اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بانک خازن برای موتور برق

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بانک خازن برای موتور برق

بانک خازن

با درود

دوستان یک موتور برق ازین چینی ها ما داریم روش زده 1400 وات ولی عملا 1000 وات بیشتر نمی ده

حالا با این موتور برق می خواهم یک پمپ آب را روشن کنم ، پمپ آب 1 اسب هست

پمپ مارک پنتاکس مدل CM 100 هست

پمپ در حال حاضر روشن نمی شه ، یکی از دوستان گفت به موتور برق خازن ببندی به راحتی روشن می شه
    می خواستم ببینم چه خازنی باید بگیرم

اینم سایت فروش خازن که از 5 کیلووار داره به بالا

http://www.10sanat.com/%D8%AE%D8%A7%D8%B2%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%B3%DA%A9%D8%B1%D8%A7/

ممنون می شوم راهنمایی کنید

پاسخ : بانک خازن برای موتور برق

شاید پمپ ایراد داره
    شاید مدارات ایراد داره
    شاید ...

خازن هیج کاری در اون مدار انجام نمیده
    باید بگی که پمپ فشار کمتری ایجاد می کنه و یا اصلا روشن نمیشه ؟

عکس از پمپ و موتور و ... کلا اطلاعات کامل تری باید بزاری

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

خوب دیگه پمپ یک الکتروموتور 1 اسب داره که برای استارت نیاز به وات بالاتری داره ، اون را ما می خواهید با خازن تامین کنیم
      اصلا پمپ روشن نمی شه ، موتور نمی تونه بچرخه

دیدگاه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdy111
          خوب دیگه پمپ یک الکتروموتور 1 اسب داره که برای استارت نیاز به وات بالاتری داره ، اون را ما می خواهید با خازن تامین کنیم
          اصلا پمپ روشن نمی شه ، موتور نمی تونه بچرخه
          بدون کوپل به پمپ روشن میشه ؟؟؟
          1اسب منظورت چیه ؟ببین کلا هر موتوری رو که میسارزنسازنده ها براش یه خازن تعریف میکنن در غیر اینصورت شما بایه ضریب قدرت سنج اونو حساب میکنی و برا بهبودش کار میکنی
          یا برا راه اندازی که مساله جداس و کلا بحث توان راکتیو رو باید بخونی :biggrin:
          برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
          راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

اصلا بیخیال پمپ دی:

یک الکتروموتور 1 اسب داریم می خواهیم با ژنراتوری که 1000 وات تولید می کنه روشن کنیم ،
            برای اون توان راکتیو اولیه که موتور می خواد روشن شه می گفتن باید خازن روی خود موتور برق نصب کنی
            اینجوری می تونی بارهای سلفی که برای استارت بیش از 1000 وات برق می خوان را هم روشن کنیم

حالا سوال من اینه که چه خازنی را به چه صورت به موتور برق ببندم ببینم جواب می ده یا نه
            ممنون از همگی

PDF مشخصات کامل موتور هم تو این لینک هست
            http://www.afripumps.co.za/components/com_virtuemart/shop_image/pdf/Pentax_CM_series.pdf

مدل CM100-00 pentax تکفاز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdy111
              اصلا بیخیال پمپ دی:

یک الکتروموتور 1 اسب داریم می خواهیم با ژنراتوری که 1000 وات تولید می کنه روشن کنیم ،
              برای اون توان راکتیو اولیه که موتور می خواد روشن شه می گفتن باید خازن روی خود موتور برق نصب کنی
              اینجوری می تونی بارهای سلفی که برای استارت بیش از 1000 وات برق می خوان را هم روشن کنیم

حالا سوال من اینه که چه خازنی را به چه صورت به موتور برق ببندم ببینم جواب می ده یا نه
              ممنون از همگی

PDF مشخصات کامل موتور هم تو این لینک هست
              http://www.afripumps.co.za/components/com_virtuemart/shop_image/pdf/Pentax_CM_series.pdf

مدل CM100-00 pentax تکفاز
              یه اسب میشه 1000 وات (فک کنم )
              ولی موتور شما عملا 750 وات توان داره واینم عکسشه
              http://www.pumpsforafrica.co.za/img/p/5/9/6/596-large.jpg
              خوبپس نهایتا شما به مشکل بر میخورین یا بهتره بگم نمیتونین از کل قدرت زنراتورتون استفاده کنین (نهایتا 700وات)
              این موتورو که من دیدم خان داره همون مکعبیه بالاش ونیازی به خازن نیس
              شما یه موتو 1کیلو وات میخواین

