اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل در سیستم های قدرت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترل در سیستم های قدرت

سلام دوستان. کسی موضوعی در رابطه با کاربرد کنترل در سیستم های قدرت سراغ داره؟
    صورت زیبای میکرو هیچ نیست ای مهندس سیرکت زیبا بیار

پاسخ : کنترل در سیستم های قدرت

با سلام
    دوست عزیز میتونید در مورد dispatching برای این موردی که فرمودید از نت مطالب خوبی بدست بیارید.

دیدگاه

من ندارم ولی کنترل در زمینه های مختلفی نظیر electromagnetic train و نیز ماشینهای الکتریکی و الکترونیک قدرت کاربرد داره و البته در گرایش راه آهن الکتریکی و نیز در دیسپاچینگ و اسکادا که خود کنترل هست.شما به دانشگاه امیرکبیر که قطب قدرته سر بزنید و با دانشجوهای ارشدش ارتباط برقرار کنید.خودتون در چه مقطعی هستین؟
      جانم به فدای ائمه اطهار
      می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
        من ندارم ولی کنترل در زمینه های مختلفی نظیر electromagnetic train و نیز ماشینهای الکتریکی و الکترونیک قدرت کاربرد داره و البته در گرایش راه آهن الکتریکی و نیز در دیسپاچینگ و اسکادا که خود کنترل هست.شما به دانشگاه امیرکبیر که قطب قدرته سر بزنید و با دانشجوهای ارشدش ارتباط برقرار کنید.خودتون در چه مقطعی هستین؟
        من در مقطع کارشناسی هستم. بیشتر به دنبال موضوعی در مورد کنترل در شبکه های قدرت (انتقال یا توزیع) هستم. مثل کنترل توان راکتیو یا کنترل بانک های خازنی.
        در ضمن اگر در مورد کنترل در dispatching بیشتر توضیح بدید ممنون می شم.
        صورت زیبای میکرو هیچ نیست ای مهندس سیرکت زیبا بیار

دیدگاه

مدیریت متمرکز شبکهآ‌های قدرت و یا کارخانهآ‌ها، در یک فضا که توانایی کنترل تمام اجزای کلیدی کارخانه و یا شبکه را داراست (اتاق کنترل) دیسپاچینگ (Dispatching) نام دارد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X