سلام بچه ها...من می خوام یک باس سیستم مثلا IEEE 14 bus system یا IEEE 30 bus system را در یک محیط مثل PACAD یا ETAP بسازم و در مرحله بعد با استفاده از روش های optimization (مانند روش هایی که در تول باکس مت لب هست) محل و اندازه بهینه نصب ژنراتورهای توزیع پراکنده را پیدا کنم.فقط فکر می کنم باید از محیطی استفاده کنم که قابلیت ارسال دیتا (مثل ولتاژ باس ها ، Power flow) در یک فایل مثل excel را داشته باشه تا در مراحل بعدی با EXPORT این فایل به محیط optimization بتوان بر روی این اطلاعات کار کرد.سوال اولم اینه که آیا این روش ، روش خوبی برای کاری که من می خوام بکنم هست؟ دوم اینکه اگه بله ، Bus system ام را در چه محیطی بسازم که قابلیت ارسال (export) دیتا به یک فرمت خاص (مثل excel) را داشته باشه؟etap?PSCAD? PSAT? یا Matlab power toolbox؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
قابلیت ارسال دیتاهای محاسبه شده در پخش بار به محیط excel در شبکه های توزیع
Collapse
X
-
پاسخ : قابلیت ارسال دیتاهای محاسبه شده در پخش بار به محیط excel در شبکه های توزیع
سلام
مهندس چرا از خروجی متلب استفاده نمی کنید؟ یعنی با PSCAD خروجی متلب تولید کنید که بتونید بیشتر روش مانور بدید البته به شیوه کار کردن شما هم بستگی داره من خیلی با PSCAD کار نکردم ولی با PSAT یه مدتی کار کردم کلی خروجی notpad & excel تولید می کنهخواست+ تلاش کرد= توانست
-
پاسخ : قابلیت ارسال دیتاهای محاسبه شده در پخش بار به محیط excel در شبکه های توزیع
نوشته اصلی توسط عزیزخانیسلام
مهندس چرا از خروجی متلب استفاده نمی کنید؟ یعنی با PSCAD خروجی متلب تولید کنید که بتونید بیشتر روش مانور بدید البته به شیوه کار کردن شما هم بستگی داره من خیلی با PSCAD کار نکردم ولی با PSAT یه مدتی کار کردم کلی خروجی notpad & excel تولید می کنه
مرسی
دیدگاه
دیدگاه