اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از زمین به جای نول کنتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استفاده از زمین به جای نول کنتر

سلام دوستان ، یک سوال دارم ، اگر به جای استفاده از سیم نول کنتر برق از زمین به جای نول استفاده شود ، آیا تاثیری روی کم کردن توان برگشتی داره ؟ اصلا چرا نباید از زمین به جای نول کنتر استفاده کرد ؟؟؟
    - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
    ارتباط با من : ir02x6
    طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

پاسخ : استفاده از زمین به جای نول کنتر

در واقع وصله
    توی وان تاثیری نداره
    ولی برای اتصال بهتر در پای ترانس و در پای کنتور نول رو به ارت وصل می کنن

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

منم قبلا تست کردم فرقی نداشت! اون زمان معلم حرفه و فن گفت اگه نول رو از زمین بگیریم کنتور نمیچرخه ماهم که کنجکاو بعدانش که تست کردم دیدم اینطوری هام نیست!!!
      در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
      گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

اختلاف پتانسیل نول کنتر با زمین حدوده ۵ ولته تو خونه ما ! عجیب نیست ؟

دیدگاه

آقا من تو یه چیز موندم. که چجوری خاک اینقدر رسانای خوبیه؟ خاک که از جنس سیلیس که مثل شیشه هست ساخته شده. اونوقت چه جوری کابلی که رفته تو زمین با خاک اتصال الکتریکی برقرار میکنه؟ . آقا این سوالات تو ذهن ما نمیذاره شب خوابمون ببره.
          نوشته اصلی توسط sami222
          منم قبلا تست کردم فرقی نداشت! اون زمان معلم حرفه و فن گفت اگه نول رو از زمین بگیریم کنتور نمیچرخه ماهم که کنجکاو بعدانش که تست کردم دیدم اینطوری هام نیست!!!
          میگم حالا این نول رو چه جوری از زمین گرفتین؟ میشه از لوله آب استفاده کرد؟ ما هم میخوایم بریم تو کارش. :mrgreen:
          لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

اینم عکس از اختلاف پتانسیل نول کنتر خونه ی ما با زمین : oo:

دیدگاه

مهندس میشه توضیح بدید کار اون پریز چیه؟
              ی نول و ی ارتو بردی تو پریز واسه.....؟ :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ی نفر
                مهندس میشه توضیح بدید کار اون پریز چیه؟
                ی نول و ی ارتو بردی تو پریز واسه.....؟ :applause:
                از اون به عنوان آداپتور ۵ ولت مجانی استفاده میکنم ،،،

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : استفاده از زمین به جای نول کنتر

نوشته اصلی توسط Ir02x6
                  اختلاف پتانسیل نول کنتر با زمین حدوده ۵ ولته تو خونه ما ! عجیب نیست ؟
                  نه، اصلا هم عجیب نیست،
                  عدم تعادل بار در فاز های شبکه،باعث این 5 ولت اختلاف نسبت به زمین میشه.
                  زمین یعنی صفر،یعنی خنثی.ولی نول زمانی صفر خواهد شد که اداره برق به درستی بیاد فاز های ترانس محل رو ببره تو تعادل،تا از نول جریانی نگذره.(که امکان پذیر نیست)
                  خدارو شکر کن که 5 ولته،بعضی جاها اینقدر زیاده که نول و دست بزنی برق میگیرتت :mrgreen:(البته به ندرت ولی هست)
                  به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                  (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

برق دار بودن نول چه اثراتی میتونه داشته باشه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ir02x6
                      سلام
                      ببینید سیم نول یه مقاومت کمی داره خوب وقتی ازش جریان عبور کنه افت ولتاژ داریم ولی ارت یا زمین چون جریان ازش عبور نمیکنه افت ولتاژ نداریم و این قضیه
                      باعث ایجاد اختلاف پتانسیل میشه . اگر از ارت برای تغذیه مدار استفاده کنی و به هر دلیل ارت ساختمان مشکل پیدا کنه ممکنه قسمتی از بدنه برق دار بشه
                      و موجب برق گرفتگی.
                      برق دار بودن نول نسبت به زمین تا وقتی کسی به نول دست نزه مشکلی پیش نمیاد ولی در کل خوب نیست.
                      توی کارخانه ها سعی میکنن نول و ارت رو به هم متصل کنند تا اختلاف ولتاژ به وجود نیاد

