دوستان من مصاحبه فنی استخدامی دارم یک هفته ام وقت دارم .از دروس مهندسی قدرت چی بخونم بهتره اگه کسی جزوه به درد بخورداره یاتجربه ای دراین مورد ممنونم اگه دراختیارم قراربده.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مصاحبه فنی تخصصی برای استخدام
Collapse
X
-
پاسخ : مصاحبه فنی تخصصی برای استخدام
من در شرکتی که کار میکنم افرادی که برای مصاحبه میان گذینش فنی شون به من واگذار میشه
من در مصاحبه این نکات رو بررسی میکنم
1- تسلط نسبی
2- قدرت مانور
3- قدرت تحلیل
4- یه مشکل و ایراد فنی رو براش توضیح میدم و ازش میخام که اولین راه حلی که به ذهنش میرسه رو بهم بگه
5- ازش میپرسم که به انگلیسی چقدر تسلط داره .. اگه جوابش مثبت بود یه دو دقیقه باهاش صحبت میکنم
:agree:
مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.
نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.
-
پاسخ : مصاحبه فنی تخصصی برای استخدام
البته این نظر منه
توی مصاحبه درصد زیادی از سوالات مربوط میشه به پاسخهایی که شما میدید
یعنی یه جورایی مسیر مصاحبه رو میشه سوق داد به اون قسمتهایی که تسلط بیشتری دارید
ولی در کل اگر مفاهیم اصلی رشته خودت رو بدونی ، با کمی مرور به سوابق تحصیلی و تجربه اگر داشته باشید می تونید موفق باشید.
اعتماد به نفس خیلی کمک میکنه به بهتر شدن شرایط و راندمان فکری بهتر
من اون موقعها یه عالمه مصاحبه دادم . خیلی هاش الکی بود و جهت محک زدن خودم بود تو زمان دانشجویی
موفق باشی
راستی تو قسمت توزیع تاپیک زدی ! نکنه برا اداره برق مصاحبه داری؟
اگر اینطوره بگو من قبلا یک سال تو اداره برق بودم و مصاحبه هم دادم . بگو تا در حد امکان راهنمائیت کنم
همیشه به یاد خدا باش !
دیدگاه
دیدگاه