اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قطع شدن برق در ساعت پیک مصرف

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

قطع شدن برق در ساعت پیک مصرف

در ساعت های پیک مصرف اگه بخوایم چیلر ها رو فعال کنیم به 1باره برق کل مجموعه 1 لحظه قطع میشه وبعد از چند ثانیه دوباره وصل میشه وهیچ فیوزی هم قطع نمیشه

اضافه شده در تاریخ :
    کسی نمیدونه مشکل از چی هستش

پاسخ : قطع شدن برق در ساعت پیک مصرف

فکر کنم برای راه اندازی اولیه موتور کمپرسورها به دستگاه Soft Starter نیاز دارید.

دیدگاه

هزینه بره
      بنظر من واسه هر موتور کمپرسور یه تابلو جدا بذارید تا یهو باهم روشن نشن

دیدگاه

در لحظه اول راه اندازی چون موتورها حرکتی ندارن و سکون هستند بیشترین امپر را میکشن و افت ولتاژ شدیدی در برق به وجود میاد و چون این زمان کوتاه هست و شاید فیوزها برای قطع زمان بیشتری احتیاج دارن "کاما" فیوزها فعال نمیشن
        --------------------------- --------------------------

دیدگاه

ما کلا 6 کمپرسور اسکرو داریم که هرکدوم 2تا 2تا تابلوی جدا دارن و هر کمپرسور سافت استار جدا هم داره ولی باز هم تو ساعت های اوج بار نمیتونم هر 6 تا روشن کنیم فقط در صورتی روشن میشن که از صبح روشن کنیم شون و روشن نگه شون داریم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهروز32
            ما کلا 6 کمپرسور اسکرو داریم که هرکدوم 2تا 2تا تابلوی جدا دارن و هر کمپرسور سافت استار جدا هم داره ولی باز هم تو ساعت های اوج بار نمیتونم هر 6 تا روشن کنیم فقط در صورتی روشن میشن که از صبح روشن کنیم شون و روشن نگه شون داریم
            با کمی تغییرات در تابلوها کنترل تک تک کمپرسورها رو بدست بگیرید و تک تک روشنشون کنید اگه نتیجه داد بعد تابلوی جداگانه واسه هر کدوم بذارید
            البته سافت استارتر کار زیاد شاخی نمیکنه امپراژ راه اندازه در هر صورت خیلی بالاس سافت استارتر فقط از وارد شدن ضربه به موتور و متعلقات در لحظه راه اندازی جلوگیری میکنه

دیدگاه

امروز تک تک روشن کردم تا 4 کمپرسور مشکلی نداشتم ولی با 2 تا اخر دوباره به همون مشکل بر خوردم :angry:
              در ضمن با امواتی متر هم چک کردم کردم وقتی بقیه رو روشن کردم ولتاژ 0 شد و دوباره برگشت

دیدگاه

وقت بخیر

در مرحله اول بررسی کنید جریان مصرفی با میزن مجاز جریان دهی کنتور مطابقت دارد !!؟؟
                یه جایی از سیم کشی و مسیر سیم اصلی صعف اتصال دارید !!
                با بابازرسی موضعی میشه پیداش کرد !!
                بعد از اون یکی از کلید فیوزها یا فیوزهای مینیاتوری سر راه از کیفیت افتاده و باعث افت ولتاژ میشه !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهروز32
                  امروز تک تک روشن کردم تا 4 کمپرسور مشکلی نداشتم ولی با 2 تا اخر دوباره به همون مشکل بر خوردم :angry:
                  در ضمن با امواتی متر هم چک کردم کردم وقتی بقیه رو روشن کردم ولتاژ 0 شد و دوباره برگشت
                  کل سیستم برق رسانی رو باید کاملا اصولی بررسی کنید.کارایی رو که میگم مو به مو اجرا کنید
                  دو عدد مولتی متر رو به بعد و قبل از کنتور (یا جایی که فکر میکنید برق ازونجا قطع میشه)متصل کنید و دو نفر را پای هر مولتی متر بگذارید تا موقع قطع برق بررسی کنند که قسمتی که مولتی متر وصل است برقش قطع میشود یا نه
                  با این روش بالاخره یک نقطه ای یافت میشود (مثلا نقطه ایکس در مسیر سیم کشی شرکت)که موقع قطع برق مسیر قبل از ایکس (به سمت توزیع برق)برقدار است و مشکلی ندارد و مسیر بعد از ایکس (به سمت شرکت) برقدار نیست
                  در صورت یافتن نقطه ایکس در واقع مشکل اصلی پیدا شده است و احتمال زیاد فیوز اصلی شرکت میباشد
                  این روش حتما نتیجه میده چون بالاخره با روشن کردن کل کمپرسورها برق شهر قطع و وصل نمیشه که و از یک نقطه ای برق قطع میشه و با یافتن اون نقطه کار تمام

