سلام
یک ماهی هست که فیوز کنتور خونه خود به خود گه گاهی میپره
شرکت برق اومدن و گفتن مشکل از فیوز نیست . سیم کشی داخلیه که ایراد داره یا وسیله ای خرابه
اول از همه احتمال دادیم که شاید سیم ها مشکل دار باشن همه سیم هارو از داخل جعبه تقسیم ها بررسی کردم و جاهایی که شلوغی داشت رو باسیم مناسب مجددا تکه انداختم و جمع و جور شد
اما باز هم رفع نشد و بعضی وقتا شاید ساعت 2 ظهر بعضی وقتا هم ساعت 1 شب میپره
مجدد از شرکت برق اومدن و فیوز رو اینبار عوض کردن و یک فیوز نو 16 آمپری گذاشتن
توی آشپز خونه ما جا برای جعبه فیوز داره اما داخلش هنوز فیوز نداشت منم رفتم 5 تا فیوز خریدم و فروشنده میگفت همون 16 آمپر ببر اما من فیوز 10 آمپری رو درخواست دادم و توی آشپزخونه نصب کردم برای اتاقا و حیاط و.....
امشب باز فیوز خود به هود پرید !!!!!! :cry2: اما فیوز های جعبه هیچ کدوم نپریده بودن !
فقط لامپ اتاق روشن بود و مهتابی اتاق که اون هم مشکلی نداره چون روشن میشه دیگه گاهی هم لامپ اتاق خاموشه اما بازم میپره !
مشکل از چی میتونه باشه ؟
فریزر و یخچال ؟ یا سیم کشی ؟ یا وسیله دیگه ؟
اینم بگم که الان درسته باز ممکنه یکی دو روز دیگه باز بزنه پایین!
یک ماهی هست که فیوز کنتور خونه خود به خود گه گاهی میپره
شرکت برق اومدن و گفتن مشکل از فیوز نیست . سیم کشی داخلیه که ایراد داره یا وسیله ای خرابه
اول از همه احتمال دادیم که شاید سیم ها مشکل دار باشن همه سیم هارو از داخل جعبه تقسیم ها بررسی کردم و جاهایی که شلوغی داشت رو باسیم مناسب مجددا تکه انداختم و جمع و جور شد
اما باز هم رفع نشد و بعضی وقتا شاید ساعت 2 ظهر بعضی وقتا هم ساعت 1 شب میپره
مجدد از شرکت برق اومدن و فیوز رو اینبار عوض کردن و یک فیوز نو 16 آمپری گذاشتن
توی آشپز خونه ما جا برای جعبه فیوز داره اما داخلش هنوز فیوز نداشت منم رفتم 5 تا فیوز خریدم و فروشنده میگفت همون 16 آمپر ببر اما من فیوز 10 آمپری رو درخواست دادم و توی آشپزخونه نصب کردم برای اتاقا و حیاط و.....
امشب باز فیوز خود به هود پرید !!!!!! :cry2: اما فیوز های جعبه هیچ کدوم نپریده بودن !
فقط لامپ اتاق روشن بود و مهتابی اتاق که اون هم مشکلی نداره چون روشن میشه دیگه گاهی هم لامپ اتاق خاموشه اما بازم میپره !
مشکل از چی میتونه باشه ؟
فریزر و یخچال ؟ یا سیم کشی ؟ یا وسیله دیگه ؟
اینم بگم که الان درسته باز ممکنه یکی دو روز دیگه باز بزنه پایین!
دیدگاه