اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

هشدار در زمینه ی استفاده از لامپ های کم مصرف

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

هشدار در زمینه ی استفاده از لامپ های کم مصرف

با سلام خدمت دوستان عزیز
    حتما شما هم درگیر استفاده از لامپ های کم مصرف و شاید جایگزینی کامل این لامپ در فضای کار یا خونه شدید....
    البته این هشدار تا حدود زیادی مربوط به شبکه ی برق ایران میشه نه به مصرف کننده های این لامپ...
    ولی خوب مشکلات زیادی هم برای چشم های مصرف کننده ها ایجاد می کنه :icon_razz:
    نکته ی مهم رشد سریع استفاده از این لامپ ها و پیامد اونهاس
    ایده آل ترین نور جهت استفاده نور با فرکانس ثابت هستش ( مثلا فرکانس 50 هرتز ثابت )
    رنک نور هم باید زرد مایل به قرمز باشه تا به نور ایده آل چشم نزدیک باشه و چشم رو دچار خیره گی نکنه ر فلکس مناسب از سطح اجسام داشته باشه....
    مشکل لامپ های کم مصرف مشکل نوردهی و خیرگی اونهاس که در نتیجه نور اون چشم خیلی سریع خسته می شه .
    البته این مشکل , مشکل کوچکی در مقابل مشکلی که اینورتور های این سیستم برا شبکه می سازن هستش ....
    اینورتور تو این لامپ چی کار می کنه : کلی فرکانس هارمونیکی رو پخش می کنه تو شبکه
    نتیجش چیه اینکه کیفیت نور دهی لامپ های فلیمانی هم به شدت به دلیل وجود هارمونیک هایی با فرکانس پایین تر از فرکانس شبکه به شدت پایین می آد و این هارمونیک ها دست به دست هم می دن و سراغ بانک های خازنی تو شبکه توزیع می رن و تو گذر زمان اون ها رو هم منفجر می کنن در نتیجه یه شبکه با آلودگی هارمونیکی بالا و کیفیت پایین رو ایجاد می کنن
    مشکل کجای کاره ؟
    این لامپ های تولیدی یه قسمت اصلی و گرون قیمت رو ندارن اون هم فیلتر هاییه که از عبور این فرکانس های هارمونیکی جلوگیری کنه... :eek:
    این یه مشکل کاملا تخصصیه که نمی دونم چرا کسی به فکر حلش نیست ؟؟؟؟
    نظر شما چیه ؟
    موفق باشید... :nerd:

هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
    بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

پاسخ : هشدار در زمینه ی استفاده از لامپ های کم مصرف

با سلام
    اگه لامپ کم مصرف های استانداردی تولید کنن که pfc داشته باشه برای کیفیت توان مشکلی ایجاد نمی کنه ولی اینایی که تو ایرانه فکر نمی کنم استاندارد خاصی داشته باشن .
    اگه از طرف دیگه به این امر نگاه کنیم کلی شغل ایجاد میشه از چشم پزشک و مهندس و سیم پیچ بگیر تا تولید کننده لوازم خانگی تو کوره و این هم از کرامات شیخ ماست .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X