اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با سیمولینک متلب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با سیمولینک متلب

امروز بعد از اینکه تازه dvd متلب خریده بودم شروع به نصب برنامه کردم . بعد از نصب در زمان کار با سیمولینک . خواستم در قسمت سیمولینک قطعه ای به نام bus bar رو در مدار قرار بدم که تعجب دبدم هرچی جستجو می کنم این قطعه وجود خارجی نداره !
    از دوستان خواهشمندم اگر راهی هست بفرمایند تا من این قطعه را در مدارم قرار بدم .
    انواع قطعات تمامش را گذاشتم عمل نکرد فقط همین رو می خواهد ..
    همین طور برای سیمولینک متلب نیاز به قراردادن یک ترانس در سیستمدارم . کدام ترانس را باید قرار بدم ادمیتانس ترانس موجود هست ! :angry:

پاسخ : مشکل با سیمولینک متلب

نوشته اصلی توسط amin_pwa
    امروز بعد از اینکه تازه dvd متلب خریده بودم شروع به نصب برنامه کردم . بعد از نصب در زمان کار با سیمولینک . خواستم در قسمت سیمولینک قطعه ای به نام bus bar رو در مدار قرار بدم که تعجب دبدم هرچی جستجو می کنم این قطعه وجود خارجی نداره !
    از دوستان خواهشمندم اگر راهی هست بفرمایند تا من این قطعه را در مدارم قرار بدم .
    انواع قطعات تمامش را گذاشتم عمل نکرد فقط همین رو می خواهد ..
    همین طور برای سیمولینک متلب نیاز به قراردادن یک ترانس در سیستمدارم . کدام ترانس را باید قرار بدم ادمیتانس ترانس موجود هست ! :angry:
    سلام در مورد سوال اولت مطمئنی که اسمش همینه منم هر چی گشتم باس با همچین اسمی پیدا نکردم

دیدگاه

از جوابت متشکر . من هم سعی کردم از این دوتا باس ها که در عکس شما هست استفاده کنم ولی سیم ارتباطی بین این باس و دیگر قطعات به صورت قرمز در می اید که نشان میده این باس اشتباه هست .
      شیوه کار اینطوری هست که تو نرم افزار اصلی متلب powerlib رو می نویسی بعد یه منو باز میشه تو ان منو تمام قطعات اصلی مهندسی برق هست .
      حالا در ان منو باید یه قسمت به اسم connectors باشه bas bar در این قسمت هست . مشکل اصلی من در اینه که اصلا من قسمتی به اسم conectors ندارم !
      دوستان این کار را انجام بدن اگه کانکتور بود قطعات موجودش رو تو یه فایل سیمولینک بریز و بگذارند اینجا تا ببینم اصلا چنین قطعی تو متلب من هست یا نه !

-------------------------------- edit ----------------------------------------

بعد از کلی جستجو در اینترنت متوجه شدم در ورژن جدید متلب این قطعه حذف شده !
      دوستان می دونید که جای باس بار باید چی گذاشت ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin_pwa
        از جوابت متشکر . من هم سعی کردم از این دوتا باس ها که در عکس شما هست استفاده کنم ولی سیم ارتباطی بین این باس و دیگر قطعات به صورت قرمز در می اید که نشان میده این باس اشتباه هست .
        شیوه کار اینطوری هست که تو نرم افزار اصلی متلب powerlib رو می نویسی بعد یه منو باز میشه تو ان منو تمام قطعات اصلی مهندسی برق هست .
        حالا در ان منو باید یه قسمت به اسم connectors باشه bas bar در این قسمت هست . مشکل اصلی من در اینه که اصلا من قسمتی به اسم conectors ندارم !
        دوستان این کار را انجام بدن اگه کانکتور بود قطعات موجودش رو تو یه فایل سیمولینک بریز و بگذارند اینجا تا ببینم اصلا چنین قطعی تو متلب من هست یا نه !
        مسیری که گفتی دنبال کردم.نتیجش:

این طوری که از صحبت ها و سرچم تو کتابخونه های سیمولینک مطلب بر میاد باید از همون باس ها استفاده کنی. منتها درست.(منطقا باسی که می خوای استفاده کنی اگه هدفت اتصال باشه با این باس های معمولی قابل پیاده سازیه) اینکه گفتی قرمز میشه شاید درست نمی کشی.همون طور که می دونی باس تنظیماتی دارن(تعداد ورودی خروجی و.....)

