اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از بستنی ساز با برق سه فاز یا تک فاز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استفاده از بستنی ساز با برق سه فاز یا تک فاز

قراره یه دستگاه بستنی ساز بخرم قیمت نوع تکفاز آن 7800000تومان و نوع سه فاز آن 8800000تومان است . امتیاز نصب برق سه فاز 15 آمپر 200 تومان از تکفاز گرانتر است . به نظر شما در مورد مصرف برق این دستگاه ها صرفه با کدام است . سه فاز یا تکفاز . البته سازنده میگوید عمر دستگاه سه فاز بالاتر بوده و نرم تر کار میکند.
    معبودا :
    من در قلب کوچکم چیزی دارم
    که تو در عرش کبریاییت نداری
    من چون تویی دارم
    و تو چون خود نداری ...

پاسخ : استفاده از بستنی ساز با برق سه فاز یا تک فاز

خوب معلومه. 3 فاز بهتره. پول برقتونم کمتر میفته تو 3 فاز. اگر بهتون برق 3 فاز بدن خوبه. تازگیا به سختی میدن چون پول برق تو 3 فاز کمتر میفته. برای همین کنتور های منازل جدیدا 32 آمپری شدن که 3 فاز ندن
    طب اسلامی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیدوار
      قراره یه دستگاه بستنی ساز بخرم قیمت نوع تکفاز آن 7800000تومان و نوع سه فاز آن 8800000تومان است . امتیاز نصب برق سه فاز 15 آمپر 200 تومان از تکفاز گرانتر است . به نظر شما در مورد مصرف برق این دستگاه ها صرفه با کدام است . سه فاز یا تکفاز . البته سازنده میگوید عمر دستگاه سه فاز بالاتر بوده و نرم تر کار میکند.
      البته تکفاز
      همه جا برق سه فاز نداری ولی هر جا برق باشه حداقل تکفاز رو داری
      از لحاظ پولی هیچ فرقی نداره
      هردوتاش کیلو وات مصرفی رو از شبکه دریافت میکنه
      اینکه دستگاه سه فاز نرم تر کار می کنه درست تره
      اگه مکانی که داری برق سه فاز داره و اونجا رو اجاره نکردی و قراره چندین سال اونجا بمونی سه فاز رو بخر

پول برق سه فاز به هیچ عنوان کمتر نمی افته
      اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید باقرانی
        البته تکفاز
        همه جا برق سه فاز نداری ولی هر جا برق باشه حداقل تکفاز رو داری
        از لحاظ پولی هیچ فرقی نداره
        هردوتاش کیلو وات مصرفی رو از شبکه دریافت میکنه
        اینکه دستگاه سه فاز نرم تر کار می کنه درست تره
        اگه مکانی که داری برق سه فاز داره و اونجا رو اجاره نکردی و قراره چندین سال اونجا بمونی سه فاز رو بخر

من چندتا سوال دارم .
        این کنتورهای برق دیجیتال خانگی ضریب توان هم حساب میکنه ؟؟؟؟؟؟(قدیمی ها که می گفتند حساب نمیکنه)

عموما مگه موتورهای 3فاز نسبت به تکفاز مشابه شون از بازده بالاتری برخوردار نیستند؟؟؟؟؟؟؟؟پس مصرف برق کمتر میشه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟

آیا الگوی قیمتی اداره برق برای کنترهای تک فاز با 3 فاز یکیه؟؟؟؟؟؟؟مثلا قیمت 100کیلو وات ساعت مصرف برق در کنتور تک فاز پله دوم حساب بشه و قیمت هر کیلوش 100تومن باشه در کنتورهای 3فاز هم باز پله دوم محسوب میشه و کیلو واتی 100تومن حساب میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
          من چندتا سوال دارم .
          این کنتورهای برق دیجیتال خانگی ضریب توان هم حساب میکنه ؟؟؟؟؟؟(قدیمی ها که می گفتند حساب نمیکنه)

عموما مگه موتورهای 3فاز نسبت به تکفاز مشابه شون از بازده بالاتری برخوردار نیستند؟؟؟؟؟؟؟؟پس مصرف برق کمتر میشه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟

