف

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برخورد سائقه به کابل های فشار قوی یا ضعیف

خیلی راحته
    ما می خوایم از بدن اون کار گر هیچ جریانی عبور نکنه
    درسته
    ولی اگه اختلاف ولتاژی بین دو نقطه باشه حتما جریان اونجا جاری هست
    ما اختلاف ولتاز بین هلی و سیم رو نیمی دونیم
    پس چی کار کنیم ؟؟؟
    یه سیم که به بدنه هوا پیما وصله بدیم دست کا گره تا موقع نزدیک شدن جریان عبوری بین بدنه و سیم رو ا ان رد کنه تا اختلاف ولتاز ببین هلی و سیم صفر بشه
    حالا چرا لباس
    چون اون سیم ها ولتاز بالا یی دارن اون لباس برای از بین بردن میدان مغناطیسی سیم هست
    یعنی یه جور عایقه در ضم اگه لباس نباشه و بدن کار گر با هوا در تماس باشه ممکنه کار گر رو برق بگیره خوب درسته هوا عایقه ولی بام جریان جاری هست
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

:icon_razz:
      در مورد هلی کپتر
      چرا باید مشکلی پیدا کنه ؟؟؟؟؟
      یه سوال
      هلی کپتر که فلزه
      درسته
      شما به گنجیشک که روی سیم میشینه چرا شک نمیکنی ؟؟
      اون هلی کپتره از فلزه شاید 10 20 امپر چی زیش کنه ولی گنجیشک با 10 میلی امپر :cry2:
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

سلام اقای elec boy من که اسم شمارو بلد نیستم ولی خوشحالم که بعد از مدتها بحثی جدی شده و من میتونم ازش یاد بگیرم :agree:راستش بد قول شدم و این چند روز کارهای زیادی سرم خراب شده و الانم وسوسه شدم اومدم و دارم جواب میدم و باید برم :angry:در مورد ارسال قبلیتون باید عرض کنم که من منظورم دقیق این نبود که کل 16رله پشتیبان هم هستن(اینقدرم هو... نیستم =)) فقط هیجان زده شدم خوب نرسوندم،ببخشید :-&بعدش من منظورم ایرانه آخه من قدرتی نیستم که مثل شما تحقیق بتونم بکنم،روم به دیفار :-SS تازه نوشهر خوش آب و هواترین شهر ایرانه اگرچه من مقیم تهرانم!!!.اون کلیپی که گذاشتین کفتین recloserعمل میکنه یا نه رو دانلود کردم ولی فقط صوتش رو پخش میکنه متاسفانه.ولی اگه یکبار وصل کرد و دوباره قطع شد ولی دیگه وصل نکرد،خوب احتمالا عمل کرده دیگه،و بار دوم خطای ماندگار تشخیص داده(ندیدم ولی طبق فرمایش شما میگم)
        جانم به فدای ائمه اطهار
        می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X