اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لطفا برای انجام این پروژه کمک کنید .

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

لطفا برای انجام این پروژه کمک کنید .

خط تولید یک کارخانه شامل 6 قسمت مختلف می باشد در هر قسمت یک موتور تکفاز ریل حامل قطعات تولیدی را به حرکت در می آورد.نحوه عملکرد به این صورت است:با قرار گرفتن قطعات در ابتدای ریل و فشردن کلید start موتور اول رو شن می شود و قطعات را تا انتهای قسمت اول انتقال می دهد با پایان زمان انجام قسمت اول یک میکرو سوئیچ فعال شده و موتور قسمت دوم به صورت اتوماتیک فعال می شود.این کار تا پایان قسمت 6 ادامه داردسپس سیکل عملیات به طور کامل متوقف شده و خط تولید اماده شروع به کار مجدد خواهد شد.درهر قسمت یک اپراتور به عنوان ناظر کیفی بر انجام عملیات نظارت دارد و در صورت بروز مشکل می تواند خط تولید را متوقف کند.
    -بلوک دیاگرام انجام فراین در این کارخانه و بلوک دیاگرام مدار راه انداز این خط تولید رومی خوام.
    -نمای شماتیک مدارهای فرمان و قدرت و تغذیه رو هم می خوام به کمک یه نرم افزاری شبیه سازی کنم.
    حالا راهنمائیم کنید لطفا.
    ممنونم :smile: :nerd:[/font]
    گاهی دلم برای چوپان دروغگو خیلی می سوزد.بیچاره 2 بار بیشتر دروغ نگفت انگشت
    نماشد... ولی ما هنوز صادق ترینیم

پاسخ : لطفا برای انجام این پروژه کمک کنید .

سلام دوست عزیز
    فکر کنم بیش از این تعداد سنسور باید داشته باشه .
    شماتیک نمی شه داد چون بسته به نوع موتور ، تعدادحالات کنترل خط ، تعداددکمه های کنترل خط و...... می تونه مختلف باشه .
    احتمالا کنترل اینها با PLC انجام می شه که اگر با برنامه نویسی اون آشنا باشی چندان کار مشکلی نیست .
    ولی بازم بگو تو کدوم شرکت دیدی تا بیشتر بشه کمک کرد.
    از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fargol_m1454
      خط تولید یک کارخانه شامل 6 قسمت مختلف می باشد در هر قسمت یک موتور تکفاز ریل حامل قطعات تولیدی را به حرکت در می آورد.نحوه عملکرد به این صورت است:با قرار گرفتن قطعات در ابتدای ریل و فشردن کلید start موتور اول رو شن می شود و قطعات را تا انتهای قسمت اول انتقال می دهد با پایان زمان انجام قسمت اول یک میکرو سوئیچ فعال شده و موتور قسمت دوم به صورت اتوماتیک فعال می شود.این کار تا پایان قسمت 6 ادامه داردسپس سیکل عملیات به طور کامل متوقف شده و خط تولید اماده شروع به کار مجدد خواهد شد.درهر قسمت یک اپراتور به عنوان ناظر کیفی بر انجام عملیات نظارت دارد و در صورت بروز مشکل می تواند خط تولید را متوقف کند.
      -بلوک دیاگرام انجام فراین در این کارخانه و بلوک دیاگرام مدار راه انداز این خط تولید رومی خوام.
      -نمای شماتیک مدارهای فرمان و قدرت و تغذیه رو هم می خوام به کمک یه نرم افزاری شبیه سازی کنم.
      حالا راهنمائیم کنید لطفا.
      ممنونم :smile: :nerd:[/font]
      با سلام

با توجه به نوشته شما ، پیشنهاد میکنم ، از نرم افزار LAB VIEW استفاده بفرمایید .

LABVIEW - The Software That Powers Virtual Instrumentation
      LabVIEW is graphical programming for measurement and automation. ... more than 20 years, NI LabVIEW graphical development has revolutionized the ...

http://www.ni.com/labview/
      community.ni.com/examples/labview-8-student-edition

دیدگاه

سلام
        ممنون از راهنمایی هاتون
        ولی من فقط اسپایس و متلب و پروتئوس رو بلدم اگه میشه با یکی از اینا بگید چی کار کنم :rolleyes: :redface:
        من نمی خوام این پروژه رو پیاده سازی کنم فقط میخوام شبیه سازی کنم .
        آقای امانی اینقدر سختش نکنید من در حد خیلی ساده و رسم بلوک دیاگرام و شبیه سازی مدار رو می خوام.من اینو تو کارخونه ای ندیدم استادمون به عنوان پروژه معرفی کرده .ضمنا من قدرت نیستم و رشتم الکترونیکه
        اگه می شه کمکم کنید که مداراشو (قدرت و فرمان و تغذیه)طراحی کنیم با هم :applause:
        متشکرم :rolleyes:

