اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از زمین به جای نول کنتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : استفاده از زمین به جای نول کنتر

حالا واقعا استفاده از اختلاف ولتاژ بین زمین و نول بعنوان یک اداپتور رایگانه؟؟؟ چند امپر جریان میده؟؟؟!!! :surprised:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
      آقا من تو یه چیز موندم. که چجوری خاک اینقدر رسانای خوبیه؟ خاک که از جنس سیلیس که مثل شیشه هست ساخته شده. اونوقت چه جوری کابلی که رفته تو زمین با خاک اتصال الکتریکی برقرار میکنه؟ . آقا این سوالات تو ذهن ما نمیذاره شب خوابمون ببره.میگم حالا این نول رو چه جوری از زمین گرفتین؟ میشه از لوله آب استفاده کرد؟ ما هم میخوایم بریم تو کارش. :mrgreen:
      زمین برای برق با فرکانس 50 رسانای خوبیه کتاب مغناطیش چنگ رو بخونید با فرمول و کاملا علمی این را اثبات میکنه
      کفن جیب ندارد!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : استفاده از زمین به جای نول کنتر

نوشته اصلی توسط hosseinam
        ببینید مبناتون از اینکه میگید ولتاژ خونتون 220 ولته،از نول هست،یعنی با وجود سیم نول و صفر بودن سیم نول ، شما میگوید ولتاژ خونتون 220 ولت هست نسبت به زمین (صفر).
        پس اگه ولتاژ مبنا بشه 5 ولت، حالا ولتاژ خونتون باید بشه 215 ولت، چون از صفر 5 تا زده بالا.
        حالا شما اگه دسترسی به ولتمتر دارید و منزل تشریف دارید،یه تست همزمان از ولتاژ سیم نول به زمین و خود ولتاژ خونتون بگیرید،ببینید آیا اینطور هست؟(برا من هم جالب شد : :question: )
        خوب ولتاژ نول بیشتر بشه ،نتیجه اینکه افت ولتاژ بیشتری رو خونه می اوفته ،و هر مضراتی که افت ولتاژ داره،براتون به وجود میآد.
        در واقع برق واقعی که استفاده میشه 234 برای تکفازه و 403 برای سه فازه چون موقع استارت دستگاه ها ممکنه افت ولتاژ پیدا بشه پس چندولت بیشتر میگیرن. اما برای تکفاز نباید از 210 کمتر بشه چون اگر در خانه کولرگازی داشته باشید مثلا موقع استارت افت ولتاژ زیاد خواهید داشت و محافظ برق رو قطع میکنه!
        کفن جیب ندارد!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
          سلام. والا تو حیاط زمین خالی داشتیم یه میلگرد حدودا 12 رو بطول حدودا یک متر فرو کردم تو خاک و دورشو آب ریختم و بهش سیم وصل کردم و فاز روهم از کنتر گرفتم دادم به لامپ و دیدم که در چرخش کنتر تاثیری نداشت. بنظرم چون سیم پیچی که میدان مغناطیسی برای چرخش صفحه کنتر ایجاد میکنه درم سیر فاز هست نمیشه چرخشش رو قطع کرد شاید اگر میتونستیم بجای نول فاز رو از زمین میگرفتیم!!! کنتر نمیچرخید.
          نه دیگه اینطور نمیشه برق دزدی کرد چون کنتورها دیگه جوری طراحی میشن و سیم پیچهاش قرار میگیره که با مقدار جریان فاز بچرخه!
          کفن جیب ندارد!

دیدگاه

یه بار هم سیم نول خونه ما و همسایه های ما 60 ولت برق داشت
            ولت گرفتم بین لوله گاز و نول
            یا
            درب آهنی حیاط و نول

به اداره برق گفتم اومدند توی اتاق ترانس محله درست کردند
            البته فکر کنم عیب از روشنایی های تیر بود
            چون هر وقت روشنایی ها روشن میشد نول برقدار میشد

اصلا چطور میشه که نول برقدار میشه
            اگر تعادل بین فاز ها برقرار نباشه
            خوب چه ربطی به نول داره؟
            .
            .