دیدگاه

[quote author=Mahdy111 link=topic=85687.msg527781#msg527781 date=1384600917]
                بانک خازن

با درود

دوستان یک موتور برق ازین چینی ها ما داریم روش زده 1400 وات ولی عملا 1000 وات بیشتر نمی ده

حالا با این موتور برق می خواهم یک پمپ آب را روشن کنم ، پمپ آب 1 اسب هست

پمپ مارک پنتاکس مدل CM 100 هست

پمپ در حال حاضر روشن نمی شه ، یکی از دوستان گفت به موتور برق خازن ببندی به راحتی روشن می شه
                می خواستم ببینم چه خازنی باید بگیرم

اینم سایت فروش خازن که از 5 کیلووار داره به بالا

http://www.10sanat.com/%D8%AE%D8%A7%D8%B2%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%B3%DA%A9%D8%B1%D8%A7/

ممنون می شوم راهنمایی کنی
                د
                [/quote]
                باسلام وتشکرفراوان ازاظهارنظردوستان عزیز:
                1-نفرمودی این موتورشما بابرق شهرکارمیکندیانه؟
                2-موتوریک اسب یعنی 750 وات وتوان راه اندازی حدود 1500 وات است درلحظه استارت
                3-درضریب قدرت 0.80 برای اصلاح ضریب قدرت که درافزایش ظرفیت کابل انتقال وکاهش تلفات تاثیرگذاراست ظزفیت خازن موردنیاز حدود 0.75 توان موتوراست حدود 0.55 تا 0.60 کیلووار.
                موفق باشید

محمدرضامکوندی
                WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
                MMCVANDY@YAHOO.COM

دیدگاه

خدا خیرت بده بالاخره یک جواب درست شنیدیم دی:

بله داداش الکتروموتور با برق شهر بدون مشکل کار می کنه ، مشکل هم دقیقا همین جا بود که موتوربرق عملا نمی تونه حتی به صورت لحظه ای اون 1500 وات را تامین کنه ، و دائم 800 تا 1000 وات برق می ده . حالا من دنبال وسیله ای بودم که بتوانم اون آمپر اولیه را جبران کنم که دوستان گفتن باید خازن ببندی

داداش این حدود 0.55 تا 0.60 کیلووار که فرمودی فکر نکنم توبازار باشه ، آیا می شه بالاتر خریداری کرد ، تو سایت زیر که انواعش را داره از 5 کیلووار شروع می شه ، می تونم همون 5 کیلو وار را بگیریم ؟ مشکلی که پیش نمی یاد ؟

و یه زحمت دیگه اینکه چظوری باید ببندم به خروجی موتور برق

خیلی خیلی ممنون

دیدگاه

خازن جواب گوی کار شما نیست و حتی جریان راه اندازی رو هم بیشتر می کنه
                    در عین حال برای اینکه خیالت راحت بشه از خازن زیر استفاده کنید

برای موتور تک فاز :
                    c= 0.55 k
                    u^2 = p * xc
                    220*220 = 550 * xc
                    xc = 88

xc = 1 / 2*3.14*f*c
                    c = 1 / 314*88

c = 36 uf

بنابراین از خازن 36 میکرو فاراد 400 ولت استفاده کنید

اگه برای 0.75 کیلو وار می خاید محاسبه کنید چون مقدار توان 36 % افزایش داشته بنابراین مقدار خازن هم 36 % افزایش پیدا می کنه بنابراین
                    از خازن 50 میکرو 400 ولت استفاده کنید

برای سه فاز هم باید از 3 خازن با ظرفیت 12 میکرو برای 0.55 کیلو وار به صورت مثلث
                    برای سه فاز از 3 خازن با ظرفیت 17 میکرو برای 0.75 کیلو وار به صورت مثلث

اگه با خازن مشکلت حل شد خبر بده :redface:

موفق باشید

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

آقا سعید ممنون از پستت ولی حقیقت من که چیزی نفهمیدم دی: روم به دیوار

نگاه الکتروموتور تک فازمون خودش خازن استارت داره ها برای اون خازن نمی خوام
                      موتور برقه مشکل داره و نمی تونه بار لحظه ای بیشتر از 1000 وات را بده ، یعنی توان دادن 1500 وات استارت اولیه را نداره
                      هر دو تا هم تکفاز

