اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

توپ قرمز خطوط انتقال چه کاربردی دارد؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : توپ قرمز خطوط انتقال چه کاربردی دارد؟

گفته دوستان را تایید می کنم که این گوی ها تنها برای هشدار جهت فرود هواپیما و هلی کوپتر مخصوصا در سطح جاده که از بالا به علت همرنگ بودن سیم با رنگ جاده،تشخیص وجود خط در مسیر جاده با وجود گوی ممکن خواهد شد.

دیدگاه

سلام

اینهم اطلاعات کامل و عکس دمپر(damper) خطوط قدرت

http://www.hubbellpowersystems.com/c...ers/damper.asp

و

http://en.wikipedia.org/wiki/Stockbridge_damper

دیدگاه

خونه ما نزدیکه به این دکل ها
        یکی از دوستان درست گفتن. اگر این گوی روی سیم گارد قرار بگیره واسه هشدار هلیکوپتر ها و هواپیما هاست که معمولا دو رنگن(سفیدو قرمز)
        ولی اگر روی فاز اول(یاr) قرار بگیره برای هشداره عبور کامیون و ماشین های سنگینه برای رعایت فاصله با این سیم هاست که به رنگ قرمزن

دیدگاه

سلام دوستان
          منم یه سوال دارم و چون تقریبا شبه سوال این تاپیکه جای دیگه مطرح نمیکنم.بعضی از قسمتها روی سیمای برق فشار قوی سه تا قطعه روی هر سیم توی یه خط نصب شدن.اندازشون از پایین حدودا اندازه یه لامپ صد واته.اونقد بهشون دقت کردم تا اینکه متوجه شدم واقعا لامپ هستن که زمانیکه یکی از فازا قطع میشه لامپی که روش نصبه روشن میشه(به رنگ قرمز).حالا احتمالا به خاطر اینکه راحت تر اون خط مشخص بشه.اگه کسی اطلاعات بیشتری داره و اینکه اصلا گفته های من درسته یا نه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
          من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لازم است ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohsen 625
            سلام دوستان
            منم یه سوال دارم و چون تقریبا شبه سوال این تاپیکه جای دیگه مطرح نمیکنم.بعضی از قسمتها روی سیمای برق فشار قوی سه تا قطعه روی هر سیم توی یه خط نصب شدن.اندازشون از پایین حدودا اندازه یه لامپ صد واته.اونقد بهشون دقت کردم تا اینکه متوجه شدم واقعا لامپ هستن که زمانیکه یکی از فازا قطع میشه لامپی که روش نصبه روشن میشه(به رنگ قرمز).حالا احتمالا به خاطر اینکه راحت تر اون خط مشخص بشه.اگه کسی اطلاعات بیشتری داره و اینکه اصلا گفته های من درسته یا نه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
            عکسی چیزی ازش داری؟
            جالب بود.ممنون
            به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
            (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam1370
              عکسی چیزی ازش داری؟
              جالب بود.ممنون
              خوشحالم که بعد از یک ماه و اندی این موضوع واسه یه نفر جالب شد.
              نه هیچ عکسی ندارم ولی اگه به سیمای فشار قوی خوب دقت کنید بالاخره یه جا میبینید.
              البته واسه اینکه کسی تو چاله نیفته سعی میکنم یه عکس ازشون بگیرم.
              من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لازم است ...

دیدگاه

این توب ها فقط بخاطر نشان دادن حریم عبور کابل می باشد.دلیل اینکه همه جا هم رنگش قرمز(همیشه قرمز) اینه که چشم انسان بیشترین حساسیت رو نسبت به رنگ قرمز داره واسه همین جهت هشدارهایی مثل این یا چراغ خطر اتومبیل یا تابلوی ایست و... از رنگ قرمز استفاده میشه.اگه کاربرد دیگه ای داشت صدرصد همه جا فقط به رنگ قرمز نبود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X