دیدگاه

سلام چند تا سوال دارم دوس دارم از بحث لستفاده کنم
                    ایا کمپرسورها سه فاز هستند؟
                    اگه سه فازن راه اندازیشون به صورته ستاره یا مثلث؟؟یا ستاره مثلث اتوماتیک؟؟؟ایا مستقیم مثلث وارد مدار نمیشن؟؟؟
                    رله اوور ولتاژ دارید؟
                    برق شما فقط قطع میشه یا بر اطرافتون هم میره؟

گره ای که با دست نمیشه باز کرد رو با دندون باز میکنن...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehran21
                      سلام چند تا سوال دارم دوس دارم از بحث لستفاده کنم
                      ایا کمپرسورها سه فاز هستند؟
                      اگه سه فازن راه اندازیشون به صورته ستاره یا مثلث؟؟یا ستاره مثلث اتوماتیک؟؟؟ایا مستقیم مثلث وارد مدار نمیشن؟؟؟
                      رله اوور ولتاژ دارید؟
                      برق شما فقط قطع میشه یا بر اطرافتون هم میره؟

سلام اره کمپرسور ها 3فاز هستن و مصرف هر کدوم162 امپر هستش و به صورت ستاره مثلث هستش
                      هر کمپرسور رله اور لود هم داره و در زمان قطع شدن برق کل خطوط 20 کیلو 1 لحظه چشمک میزنه

دیدگاه

1 چیزه دیگه هم امروز فهمیدم اینکه قطع شدن وقتی اتفاق میوفته که مصرف مجموعه بالای 800 امپر باشه

دیدگاه

ایراد رو اگه پیدا کردی بزار تو پست ما هم بفهمیم چی بود
                          یه پیشنهاد دارم مدار فرمانشون ستاره مثلث اتوماتیکه؟؟؟میتپنی خودت دستیش کنی؟؟؟به نظرم جریانی که شیش تاشون از شبکه میکشن خیلی زیاده تر از توان شبکه
                          اگه بتونی هر شیش تا موتور رو با هم تو حالت ستاره روشن کن و روشن نگهشون دار بعد یکی یکی دستی ببرشون رو حالت مثلث این طوری یه دفعه جریان زیادی از شبکه نمیکشن
                          شاید جواب داد...

دیدگاه

یا میتونی زمان تایمرشون رو تغیرر بدی مثلا اولی رو 3دقیقه بره رو حالت مثلث بعدی 4دقیقه بعد روشن شدن بره رو مثلث بعدیش رو 5....
                            اون سه دقیقه اول هم برا این که هر شش تا رو روشن کنی و بمون رو حالت ستاره بعد خودشون یکی یکی با اختلاف یه دقیقه برن رو مثلفقط زمانی که شش تا روشنن رو حالت ستاره بعد شروع کنن برن رو حالت مثلث

اضافه شده در تاریخ :
                            اقا فکر کنم کشفش کردم
                            چون میگی برق کل بیست کیلو ولت یه لحظه چشمک میزنه احتمالا ما رله رکلوزر ترانسفورماتور باشه
                            چون رله رکلوزر با بروز اتصال کوتاه مدار رو قطع و 1 ثانیه بعد فرمان وصل صادر می کنه اگه خطا همچنان باقی مونده باشد دوباره مدار رو قطع و این بار 3 ثانیه بعد فرمان وصل می ده و اگه باز هم خطا برطرف نشده باشه بطور دائم مدار رو قطع می کنه!
                            پس وقتی شش تا موتور میان تو مدار جریان زیادی میکشن رله اشتباها با اتصال کوتاه اشتباه میگیره قطع میکنه و بعد یه ثانیه وصل میکنه.....
                            اشکال رله رکلوزر این بود که در شرایط محیطی متفاوت مثلاً تغییرات آب و هوا عملکردهای ناخواسته داشت که قابلیت اعتماد به این وسیله حفاظتی رو کاهش داده بود
                            که تین نوع رله سال ها پیش رو انشعابات فرعی 20کیلو ولت نصب میشد ولی به علت عدم اشنایی کارگران تعمیرات و خطراتی کخبه وجود اورده بود کلا جمع شد
                            حالا امکانش هست پیش شما یکی باشه که جمع نشده باشه اینجا ایرانه بعید نیست یکی از قلم افتاده باشه..

دیدگاه

امروز کابل 3*120+70 گرفتم تابلوی کمپرسور ها رو مستقیم وصل کردم به زیر کلید ورودی ساختمان استارت زدم و هر 6 تا روشن شد :applause: حالا من موندم 100 متر سینی و چند تا تابلو کلی فیوز و حجم زیادی کابل باید تک تک برسی بشن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X