اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خازن کولر آبی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خازن کولر آبی

نوشته اصلی توسط حسین.م
    برای موتورهای القایی تک فاز برای ایجاد اختلاف فاز بین سیم پیچ کمکی و اصلی برای ایجاد گشتاور خازن میزارن.خازن برای موتورهای تک فاز لازمه.ولی پمپ چون قطب چاکداره جزو موتورهای مخصوصه خازن نمیخواد.اگه روی موتور اصلی خازن نبود این مال همون موتور هستش.برای امتحان فیش رو بکن اگه موتور در جا زد و کار نکرد خازن مال خودشه.هر موتور تک فاز بزرگ باید یک خازن سری با سیم پیچ کمکی داشته باشه.در کولر آبی توان زیادی صرف نمیشه که لزومی به اصلاح توان باشه.
    مرسی
    چیزیم که تو ذهن من بود همین بود
    چون خیلی جاها که موتورهای مشابه داریم هم خازن رو میبینیم
    نمونش لباسشویی!!!
    درست نمیگم؟
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
      مرسی
      چیزیم که تو ذهن من بود همین بود
      چون خیلی جاها که موتورهای مشابه داریم هم خازن رو میبینیم
      نمونش لباسشویی!!!
      درست نمیگم؟
      بله درسته.بعضی از موتورها هم خازن کوچیک سرامیکی دارن مثل موتور هواکش های متوسط.بعضی ها هم خازن زیر قاب جعبه تقسیم پنهانه مثل پمپ آب خانگی.بعضی ها هم دو خازن دارن یکی دائم دار دیگری با کلید از مدار خارج میشه.
      سه توصیه دارم:
      1.کار 2.کار 3.کار
      ادیسون

دیدگاه

سلام ممنون از راهنمایی های همه. تازه به این خونه اومدیم و کولر موقع روشن شدن روی دور کند، یه صداهایی میده و یک ثانیه بعد همراه با لگد زدن راه میوفته. تا بخوام تعمیرکار بیارم، موتور سوخت. یه موتوژن گرفتم فکر کردم اون مشکل هم حل میشه. ولی با موتور جدید هم همین مشکل رو داره. تسمه رو جدا کردم ببینم مشکل از پروانه و یاتاقان های پروانه است یا نه. ولی مشکل برقرار بود. تنها شکی که دارم به همین خازن داخل محفظه کولر هستش. ممکنه مشکل به دلیل عدم ایجاد صحیح اختلاف فاز باشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X