اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برق گرفتگی با خطوط فشار قوی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برق گرفتگی با خطوط فشار قوی

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei

حداکثر ولتاژ خطوط هوایی ایران 400kv و زمینی هم نداریم بجز فشار ضعیف(زیر 20kvداخل شهری).
    :
    زمینی 63 کیلو ولت به وفور داریم
    132 کیلو ولت رو هم خودم دیدم از کانال کندنش تا اجرا و بهره برداری ش

جریان خطوط فشار قوی خیلی متغیره و به ساعات شبانه روز و ولتاژ خط ربط داره(منظور شهر مصرف کننده توانه)
    دقیقن
    منم منظورم همون بود که توان انتقالی تعیین کننده جریان ه
    ولی حدود جریان ها در پیک بار رو نوشتم که تصور نشه از اون خطوط مثلن 100 هزار آمپر رد می شه

در خطوط فشار قوی میدان الکتریکی هم داریم ولی به علت جریان بسیار زیاد عبوری دارای میدان مغناطیسی بزرگی هستن
    درسته
    هم میدان الکتریکی و هم میدان مغناطیسی داریم
    ولی می دونید مقدارش چقدره
    با بالا رفتن ولتاژ میدان الکتریکی شدیدا زیاد میشه
    ولی میدان مغناطیسی چطور

قبلن هم گفتم حوزه ، حریم مجاز ، فاصله مطمئن و .... با هم فرق داره

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elec-boy

به ازای هر 1 کیلو ولت 1 سانت حریم مجاز شناخته شده

جناب باقرانی شما اینو از روی استاندارد خاصی گفتید؟ :یا از روی تجربه هست؟!!
      خیر
      حداقل فاصل مجاز جهت تاسیسات برق با توجه به ولتاژ اونقدره
      مثلن در ولتاژ 20 کیلو ولت فاصله بین شینه ها حداقل 20 سانتی متره
      اون مقدار در برق گیر ها ...و خیلی جاهای دیگه رعایت شده
      البته اون عدد حریم مجاز برای انسان نیست

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

کسی فیلمی نداره
        با کمال میل میتونم براتون اپلود کنم تویسایت میتونید برام میل کنید یا توی پرشن گیگ اپلود کنید
        [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید باقرانی
          شما اصلن می دونی چقدر میدان داره
          آیا میدان که باعث برق گرفتگی می شه
          اصلن از چه فاصله ای
          مدرک داری بسم ا...

شدت دی الکتریک هوا در شرایط دمای۲۵درجه سلسیوس و فشار هوای ۷۶ سانتیمتر جیوه ۳۰کیلو ولت بر سانتیمتر میباشد!

تاثیر میدان خطوط هم در واقع همون گذر جریان از بدن انسان است.
          اقای باقرانی نمی خام کل کل کنم ولی منظورتو در چه موردیه ؟
          صدایی از قلب آذربایجان

Ya$a odlar yurdum AZERBAICANIM

دیدگاه

سلام
            یه مطلب هست که لازم دیدم از یکی از عزیزانی که تجربه داره تو این زمینه بگم
            اون(چندین سال تو مونتاژ و برقداری و توسعه پست های 400 کیلو ولت کار کرده) میگفت که موقعی که به سیم نزدیک میشی اگه از لحاظ عایقی خوب رعایت کرده باشی هیچ مشکلی نیست اما موقعی که از خط گرم جدا شدی بدنت از نظر الکتریکی شارژ شده و درست باید تخلیه بشه(مثل همون عملی که توی فیلم هلکوپتری که لینکش تو بالا هست میبینید) والا به محض رسیدن به زمین این انرژی به زمین تخلیه شده و این تخلیه شدن باعث کشته شدن شخص میشه
            یکی میگفت خدا چرا به حرفای ما گوش نمیده گفتم
            هان ای صنما،دل یک دله کن
            گر سر ندهم ،وانگه گله کن

دیدگاه

با سلام خدمت اساتید
              ببخشید منظورتون از اینکه بدن شارژ الکتریکی شده (مثل فیلم هیلیکوپتر) چیه ؟؟ :mrgreen:
              زکات علم اموختن ان است

دیدگاه

ببینید این جملات رو چند بار بخونید
                تا کامل متوجه نشدید بخونید
                علت برق گرفتگی جاری شدن جریان در بدنه
                علت جاری شدن جریان اختلاف پتانسیل هست
                ما می خوایم اختلاف پتانسیل بین بدن شخص وسیم رو یکی کنیم

خودتون تصمیم بگیرید چه طوری
                [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

سلام
                  با اجازه منم یه چیزی بگم.همین 2،3 ماه پیش بود که کنار خط کنار نیروگاه یه نفر کشته شد
                  نوع حادثه:
                  روی یک دکل دو خط قرار دارد و یکی از خطوط برقدار و خط دیگر بی برق و ارت و کابلهای آن بریده و روی زمین قرار داشتند.راننده پرسنل تعمیرات خط به یکی از کابلهایی که روی زمین افتاده بود دست زد و بر اثر شارژ خط از خط کناری دچار برق گرفتگی شد و با وجود دادن کمک نفس و ... دچار مرگ مغزی گردید و در بیمارستان فوت شد.
                  ( خدا بیامرزش)
                  همونطور که دوستان گفتن . حریم درجه یک برای هر کیلو ولت 1 سانتی متر است در شرایط جوی استاندارد
                  و دیگه اینکه خطوط فشار قوی با کابل زیر زمینی هم داریم. اما نه با فواصل طولانی تو بعضی شرایط خاص اینکار رو انجام میدن
                  و دیگه اینکه برق خصوصا تو ولتاژهای بالا اصلا شوخی بردار نیست و من خودم یکی دوباری جون سالم به در بردم(یعنی شانس اوردم)
                  و دیگه تا جایی که جا داره حواسم جمع میکنم و اصلا کارهای نا ایمن نمی کنم حتی اگه به قیمت اخراج شدن یا .... باشه
                  همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

حداکثر سطح ولتاژ در ایران فعلا 400kv ولی قراره 750kv هم بشه(البته فقط دوست دارن که بشه ولی کاری نکردن ) مینیمم فاصله مجاز تا خطوط 400کیلو ولت,4.54متره و پیشنهاد میکنم حتی به نزدیکیه این فاصله هم نری البته از زمین,ولی ازآسمون اشکال نداره.جدی گفتم,در بعضی کشورها برای بازدید خطوط,توسط هلیکوپترهای مخصوص نفر رو روی خطوط برقدار سوار میکنن و چون به زمین وصل نیست هیچ اتفاقی نمیافته,من فیلمش رو دیدم ولی متاسفانه ندارم که براتون بزارم.حداکثر جریان عبوری از این خطوط 1060آمپره.و به محض ورود به حریم, رحم ا... :mrgreen:جذب هم نمیکنه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...