اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد موتورهای توان بالایDC و 40تا12 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد موتورهای توان بالایDC و 40تا12 ولت

با سلام چند سوال در مورد درایور اینطور موتورها داشتم 1- تو رنج 12 تا 40 ولت و با امپر مثلا 30 تا 100 امپر در خروجی سوییچ که باید موتور را راه اندازی کند ایا از خازن استفاده میکنند یا خیر؟
    2-اگر بله خازن با چه ظرفیتی؟
    3-اگر خازن با ظرفیت بالا مثلا 2000 میکرو فاراد با موتور موازی کنیم مشکلی برای درایور پیش می اید؟
    4- ایا برای موتورهای توان بالای دی سی ولی با ولتاژ پایین حداکثر 40 ولت نیاز است از مدار اسنابر استفاده کرد؟
    5-استفاده از سر مثبت موتور به عنوان فیدبک ولتاژ چگونه است تا حداقل نویز به سیستم وارد شود؟

پاسخ : سوال در مورد موتورهای توان بالایDC و 40تا12 ولت

نوشته اصلی توسط saeedxs
    با سلام چند سوال در مورد درایور اینطور موتورها داشتم 1- تو رنج 12 تا 40 ولت و با امپر مثلا 30 تا 100 امپر در خروجی سوییچ که باید موتور را راه اندازی کند ایا از خازن استفاده میکنند یا خیر؟
    2-اگر بله خازن با چه ظرفیتی؟
    3-اگر خازن با ظرفیت بالا مثلا 2000 میکرو فاراد با موتور موازی کنیم مشکلی برای درایور پیش می اید؟
    4- ایا برای موتورهای توان بالای دی سی ولی با ولتاژ پایین حداکثر 40 ولت نیاز است از مدار اسنابر استفاده کرد؟
    5-استفاده از سر مثبت موتور به عنوان فیدبک ولتاژ چگونه است تا حداقل نویز به سیستم وارد شود؟
    اول از همه نوع درایورتون و موتور (براش دار یا براشلس) مشخص کنید. اگر منظور موتور دی سی براش دار باشد:
    1-نیازی به خازن نیست . خازن چون در هنگام تغییر ولتاژ مثل اتصال کوتاه عمل میکنه ولی بسته به شیب تغییرات ولتاژ میشه خازن بسیار کوچکی گذاشت. 3- سوییچ میسوزه 4-بله اسنابر نیاز هست. خودم مثلا برای موتور 24 ولت 16 آمپر از اسنابر 1 میکروفاراد 400 ولت و مقاومت 10 اهم استفاده کردم.برای تست اینکه اسنابر به خوبی کار میکنه یا نه هم ابتدا موتور رو با یه سیم روشن کنید. در هنگام خاموش کردن جرقه چندانی نباید ایجاد شود. بنده هیچ وقت نتونستم مرجع خوبی برای اسنابر موتور پیدا کنم به همین خاطر با آزمون و خطا این کارو میکنم. 5.میشه از مقدار موثر ولتاژ موتور نمونه برداری کرد وی باید فیلتر هم واسه فیدبک بذارید. در ضمن دیود های هرزگرد شاتکی هم بذارید
    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

پاسخ : سوال در مورد موتورهای توان بالایDC و 40تا12 ولت

با تشکر
      ایا امکانپذیره اصلا اسنابر نگذاشت؟چون درایور ممکنه به دست ادمای مختلف با موتورای مختلف برسه
      یه شماتیک از نمونه برداری ولتاژه موثر موتور ممکنه بگذارید؟با فیلتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X