اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
این چی هست وصل شده به سیم؟؟
Collapse
X
-
پاسخ : این چی هست وصل شده به سیم؟؟
در واقع اون دمپر ها نوسانات ناشی از سیمها رو به مقره انتقال نمیدن
اگر به انتهای یک سیم یک وزنه وصل کنیم ارتعاشات به بعد از اون وزنه انتقال پیدا نمکنه بطور عملی هم می تونین امتحان کنید
اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط محمد حبیب زادهدرواقع فقط کارش گرفتن ارتعاشهای مکانیکی سیم هست ربطی به میدان سیم و.....نداره؟؟؟
کار دمپر کاهش اثر آﺋولینگ و گالوپینگ است که در فاصله یک متری از کفشک زنجیره مقره روی سیم نصب می گردد.
گالوپینگ = تخلیه ناگهانی برف و یخ
آئولینگ = وزش بادهای موسمی و طوفانعلی (ع)فرموده است :در علم و ادب بکوشید چه آنکه عالم ، عزیز و گرانقدر است ، اگر چه خاندان بزرگی منتسب نباشد ، اگر چه فقیر بی بضاعت باشد ، و اگرچه جوان باشد.
دیدگاه
-
از یه فروشنده رفتم پرسیدم.(از این کارا میکنه)،میگه اثر کرونا رو نزدیک دکلها ضعیف میکنه تا اطلاف انرژی صورت نگیره.و ربطی به لرزش یا گرفتن نوسان سیم نداره.گف توی مناطقی که باد زیاد میوزه از وزنه های سیمانی استفاده میشه.
ولی منظورت از گالوپینگ = تخلیه ناگهانی برف و یخ رو ندونستم.چه نقشی تو این کار داره؟؟؟؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط محمد حبیب زادهاز یه فروشنده رفتم پرسیدم.(از این کارا میکنه)،میگه اثر کرونا رو نزدیک دکلها ضعیف میکنه تا اطلاف انرژی صورت نگیره.و ربطی به لرزش یا گرفتن نوسان سیم نداره.گف توی مناطقی که باد زیاد میوزه از وزنه های سیمانی استفاده میشه.
ولی منظورت از گالوپینگ = تخلیه ناگهانی برف و یخ رو ندونستم.چه نقشی تو این کار داره؟؟؟؟علی (ع)فرموده است :در علم و ادب بکوشید چه آنکه عالم ، عزیز و گرانقدر است ، اگر چه خاندان بزرگی منتسب نباشد ، اگر چه فقیر بی بضاعت باشد ، و اگرچه جوان باشد.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط محمد حبیب زادهاز یه فروشنده رفتم پرسیدم.(از این کارا میکنه)،میگه اثر کرونا رو نزدیک دکلها ضعیف میکنه تا اطلاف انرژی صورت نگیره.و ربطی به لرزش یا گرفتن نوسان سیم نداره.گف توی مناطقی که باد زیاد میوزه از وزنه های سیمانی استفاده میشه.
ولی منظورت از گالوپینگ = تخلیه ناگهانی برف و یخ رو ندونستم.چه نقشی تو این کار داره؟؟؟؟
توی مناطقی که باد زیاد میوزه از وزنه های سیمانی استفاده میشه.
اونی هم که گفتند برای کرونا میذاریم درسته اما تو این شکلی که پست اول هست چنین چیزی وجود نداره. منظورشون این شکل بوده :
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Pylon.detail.arp.750pix.jpg
اون دو تا شاخه ای که به انتهای مقره وصل هست و آخرش هم گرد شده. همونطور هم که می بینید دمپر ها هم به سیم وصله
تو توضیحات هم زیر عکس نوشته :
Detail of the insulators (the vertical string of discs) and conductor vibration dampers (the weights attached directly to the conductors) on a 275,000 volt suspension tower near Thornbury, South Gloucestershire, England, United KingdomHELLO WORLD
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط محمدحبیب زادهراستی !! خطر برق گرفتگی در خطوط انتقال چند متر هست؟؟؟
این ترم بررسی1 دارم . اولین جلسه دیروز بود. تو جلسه اول استاد به عنوان مقدمه چندین موضوع رو عنوان کرد که اتفاقا یکی از موضوعات همین بود. استادمون گفت: فاصله امنیتی برای هر کیلو ولت 1 سانتی متر است. مثلا در خطوط 20 کیلو ولت که به صورت 3 سیم موازی است و در سطح شهر زیاد به چشم میخوره، فاصله امنیتی 20 سانتی متر است .یا مثلا در خطوط فشار قوی 400 کیلو ولت که در خارج شهر است، فاصله امنیتی 4 متر است.
موفق باشید.باور کنیم تا چشم بر هم زنیم فرداست،حتی میشود گفت فردا همین امروز است.
اگرچه فردا را نمیشود پیش بینی کرد،اما فردا را می توان ساخت، از همین امروز،فکر همه چیز را باید کرد، فکر داشته ها و دارایی ها را ، در یک کلمه فکر فردا را.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط محمدحبیب زادههمیشه به این فک می کنم که پس چرا فاصله سیم با خود دکل کمتره؟باور کنیم تا چشم بر هم زنیم فرداست،حتی میشود گفت فردا همین امروز است.
اگرچه فردا را نمیشود پیش بینی کرد،اما فردا را می توان ساخت، از همین امروز،فکر همه چیز را باید کرد، فکر داشته ها و دارایی ها را ، در یک کلمه فکر فردا را.
دیدگاه
دیدگاه