دیدگاه

سلام
          اینجا هیچ کس نمی تونه بهم کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
          بابا منن اگه می تونستم خودم طراحی می کردم.من تو مباحث قدرت لنگ می زنم اگه می شه کمکم کنید دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟ :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

ای وووووووووو
            چرا هو چکی جواب نمی ده :sad:
            من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

سلام
              من در موردش مطالعه میکنم بعد جواب میدم

دیدگاه

خیلی ممنون از لطفتون :applause:

دیدگاه

سلام
                  شما میتونی عملا مدار رو با میکرو یا plc انجام بدی
                  بیشتر باب هست که با plc انجام میدن
                  سعی میکنم مدار فرما و قدرت و شبیه سازی اون رو انجام بدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fargol_m1454
                    سلام
                    اینجا هیچ کس نمی تونه بهم کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                    بابا منن اگه می تونستم خودم طراحی می کردم.من تو مباحث قدرت لنگ می زنم اگه می شه کمکم کنید دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟ :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
                    این که مبحث قدرت نیست.شما اگه الکترونیک رو فولی خوب با میکرو براش یه مدار ببند دیگه.اینکه هیچی نیست.
                    اگه بخوای با PIC بنویسی همش ده خط نمیشه. :rolleyes:
                    اگر چیزی را می دانید در اختیار کسی که نمی داند و می پرسد قرار بدهید.نترسید که اگر به او بگویید بیشتر از شما خواهد دانست.چراکه دیر یا زود از کس دیگری خواهد پرسید.پس نام نیکوی یاد دهنده دانش به او را از آن خود کنید.

پارسی را پاس داریم

دیدگاه

سلام
                      بوسیله PLC و نرم افزار PLC LOGO SOFT COMFORT انجام شد
                      http://www.ariyana.eu/TEMP/k.pdf

http://www.ariyana.eu/TEMP/k.rar

اون فایل با پسوند rar رو باید باید از حالت زیپ خارج منید بعد با نرم افزار که بالا عرض کردم باز کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ep5ara علی رضا امینی
                        سلام
                        بوسیله PLC و نرم افزار PLC LOGO SOFT COMFORT انجام شد
                        http://www.ariyana.eu/TEMP/k.pdf

http://www.ariyana.eu/TEMP/k.rar

اون فایل با پسوند rar رو باید باید از حالت زیپ خارج منید بعد با نرم افزار که بالا عرض کردم باز کنید

سلام ما فقط نرم افزار SIMATIC رو برای PLC های s7 داریم اگه شما امکانش و دارین نرم افز اری که نام بردید رو برامنو share کنید ممنون می شیم.

آقای Mehrdad001 ما مداری قرار نیست ببندیم کارمون برای این پروژه صرفا شبیه سازیه . از زاهنماییتون هم ممنون.
                        من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

مرسی آقای امینی
                          در ضمن
                          نوشته اصلی توسط anahita_hita

سلام ما فقط نرم افزار SIMATIC رو برای PLC های s7 داریم اگه شما امکانش و دارین نرم افز اری که نام بردید رو برامنو share کنید ممنون می شیم.

آقای Mehrdad001 ما مداری قرار نیست ببندیم کارمون برای این پروژه صرفا شبیه سازیه . از زاهنماییتون هم ممنون.
                          همون طور که علیرضا گفته با LOGO این برنامه رو نوشته نه با S7

دیدگاه

سلام
                            این نرم افزار روی سی دی هستshare کردنش مقدور نیست سعی میکنم با s7 بنویسم
                            شما ببینن نرم افزار رو نمیتنین پیدا کنین
                            این رو میشه با یه plc24rcl به راحتی بست
                            شما هم بلد باشین شاید یه موقه به دردتون خورد

دیدگاه

خوب خدا رو شکر که مشکل رو مهندس حل کردن.

میگم جناب ep5ara علی رضا امینی ان شاءااله فرصت و سعادتش باشه که از اطلاعاتتون استفاده کنیم. :agree:

ممنون.
                              اگر چیزی را می دانید در اختیار کسی که نمی داند و می پرسد قرار بدهید.نترسید که اگر به او بگویید بیشتر از شما خواهد دانست.چراکه دیر یا زود از کس دیگری خواهد پرسید.پس نام نیکوی یاد دهنده دانش به او را از آن خود کنید.

پارسی را پاس داریم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...