حالا با این توضیحات این خازنی که فرمودی (50 میکرو 400 ولت) به درد کار من می خوره ، اصلا چطوری باید توی مدار قرارش بدم ؟
                      الان 100 میکرو 400 ولت درجه یک چند تایی دارم ، چطوری می تونم تست بگیرم

ممنون

دیدگاه

باسلام
                        1-مشخصات یک پمپ آب که خودم دارم وازکارکردش راضی هستم وقیمتش حدود 80 هزارتومان بودیعنی کمترازخازن 5 کیلوواری شما
                        PUMP PKM 60
                        220 VAC
                        0.37 KW
                        0.5 HP
                        2.6 AMP
                        W(MAX)=550W-0.55KW
                        C 10 UF 450 V
                        توان موتور 0.37 کیلووات است ولی توان ماگزییم 0.55 کیلووات حدود دوبرابرتوان حالت عادی
                        توان راه اندازی موتور تا بیش از 2.5 برابرتوان حالت عادی هم ممکن است باشدکه بایدمورد توجه قرارگیرد.
                        2- شما به خازن 5 کیلوواری نیازی نداری وقیمتش راهم دیدی،،خازن مواری با موتور جریان دریافتی ازشبکه را کاهش میدهد
                        مثال:
                        جریان موتور 10AMP
                        جریان خازن 5AMP
                        دراین حالت جریان دریافتی ازشبکه حدود 5AMP خواهدشد
                        توضیج:اگر خازن درمدارنبود جریان دریافتی از شبکه 10AMP میشدواین دلیلی برکاهش تلفات دراستفاده ازخازن است.
                        یکی از راه های اطمینان از عملکردخازن همین آزمایش است یعنی جریان خازن باعث کاهش جریان شبکه دربارهای موتوری شبکه میشود.
                        موفق باشید
                        محمدرضامکوندی
                        WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
                        MMCVANDY@YAHOO.COM

دیدگاه

امروز رفتم برای خرید خازن
                          یه نکته جالب اینه که خازن های سه فاز و تکفاز با اینکه ظاهرا دقیقا شکل هم هستند ، با هم فرق می کنند و مال تکفاز مخصوصه و خیلی کم گیر میاد

50 میکروفاراد هم موجود نیست ،
                          این شرکت نمونه های زیر را داشت

حالا برای کار من بهتره با میکروفاراد کمتر بگیرم یا بیشتر ؟! بیشتر بگیرم مشکلی پیش میاد ؟!
                          و یک سوال دیگه اینکه همینجوری بیام و با پریز موتور برق موازی وصل کنم بره !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdy111

امروز رفتم برای خرید خازن
                            یه نکته جالب اینه که خازن های سه فاز و تکفاز با اینکه ظاهرا دقیقا شکل هم هستند ، با هم فرق می کنند و مال تکفاز مخصوصه و خیلی کم گیر میاد

50 میکروفاراد هم موجود نیست ،
                            این شرکت نمونه های زیر را داشت

حالا برای کار من بهتره با میکروفاراد کمتر بگیرم یا بیشتر ؟! بیشتر بگیرم مشکلی پیش میاد ؟!
                            و یک سوال دیگه اینکه همینجوری بیام و با پریز موتور برق موازی وصل کنم بره !

اینایی که ما گفتیم از لحاظ نظری بودش
                            شما چون موتورت گرونه برو از یه اهل فن هم نظر بگیر هر چند نظر من اینه که هر خازنی هم بزنی توان راکتیو رو کم میکنه ولی توان اکتیو رو اضاف نمیکنه مثلا 1000وات رو هیچ وقت 1500 نمی کنه(خازن گزاری برا کاهش بار توان اکتیو هس که برای جاهایی که کنتور توان اکتیو دارن میزارن
                            شما ببین اون قاب بالای موتورتو میتونی باز کنی ویه عکسی چیزی بزاری

دیدگاه

فعلا که خازن تک فاز گیر نیاوردم
                              اون شرکتی هم که آدرسش را بالا دادم می گه ما فقط کارتنی فروش داریم ، نمایندگی هم نداریم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X