سال 75 یه مقاله راجع به این مطلب خوندم
به صرفه بودن این طرح تو مسافتهای بالای 700 کیلومتر طول بود و زیر این مسافت با تجهیزات و قیمتهای اون موقع به صرفه نبود
از این طرح در اون زمان فقط یک مورد توی انگلیس بود که با اروپا ارتباط داشت
سلام
البته که HVDC خیلی بهتره چون که تلفات سلفی وخازنی خطوط به صفر میرسه ضمنا به جای انتقال سه فاز (شبکه سه سیمه) انتقال تکفاز (تک سیمه) داریم-
ضمنا دردسرهایی مثل باندل کردن و پدیده کرونا رو نداریم
عیب این سیستم استفاده از نیمه هادیهای گرون قیمت برای یکسووسازی و فرکانس سازی تو دوسر خطه!
البته دلیل اینکه تو خطوط کوتاه از این روش استفاده نمیشه رو نمیدونم
اینا نظر شخصی خودم بود
:smile:
با سلام خدمت دوستان و مهندس خمسه عزیز
مهندس کاملا درست فرمودن
در تکمیل فرمایشات ایشون باید عرض کنم یکی از معایب خطوط HVDC ارتباط point to point این سیستم ها هستش
یعنی خطوط HVDC فقط برای انتقال انرژی از یک نقطه به یک نقطه دیگر هستش و نمیشه با تکنولوژی های موجد شبکه منشعب و با ساختار درختی و یا حلقه ساخت
دلیلش هم به خاطر نبود تکنولوژی ساخت سوییچ ها و رله های حفاظتی HVDC هستش
موفق باشید :nerd:
هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.
سلام
در این دامنه از ولتاژ که به 20 مگا ولت هم می رسه از لامپ با آرایه های کسکید برای اینورتر استفاده می شه . عمدتا نیمه هادی جوابگو نیست و در مقایسه با لامپ هزینه های خیلی بالاتری داره .
سلام
مهندس حیدری عزیز
شما در مورد لامپ با آرایه های کسکید که مهندس بنیامین پور گفتن چیزی برام دارین یا نه؟
مهندس بنیامین پور چیزی که من شنیدم و خوندم 1000 ولت هستش میشه شما بگین که منبع مطلبتون (20 مگا ولت) چیه؟ چون 20 مگا عدد وحشتناکیه برای ولتاژ :surprised:
سلام خدمت دوستان عزیز
پیرو فرمایشات دوستان یه مقاله پلود می کنم که در زمینه ی ساخت بریکر های HVDC هستش که شرکت ABB انجام داده
Hybrid HVDC breaker که توی این تکنولوژی از سوییچ های igbt استفاده شده و این نشون دهنده ی اینه که تکنولوژی نیمه هادی اونقدری پیشرفت کرده که
پاسخ گوی شبکه HVDC باشه البته فرمایش جناب بنامین پور در مورد سوییچ های لامپی متین هست به عنوان تکنولوژی که قبلا استفاده می شده...
حتما این مقاله رو ببینید :
http://s5.picofile.com/file/8161234318/hybrid_hvdc_breaker_an_innovation_breakthrough_for _reliable_hvdc_gridsnov2012finmc20121210_clean.pdf .html
هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.
با تشکر از جناب حیدری
منظور اینورتر بود نه بیریکر . به عنوان مثال برای یک تبدیل 100 کیلو ولت DC به 380 ولت DC (و نه AC) و توان فقط 10 کیلو وات قیمت آرایه ی لامپی در مقایسه با آرایه ی IGBT حدودا 30 میلیون تومان پایین تر است.
از طرفی هم برای یک خط انتقال ساده و با چند انشعاب مختلف ، تعداد اینورتر ها در مقایسه با تعداد بیریکر ها خیلی کمتر است .
باور کنیم تا چشم بر هم زنیم فرداست،حتی میشود گفت فردا همین امروز است.
اگرچه فردا را نمیشود پیش بینی کرد،اما فردا را می توان ساخت، از همین امروز،فکر همه چیز را باید کرد، فکر داشته ها و دارایی ها را ، در یک کلمه فکر فردا را.
دیدگاه