تازه یه چیز دیگه اینکه به کتابخونه powerlib و هر کتابخونه ای دیگه ای میشه به راحتی یه کلیک قطعه اضافه کرد. اینو گفتم که اگه یه جایی دیدی که کتابخوش با مطلبت فرق داره خیال برت نداره که حتما فلان قطعه باید تو فلان کتابخونه باید باشه
        موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin_pwa

-------------------------------- edit ----------------------------------------

بعد از کلی جستجو در اینترنت متوجه شدم در ورژن جدید متلب این قطعه حذف شده !
          دوستان می دونید که جای باس بار باید چی گذاشت ؟
          اولش یه پیشنهاد: به نتیجه جدید می رسی یه تایپک جدید بزنی؛ قابل رویت تره.
          دومش اینکه:با این تفاسیر صورت مسئله عوض شده
          حالا باید بگی که کار bus bar چیه تابشه جایگزینی براش پیدا کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mir elk
            مسیری که گفتی دنبال کردم.نتیجش:

این طوری که از صحبت ها و سرچم تو کتابخونه های سیمولینک مطلب بر میاد باید از همون باس ها استفاده کنی. منتها درست.(منطقا باسی که می خوای استفاده کنی اگه هدفت اتصال باشه با این باس های معمولی قابل پیاده سازیه) اینکه گفتی قرمز میشه شاید درست نمی کشی.همون طور که می دونی باس تنظیماتی دارن(تعداد ورودی خروجی و.....)

تازه یه چیز دیگه اینکه به کتابخونه powerlib و هر کتابخونه ای دیگه ای میشه به راحتی یه کلیک قطعه اضافه کرد. اینو گفتم که اگه یه جایی دیدی که کتابخوش با مطلبت فرق داره خیال برت نداره که حتما فلان قطعه باید تو فلان کتابخونه باید باشه
            موفق باشی
            از این باسی که گفتین استفاده کردم ولی این باسها یا ورودیش همیشه یکی هست یا خروجی همیشه یکی هست . یعنی اینکه با می تونی ورودی رو کنترل کنی یا خوجی رو !
            نمیشه هم تعداد خروجی و هم تعداد ورودی رو تغییر داد !

نوشته اصلی توسط mir elk
            اولش یه پیشنهاد: به نتیجه جدید می رسی یه تایپک جدید بزنی؛ قابل رویت تره.
            دومش اینکه:با این تفاسیر صورت مسئله عوض شده
            حالا باید بگی که کار bus bar چیه تابشه جایگزینی براش پیدا کرد.
            حق با شماست . با این تفاسیر چه قطعه ای جایگزینش می شود ؟
            داشتم یه سایت خارجی می خوندم یه بنده خدایی مشکل من رو داشت . یکی از اعضا گفته بود از Three-phase VI measurement استفاده کن . من از این استفاده کردم ولی موقع اجرا ارور میده که نمی تونی از این استفاده کنی .. ارورش اینه :

Input two of Voltage Measurement block 'bargh1/Three-Phase
            V-I Measurement' is not properly connected to the network.

تنظیماتش هم به صورت :

0= Measurement curent = 0 , Measurement voltage

انجام دادم ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin_pwa
              از این باسی که گفتین استفاده کردم ولی این باسها یا ورودیش همیشه یکی هست یا خروجی همیشه یکی هست . یعنی اینکه با می تونی ورودی رو کنترل کنی یا خوجی رو !
              نمیشه هم تعداد خروجی و هم تعداد ورودی رو تغییر داد !

حق با شماست . با این تفاسیر چه قطعه ای جایگزینش می شود ؟
              داشتم یه سایت خارجی می خوندم یه بنده خدایی مشکل من رو داشت . یکی از اعضا گفته بود از Three-phase VI measurement استفاده کن . من از این استفاده کردم ولی موقع اجرا ارور میده که نمی تونی از این استفاده کنی .. ارورش اینه :

Input two of Voltage Measurement block 'bargh1/Three-Phase
              V-I Measurement' is not properly connected to the network.

تنظیماتش هم به صورت :

0= Measurement curent = 0 , Measurement voltage

انجام دادم ..
              سلام
              این طور که از اسمش بر میاد این بلوک،یکی از بلوکای اندازه گیریه بعید می دونم بجای باس ازش بشه استفاده کرد(شایدم درست باشه)
              ولی فکر کنم ترفند زیر جواب بده(البته باز میگم اگر که busbar ویژگی خاصی نداشته باشه)

موفق باشی

دیدگاه

با سلام
                امین جان این تصویری که پایین میبینی قسمتی از یه سیستمیه عکسشو گرفتم:

اینم تنظیمات اندازه گیر ولتاژ و جریان سه فاز هستش:

من تنظیمات اندازه گیر رو به صورت زیر هم تغییر دادم و باز سیستم شبیه سازی شد و جواب داد و هیچ مشکلی پیش نیامد. جالب اینه که با NO کردن هر دو تای current و voltage اصلا اندازه گیر تبدیل میشه به باس بار! یعنی در واقع باس بار حذف نشده از متلب:

اگر این موارد رو رعایت می کنی و سیستمت جواب نمیده یک بار اتصالاتت رو چک کن ببین درستند یا نه.

دیدگاه

دوستان متشکر :rolleyes: . مشکل حل شد :biggrin:

فقط در متلب ژنراتوری که ما مقدار توان خروجی ان را تعیین کنیم هست .
                  من هرچی گشتم مولد ac , dc بود که تنها امکان تغییر ولتاژ داشت .
                  میخوام یه سیستم انتقال رو بررسی کنم از هم کلاسی ها پرسیدم گفتن که باید با DigSILENT شبیه سازی کنی !
                  دوستا راهنمایی واسه سیمولینک متلب برای خطوط انتقال متلب دارند یا باید با همون DigSILENT شبیه سازی کنم !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X