در کورد مقاومت زمین شما اگر یه رسانا داشته باشی با سطح مقطع بینهایت فکر مکنی مقاومتش باید چقدر باشه؟ معلومه با این اوصاف مقاومت ویژه زمین هرچقدر
                      هم زیاد باشه چون سطح مقطع زیاده پس مقاومت ناچیز هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ir02x6
                        از اون به عنوان آداپتور ۵ ولت مجانی استفاده میکنم ،،،
                        ادابتور 5 ولت کجا کاربرد داره؟ :eek:اون led با 5ولت خوب نمیسوزه
                        فکر کردم ی نول و ی ارت بردید تو پریز تا بعضی وقتا نول خونه رو از ارت بگیرید بعضی وقتا هم از خود نول کنتور.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ir02x6
                          ببینید مبناتون از اینکه میگید ولتاژ خونتون 220 ولته،از نول هست،یعنی با وجود سیم نول و صفر بودن سیم نول ، شما میگوید ولتاژ خونتون 220 ولت هست نسبت به زمین (صفر).
                          پس اگه ولتاژ مبنا بشه 5 ولت، حالا ولتاژ خونتون باید بشه 215 ولت، چون از صفر 5 تا زده بالا.
                          حالا شما اگه دسترسی به ولتمتر دارید و منزل تشریف دارید،یه تست همزمان از ولتاژ سیم نول به زمین و خود ولتاژ خونتون بگیرید،ببینید آیا اینطور هست؟(برا من هم جالب شد : :question: )
                          خوب ولتاژ نول بیشتر بشه ،نتیجه اینکه افت ولتاژ بیشتری رو خونه می اوفته ،و هر مضراتی که افت ولتاژ داره،براتون به وجود میآد.

به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                          (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6
                            سلام دوستان ، یک سوال دارم ، اگر به جای استفاده از سیم نول کنتر برق از زمین به جای نول استفاده شود ، آیا تاثیری روی کم کردن توان برگشتی داره ؟ اصلا چرا نباید از زمین به جای نول کنتر استفاده کرد ؟؟؟
                            با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
                            خیر شما، چه نول برق را ار زمین بگیری یا از خود برق شهر هیچ تاثیری در مصرف ندارد، چون نول برق، قبلا اتصال به زمین شده و هیچ تاثیری در مصرف برق شما نخواهد داشت. اما اگر شما از یک ژنراتور بنزینی 220 ولت استفاده کنید و بخواهید فازش را از ژنراتور و نولش را از زمین بگیرید نمی توانید، چون نول آن را به زمین وصل نکردید.
                            علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                            نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                              آقا من تو یه چیز موندم. که چجوری خاک اینقدر رسانای خوبیه؟ خاک که از جنس سیلیس که مثل شیشه هست ساخته شده. اونوقت چه جوری کابلی که رفته تو زمین با خاک اتصال الکتریکی برقرار میکنه؟ . آقا این سوالات تو ذهن ما نمیذاره شب خوابمون ببره.میگم حالا این نول رو چه جوری از زمین گرفتین؟ میشه از لوله آب استفاده کرد؟ ما هم میخوایم بریم تو کارش. :mrgreen:
                              سلام. والا تو حیاط زمین خالی داشتیم یه میلگرد حدودا 12 رو بطول حدودا یک متر فرو کردم تو خاک و دورشو آب ریختم و بهش سیم وصل کردم و فاز روهم از کنتر گرفتم دادم به لامپ و دیدم که در چرخش کنتر تاثیری نداشت. بنظرم چون سیم پیچی که میدان مغناطیسی برای چرخش صفحه کنتر ایجاد میکنه درم سیر فاز هست نمیشه چرخشش رو قطع کرد شاید اگر میتونستیم بجای نول فاز رو از زمین میگرفتیم!!! کنتر نمیچرخید.
                              در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                              گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X