اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بانک خازن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بانک خازن

دوستان من بعضی چیزا واسم مبهمه. مثلا اینکه pf سلفی باشه یا خازنی یعنی چی؟ موتورا توان راکتیو نیاز دارن پس بانک خازنی این توان راکتیو رو تولید میکنه واسشون. درست میگم؟
    یه سوال دیگه اینکه توی یه کارخونه توان مصرفی روزانه رو چک میکنم مثلا نوشته توان راکتیو 2mvar/h+ و 1mvar/h- این قسمت منفیش یعنی چی؟ یعنی بعضی وقتا سلفی بوده بعضی وقتا خازنی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen_330
      دوستان من بعضی چیزا واسم مبهمه. مثلا اینکه pf سلفی باشه یا خازنی یعنی چی؟ موتورا توان راکتیو نیاز دارن پس بانک خازنی این توان راکتیو رو تولید میکنه واسشون. درست میگم؟
      یه سوال دیگه اینکه توی یه کارخونه توان مصرفی روزانه رو چک میکنم مثلا نوشته توان راکتیو 2mvar/h+ و 1mvar/h- این قسمت منفیش یعنی چی؟ یعنی بعضی وقتا سلفی بوده بعضی وقتا خازنی؟

باسلام
      توان راکتیووقتی سلفی است ضریب قدرت مثبت ووقتی که خازنی باشدضریب قدرت منفی است
      ضریب قدرت مناسب 1.00 است دراین حالت راکتیوخازنی وسلفی دقیقاباهم برابراست وجمع حبری آنهاصفراست
      نگهداری ضریب قدرت در 1.00 مشکل است وتغییرات باعث مثبت ومنفی شدن ضریب قدرت میشودلذا وزارت نیرویک ضریب قدرت استاندارتعریف کرده است وصنایع ملزم به رعایت آن هستنددرغیراینصورت کاهش ازحداستانداردجریمه وجودخواهدداشت
      ضریب قدرت استاندارد 0.90 است
      طراحی بانک خازنی راطوری انجام دهیدکه ضریب قدرت حدود 0.95 باشددرآنصورت تغیرات ضریب قدرت بامراقبتهای ویژه ازحداستاندارد کمترنخواهدشد
      محمدرضامکوندی
      WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
      MMCVANDY@YAHOO.COM

دیدگاه

ممنون دوست عزیز لطف کردید
        توان راکتیو سلفی و خازنی چیه؟ موتور نیاز به کدومش داره؟ و بانک خازنی کدومشو تولید میکنه؟
        من که تا حالا ندیدم pf منفی باشه!
        یه سوال دیگه هم دارم: اینکه روی رگولاتور بانک خازنی 6 تا ال ای دی داریم نشون میده که الان توی کدوم پله ی خازنی داره کار میکنه. این یعنی چی؟
        :read:

دیدگاه

ممنون دوست عزیز لطف کردید
          توان راکتیو سلفی و خازنی چیه؟ موتور نیاز به کدومش داره؟ و بانک خازنی کدومشو تولید میکنه؟
          من که تا حالا ندیدم pf منفی باشه!
          یه سوال دیگه هم دارم: اینکه روی رگولاتور بانک خازنی 6 تا ال ای دی داریم نشون میده که الان توی کدوم پله ی خازنی داره کار میکنه. این یعنی چی؟
          :read:

باسلام
          1- دریک الکتروموتورسه توان تعریف شده است:
          توان ظاهری PS=P+JQ برحسب VA
          توان اکتیور P=PS.COS برحسب WAT
          توان راکتیوQ=PS.SIN برحسب VAR
          2- الکتروموتورها توان راکتیومصرف میکنند وخازنها توان راکتیوتولیدپس Q=QC-QL یا Q=QL-QC
          توان راکتیوموتور=QL
          توان راکتیوخازن=QC
          3- درتوان ظاهری اگر QL=QC شود درآنصورت PS=P یعنی بهترین حالت یعنی COS=1.00 وSIN=0
          4- یک مثال عملی که خودت میتوانی امتحان کنی:
          فرض:یک الکتروموتور بدون وجودخازن درشبکه با 150 آمپردرحال کاراست دراینحالت جریان شبکه 150 آمپراست خواهدبود.
          حالا یک خازن با موتوردرشبکه موازی بسته میشود با جریان 100 آمپر،،بنظرشماجریان شبکه چقدرخواهدشد؟
          جریان شبکه دراین حالت 50=100-150 آمپرخواهدشد واین یعنی کاهش تلفات
          5-LED های روی ریگلاتور نشان ازتعدادپله های بانک خازنی تجت کنترل است
          موفق باشید
          محمدرضامکوندی
          WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
          MMCVANDY@YAHOO.COM

دیدگاه

سلام بازم ممنون دوست عزیز جوابت خیلی کامل بود
            1. فقط اینکه اگه یه زمان توان راکتیو ما خازنی شد یعنی رگولاتورمون رفت روی حالت cap. میتونیم خودمون دستی خازنای بانک خازنی رو از مدار خارج کنیم؟ آخه این اتفاق یه بار واسه ما افتاده
            2. باز نفهمیدم این تعداد پله های بانک خازنی یعنی چی؟ یعنی طی چند مرحله خازنا وارد مدار میشن؟

دیدگاه

سلام بازم ممنون دوست عزیز جوابت خیلی کامل بود
              1. فقط اینکه اگه یه زمان توان راکتیو ما خازنی شد یعنی رگولاتورمون رفت روی حالت cap. میتونیم خودمون دستی خازنای بانک خازنی رو از مدار خارج کنیم؟ آخه این اتفاق یه بار واسه ما افتاده
              2. باز نفهمیدم این تعداد پله های بانک خازنی یعنی چی؟ یعنی طی چند مرحله خازنا وارد مدار میشن؟
              باسلام
              1-اگرتوان راکتیوخازنی بشودشمامیتوانیدبادست تعدادپله ها کم یازیادکنید،،،،
              2- تعدادپله هاراهنگام طراحی بانک خازن با توجه به توان اکتیوتجهیزات وتوان راگتیوی که متناسب با تغییربارایجادمیشودمحاسبه ومنظورمیکنند.
              اگرتعدادپله هاومقادیرتوان راکتیودرهرپله متناسب با بارطراحی شود وضریب قدرت مثلا روی 0.95 تنظیم گردداحتمال ایجاد راکتیوخازنی درشبکه تقریبا نخواهدشد
              موفق باشید
              محمدرضامکوندی
              WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
              MMCVANDY@YAHOO.COM

دیدگاه

معمولا تابلو های بانک خازنی یک رگولاتور دارن که خودش به صورت خودکار خازن ها رو وارد مدار میکنه تا ضریب قدرت از پیش تنظیم شده به دست بیاد. اسمش PF Regulator هست.
                www.eplan-training.ir
                www.projectmatlab.ir

دیدگاه

من چند پروژه رو بررسی کردم
                  حدود 80 درصد چریان نامی، کیلو وار بگیر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X