یه پست هم یکی از دوستان نوشته بود که اگر موتور برق داشته باشید و سیم فاز را از موتور برق بگیرید
            و نول را از اتصال به زمین
            بدون اینکه نول موتور برق را به زمین وصل کنید
            لامپ روشن نمیشود
            دلیلش چیه دوستان
            ممنون از شما عاشقان علم
            :nerd:
            دوست عزیز همه ما اینجا هستیم تا در کنار هم و با کمک هم بر دانسته های خودمان بیافزاییم و سطح علمی و فنی خودمان و جامعه علمی کشورمان را بالا ببریم.

دیدگاه

یه پست هم یکی از دوستان نوشته بود که اگر موتور برق داشته باشید و سیم فاز را از موتور برق بگیرید
              لامپ روشن نمیشود
              دلیلش چیه دوستان
              ممنون از شما عاشقان علم

به دلیل خیلی ساده مدار باید کامل باشد یعنی دو سر منبع تغذیه به هم ارتباط داشته باشد........

دیدگاه

پستهای دوستان رو خوندم و چند نکته رو عرض می کنم:

_ لوله آب می تواند به عنوان ارت عمل کند اما لوله گاز نه.

_ اگر در محل، سیستم ارت با اهم مطلوب دارید؛ از چند نظر بهتره از طریق یک شین مسی، در محل کنتور برق، سیم نول را به سیم زمین متصل کنید(TNS).

_ گاهی سیم نول نسبت به سیم ارت، اختلاف پتانسیل کمی نشان می دهد (حتی ممکن است فاز متر را روشن کند) که می تواند ناشی از چند مسئله باشد:

- به دلیل موازی شدن طولانی سیم ارت در کنار سیم فاز، مقداری ولتاژ به صورت القائی روی آن سوار شده باشد.

- ممکن است در منزل شما یا یکی از همسایه ها که از همان فاز برق رسانی شده اند، یک نشتی زمین Earth Leakage رخ داده باشد که یک فالت است و بایستی محل نشتی یافته شده و اتصالی مرتفع شود. این نوع اتصالیها گاهی می تواند سبب سوختن دستگاههای حساس و یا حتی برق گرفتگی شود و کلیدهای RCD هم نمی توانند آنها را تشخیص دهند و راهکار همان استفاده از سیستم گراندینگ TNS است.

_ در اغلب مواقع، نول شبکه های خانگی، از طریق کوبیدن یک Rod ساده در پای تیر برق تامین می شود که اهم مطلوبی هم ندارد. روی همین اصل هم هست که در کشورهای پیشرفته، کاربران خانگی هم موظفند سیستم ارتینگ مستقل در محل ایجاد کنند.

_ در کشورهای پیشرفته، توزیع کننده های انرژی الکتریکی موظف می شوند برق کاملا رگوله تحویل کاربران بدهند اما در ایران، ممکن است برق شما مثلا شبها تا 185 ولت افت و روزها تا 275 ولت زیاد شود! بنابراین بهتر است پروتکشنهای لازم را برای دستگاههای گرانقیمت خود ایجاد کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein951ann
                  لامپ روشن نمیشود
                  دلیلش چیه دوستان
                  ممنون از شما عاشقان علم

به دلیل خیلی ساده مدار باید کامل باشد یعنی دو سر منبع تغذیه به هم ارتباط داشته باشد........
                  با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
                  پست مورد نظر را من نوشته بودم، چون در موتور برق ما نول این دستگاه را به زمین وصل نمی کنیم، در نتیجه فاز موتور برق با نول برق شهر یا لوله های آب نمی تواند لامپ را روشن کند.( عدم کامل بودن مدار) ولی اگر نول موتور برق را به لوله های آب یا نول برق شهر وصل کنیم، امکان روشن شدن لامپ وجود دارد.
                  علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                  نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X