سلام.دوستان عزیز گرایش قدرت خوب است ؟ کدام گرایش آن بهتر است سیستمهای قدرت یا الکترونیک قدرت؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
انتخاب رشته
Collapse
X
-
پاسخ : انتخاب رشته
سلام. عضویتتون رو تبریک میگم ولی بهتر بود می گشتین و سوالتون رو در جای مرتبط می پرسیدین و فوری برای هر سوالی تاپیک نزنین. خواهش می کنم
جواب: قدرت بهترین گرایش برق برای کار هست ولی زمینه های تحقیقاتیش کمی از بقیه کمتر هست (بیش از یکمی) اینجوری که خیلی بهتری معنی نمیده! برای ارشد میگین دیگه؟آخه کارشناسی که این حرفارو نداره :agree: باید دانشگاه و درستون خوب باشه و کار عملی هم تا حد امکان بکنید دیگه. از نظر محبوبیت انتخاب در انتخاب رشته ارشد هم اول سیستم های قدرت هست و بعد فکر کنم مدار و ماشین و بعد الکترونیک قدرت و درایو و .... خلاصه اول سیستم هست و می دونم.
جانم به فدای ائمه اطهار
می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.
-
نوشته اصلی توسط ahmadpashaeiسلام. عضویتتون رو تبریک میگم ولی بهتر بود می گشتین و سوالتون رو در جای مرتبط می پرسیدین و فوری برای هر سوالی تاپیک نزنین. خواهش می کنم
جواب: قدرت بهترین گرایش برق برای کار هست ولی زمینه های تحقیقاتیش کمی از بقیه کمتر هست (بیش از یکمی) اینجوری که خیلی بهتری معنی نمیده! برای ارشد میگین دیگه؟آخه کارشناسی که این حرفارو نداره :agree: باید دانشگاه و درستون خوب باشه و کار عملی هم تا حد امکان بکنید دیگه. از نظر محبوبیت انتخاب در انتخاب رشته ارشد هم اول سیستم های قدرت هست و بعد فکر کنم مدار و ماشین و بعد الکترونیک قدرت و درایو و .... خلاصه اول سیستم هست و می دونم.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط f.saraجای مرتبط!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوب تاپیک میخاست که زدم.درهر صورت ممنونم
دوست من، بهتر می بود که سوالتون رو تو انجمن "دروس و مباحث دانشگاهی" مطرح می کردید، منظور جناب پاشایی هم مطمئنا همین بود :nerd:
http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=201.0
موفق باشید.زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
امتحان ریشه هاست
ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
زندگی چون پیچک است
انتهایش میرسد پیش خدا!
دیدگاه
دیدگاه