پاسخ : مدل کردن پخش بار شبکه در کدام نرم افزار و چگونه؟
سلام دوست عزیز
من برای مدل کردن سیستم پخش بار از نرم افزار پاور ورد استفاده کردم کارش هم فوق العاده بود فکر نکنم اموزشش تو نت پیدا کنید ولی کار با برنامه بسیار راحته و میشه تو 5 ساعت اموزش همه کاراییش رو یاد گرفت ..
نوشته اصلی توسط reza-omidi
سلام دوست عزیز
من برای مدل کردن سیستم پخش بار از نرم افزار پاور ورد استفاده کردم کارش هم فوق العاده بود فکر نکنم اموزشش تو نت پیدا کنید ولی کار با برنامه بسیار راحته و میشه تو 5 ساعت اموزش همه کاراییش رو یاد گرفت ..
میتونید یه مثالی که خودتون کار کردین رو اینجا بزارید،
من تا الان بیشتر نرم افزارهای الکترونیک و برنامه نویسی میکرو و کیوت کار کردم ، متاسفانه هنوز نیومدم به سمت نرم افزارهای رشته ی خودم ، اصلا نمیدونم نرم افزارهای برق تو چه سمتی و به چه روشی هست، فقط الان دنبال به اصطلاح سر نخ هستم که بفهمم اینا چجوری هستند، آموزش های نرم افزار برق خیلی کمتر از الکترونیک هست تو اینترنت.
برا همین اصلا نمیفهمم باید چیکار کنم، اگه یه مثال حل شده، یا رسم شده رو بدید خیلی ممنون میشم.
اگه با ایمیل راحتترید، اینم ایمیل :
hosseinam1370@gmail.com
به همراه یه توضیح کوچک.
با تشکر.
به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
(پیش به سوی هدف)
سلام . شما این برنامه که گفتم را دانلود کنید من یکی از کارهامو براتون ایمیل میکنم . یک فایل هست که با برنامه اگه بازش کنید متوجه میشد ...
برای رسم کردن مثلا یک شبکه باید اطلاعاتی از قبیل تعداد شین ژنراتور مقدار توان اکتیو و راکتیو طول مسیر افت بار و اینها تو برنامه تنظیم کنید و بعد از پلی کردن یا راه اندازی شبکه مشاهده کنید اطلاعاتی که بهتون میده یا خطا ها رو ...
نوشته اصلی توسط reza-omidi
سلام . شما این برنامه که گفتم را دانلود کنید من یکی از کارهامو براتون ایمیل میکنم . یک فایل هست که با برنامه اگه بازش کنید متوجه میشد ...
برای رسم کردن مثلا یک شبکه باید اطلاعاتی از قبیل تعداد شین ژنراتور مقدار توان اکتیو و راکتیو طول مسیر افت بار و اینها تو برنامه تنظیم کنید و بعد از پلی کردن یا راه اندازی شبکه مشاهده کنید اطلاعاتی که بهتون میده یا خطا ها رو ...
برنامه رو که همون اول دانلود و نصب کردم.برا همین گفتم هیچی نفهمیدم دیگه.
منتظر ایمیلتون هستم.
به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
(پیش به سوی هدف)
سلام دوست عزیز
من دیگسایلنت رو پیشنهاد میکنم
ولی اگه کارت رو میخوای سریع پیش ببری و جواب دقیق بگیری از کد های متلب آماده کتاب دکتر هادی سعادت استفاده کن
به راحتی از اینترنت قابل دانلوده
موفق باشی
دیدگاه