اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قطع و وصل جریان 50 آمپر و 250 ولت DC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

قطع و وصل جریان 50 آمپر و 250 ولت DC

با سلام
    دوستان می خواستم جریان 50 آمپر 250 ولت dc رو قطع و وصل کنم اما نمیدونم که این کنتاکتور های معمولی می تونن این کار رو انجام بدهند یا نه؟
    یا باید از یک سری کنتاکتور خاص استفاده کنم؟
    ممنون

پاسخ : قطع و وصل جریان 50 آمپر و 250 ولت DC

سلام
    برای اینکار هم رله dc وجود داره هم کنتاکتور dc ولی از کنتاکتورهای 380 ولتی سه فازهم میتونید استفاده کنید.
    من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mousivand
      با سلام
      دوستان می خواستم جریان 50 آمپر 250 ولت dc رو قطع و وصل کنم اما نمیدونم که این کنتاکتور های معمولی می تونن این کار رو انجام بدهند یا نه؟
      ممنون
      متاسفانه کنتاکتور های معمولی نمیتونن بخوبی این کار رو انجام بدن
      شما باید از سری کنتاکتر دی سی استفاده کنبد
      معمولا بدلیل اینکه جرقه قطع جریان دی سی بالاست و دیر خاموش میشه نوع کنتاکتور مهم میشه
      و همچنین برای ارایی خیلی بهتر می تونید از تریستور برای این کار استفاده کنید که مشکل جرقه هم حل بشه

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mousivand
        با سلام
        ممنون
        باسلام
        1-برای جریان dc کنتاکتورمخصوص وجوداردکه میتوانیداستفاده کنید
        2-اگرجریان خروجی از پل دیودی تک فاز یا سه فازباشدهم امکان استفاده ازکنتاکتورdc وجوددارد وهم امکان استفاده ازکنتاکتورac
        الف-اگرورودی ac راقطع ووصل بخواهیم بکنیم میتوانیم ازکنتاکتور ac استفاده کنیم وخروجی که dc است نیازی به کنتاکتورنداردباقطع ووصل ورودی خروجی dc هم قطع خواهدشد
        ب-اگر ورودی ac راقطع ووصل نکنیم وبخواهیم خروجی را که جریان dc است قطع ووصل کنیم بایدازکنتاکتورdc استفاده کنیم
        ج-ازهر دو روش میتوانیدیکی را انتخاب کنید
        4-کنتاکتورهای dc بطور معمول یا یک کنتاکت قدرت دارند یا دوکنتاکت قدرت دارند،،اگریک کنتاکت قدرت داشته باشند قطب مثبت را از کنتاکت عبورمیدهند وقطب منفی رامستقیما بمداروصل میکنندکه دراین صورت مداریکسوساز با بار ایزوله نیست،،اگر کنتاکتور دوکنتاکت قدرت داشته باشدهم قطب مثبت وهم قطب منفی از کنتاکتهاعبورداده میشود ودراین حالت بار با مداریکسوساز ایزوله هست واین بهتراست
        موفق باشید-مکوندی
        محمدرضامکوندی
        WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
        MMCVANDY@YAHOO.COM

دیدگاه

مشخصات این کنتاکتور های دی سی رو دارین؟

و اینکه رله با ولتاژ 220V داریم؟ ولتاژ تحریک بوبینا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
            مشخصات این کنتاکتور های دی سی رو دارین؟

و اینکه رله با ولتاژ 220V داریم؟ ولتاژ تحریک بوبینا
            باسلام
            بوبین باولتاژهای مختلفی برای انواع کنتاکتور dc وac وجود دارد وبطورمعمول درکنتاکتورهای قدرت ولتاژبوبین 380V,,220V,,110V استفاده میشود

این یک نمونه کنتاکتورdc تک کنتاکت است
            این لینک را ببیندانواع کنتاکتورdc است
            https://www.google.com/search?tbm=isch&q=dc+contactor&spell=1&amp ;sa=X&ei=7w0qUpz3HM20hAeetICgCw&ved=0CEwQv wUoAA&biw=1170&bih=541
            محمدرضامکوندی
            WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
            MMCVANDY@YAHOO.COM

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X