آیا الگوی قیمتی اداره برق برای کنترهای تک فاز با 3 فاز یکیه؟؟؟؟؟؟؟مثلا قیمت 100کیلو وات ساعت مصرف برق در کنتور تک فاز پله دوم حساب بشه و قیمت هر کیلوش 100تومن باشه در کنتورهای 3فاز هم باز پله دوم محسوب میشه و کیلو واتی 100تومن حساب میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
          خیر
          تا 32 آمپر تکفاز یا سه فاز ضریب توان محاسبه نمیشه و فرقی نداره که چه مصرف کننده ای او وصل کنی و عملا توان اکتیو مصرفی رو محاسبه می کنه

در مصرف کننده هایی با کنتور حداکثر 32 آمپر بصورت خانگی ( نه تجاری و نه کشاورزی و نه روستایی و ... ) مبنا کیلو وات مصرفی ه حالا در قالب چند فاز مهم نیست
          در مصرف کننده های بزرگتر و صنعتی مقدار راکتیو + اضافه دیماند + نگهداری خط + آبونمان و .... اضافه میشه که در مصرف کننده های خونگی این مقادیر بسیار کم ه

بله کلا موتور های تکفاز دارای راندمان کمتری نسبت به سه فاز هستن
          اما اونقدر نیست که شما فکر می کنی مثلا در موتور های مشابه 1 کیلو وات در تکفاز و سه فاز حدود 3 - 2 درصد تفاوت داره
          اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

عزیز جان چونکه برق تعرفه ای شده فرق میکنه. اگر فرق نمیکردش چرا اداره برق جای اینکه کنتور 3 فاز بده به خونه های متراژ بالا اومد همه کنترار 32 آمپر تک فاز کرد؟؟ چونکه دید اگر 3 فاز به خونگی بده حسابی ضرر کرده.
            فرض کن 3 تا لامپ داریم. این 3 تا لامپ با هم موازی کنیم و بدیم به یه تک فاز پله های تعرفه زودتر پر میشه و هی قیمت مصرفی میره بالاتر یا اینکه بیایم از برق 3 فاز استفاده کتیم و هر لامپ بدیم به یه فاز از برق 3 فازمون؟؟

پول برق سه فاز با تک فاز خیلی فرق میکند
            طب اسلامی

دیدگاه

پاسخ : استفاده از بستنی ساز با برق سه فاز یا ت&#170

نوشته اصلی توسط mahdifaheca
              عزیز جان چونکه برق تعرفه ای شده فرق میکنه. اگر فرق نمیکردش چرا اداره برق جای اینکه کنتور 3 فاز بده به خونه های متراژ بالا اومد همه کنترار 32 آمپر تک فاز کرد؟؟ چونکه دید اگر 3 فاز به خونگی بده حسابی ضرر کرده.
              فرض کن 3 تا لامپ داریم. این 3 تا لامپ با هم موازی کنیم و بدیم به یه تک فاز پله های تعرفه زودتر پر میشه و هی قیمت مصرفی میره بالاتر یا اینکه بیایم از برق 3 فاز استفاده کتیم و هر لامپ بدیم به یه فاز از برق 3 فازمون؟؟

پول برق سه فاز با تک فاز خیلی فرق میکند
              من کاری به تعرفه ندارم و قبلا هم گفتم در تعرفه هایب مختلف قیمت ها فرق داره

شما اگه درخواست کنتور سه فاز بدی انشعاب سه فاز بهت می دن
              در ثانی کیلو وات انشعابی کمکنتور تکفاز 25 آمپر 5 کیلو وات و 25 آمپر سه فاز 15 کیلو وات ه و کلی تفاوت قیمت در انشعاب داره

شرکت برق از انشعاب سه فاز هیچ وقت ضرر نمیککنه

فرض کن سه تا لامپ 100 وات داری این لامژ ها رو تحت هر شرایطی بصورت موازی ببندی باز هم 300 وات مصرف دارن حالا می خواد برق در قالب 1 فاز یا 2 فاز و یا سه فاز مصرف بشه

موتور 6 کیلو وات از هر فاز 2 کیلو وات داره مصرف می کنه
              موتور 6 کیلو وات تکفاز از یکفاز داره 6 کیلو وات مصرف میکنه

در نهایت کیلو وات مصرفی مهمه نه اینکه در قالب چند فاز باشه

دیدگاه

مشخصات این دو مدل به شرح زیر است:
                دستگاه تک فاز
                توان کمپرسور اصلی : 1.5 اسب
                توان کمپرسور کمکی : ی1/6 اسب
                توان موتور همزن : 2 اسب با rpm1400
                آمپر :21
                دستگاه سه فاز:
                توان موتور همزن : 1.5 اسب با rpm930
                آمپر :9.5

امتیاز سه فاز در شهر ما 400و600 تومان است.و برای سوپرمارکت که تکفازه 175 میگیره و سه فاز آمپرایین نصب میکنه.
                معبودا :
                من در قلب کوچکم چیزی دارم
                که تو در عرش کبریاییت نداری
                من چون تویی دارم
                و تو چون خود نداری ...

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                  به نظرم تکفاز بهتره ،اولا به این دلیل که دیگه لازم نیست آبونمان زیاد3فاز رو هر ماه بپردازین ؛درثانی موتورهای کمپرسور چه تکفاز وچهسه فاز معمولا پاور فکتور اصلاح شده در حدود85.-95. دارن که زیاد تفاوت نداره. واگه این طور که دوستان گفتن کنتورهای جدید فقط توان حقیقی رو حساب کنه بنا به فرمول توان حقیقی هر فاز اینه:(p=v*i*cos)
                  ولتاژ کاری هر دو دستگاه که یکیه و فرض کنیم پاور فکتور یکسان داشته باشن،حالا با توجه به آمپراژ ی که شما گفتین تکفاز خیلی به صرفه تره!!!!
                  21>9*3= 27 :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیدوار
                    مشخصات این دو مدل به شرح زیر است:
                    دستگاه تک فاز
                    توان موتور همزن : 2 اسب با rpm1400
                    آمپر :21
                    دستگاه سه فاز:
                    توان موتور همزن : 1.5 اسب با rpm930
                    آمپر :9.5

امتیاز سه فاز در شهر ما 400و600 تومان است.و برای سوپرمارکت که تکفازه 175 میگیره و سه فاز آمپرایین نصب میکنه.
                    اگه اون مغازه مال خودتون ه و مستاجر نیستی سه فاز در غیر این صورت تکفاز
                    از نظر کیلو وات پول برق سه فاز با تک فاز خیلی فرق میکند
                    آبونمان برای کنتور های سه فاز 25 آمپر اندازه تکفاز میاد

دیدگاه

بستنی ساز

از نظر کیلو وات پول برق سه فاز با تک فاز خیلی فرق میکند
                      چقدر فرق میکنه؟ چرا فرق میکنه؟ میشه یه مثال واسه محاسبه پول برق سه فاز و تکفاز بزنید؟خیلی ممنون
                      علی (ع)فرموده است :در علم و ادب بکوشید چه آنکه عالم ، عزیز و گرانقدر است ، اگر چه خاندان بزرگی منتسب نباشد ، اگر چه فقیر بی بضاعت باشد ، و اگرچه جوان باشد.

دیدگاه

پاسخ : بستنی ساز

نظر کیلو وات پول برق سه فاز با تک فاز خیلی فرق میکند

بله دوستان در کنتور های سه فاز در صورتی که از تعادل باری استفاده بشه چون معمولا نزدیک به الگوی مصرف kw می افته لذا قبض برق با درصد پایین تر محاسبه می شه ولی در کنتورهای تک فاز به دلیل تجمع بار بر روی یک فاز باعث افزایش بسیار بالاتر از الگوی مصرف و در نهایت محاسبه در رنج رهای بالاتر می گردد که اصلا قابل مقایسه نیستند.
                        ((به صورت کلی ))
                        اما در مورد بستنی ساز به تنهایی شاید این مسله زیاد هم لازم نشه چون بار محدود است . اما اگه استفاده های دیگری هم داری برق سه فاز بگیری بهتره :bye

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X