سلام
به نظر من که نمیشه از صاعقه برق تولید کرد چونکه ذخیره جریان صاعقه که در حد چند میلیون آمپره خیلی سخته و فکر نکنم دستگاهی ساخته شده باشه که بتونه جریانه به این بزرگی رو ذخیره کنه اگه هم بخوان بسازن حتما خیلی هزینه بره (پس جنبه اقتصادی هم نداره) ما که چنین دستگاهی نشنیدیم!
دلیل دیگه ای که میشه گفت اینه که صاعقه خیلی سریع اتفاق میفته (در حد چندصدم ثانیه) و معلوم نیست کجا اتفاق میفته!
موفق باشید
علی (ع)فرموده است :در علم و ادب بکوشید چه آنکه عالم ، عزیز و گرانقدر است ، اگر چه خاندان بزرگی منتسب نباشد ، اگر چه فقیر بی بضاعت باشد ، و اگرچه جوان باشد.
الان در دانشگاه نیوجرسی امریکا دارند روی این پروژه کار میکنند البته هم اکنون میله های مسی هستند که برق صاعقه رو هدایت میکنند و از این در مزارع استفاده میشه اما کنترل این مقدار ولتاژ واقعا سخت است
Sometimes to get more best things
Have lost the good things
قبلا یه چنین چیزی ساخته شده ( تو تلوزیون دیدم ) یارو برای اینکه بیاد صاعقه رو به اون جایی که می خواد هدایت کنه می اومد یه موشک کوچیک مخصوص که تهش یه نوار مسی (فکر کنم مسی بود) رو شلیک می کرد طرف ابر یا همون جبهه باردار حرارت ناشی از موشک اون نوار مسی رو بخار می کرد همینطور که موشک می رفت طرف ابر باردار از خودش یه بخار رساناتر از هوای دوروبرش ایجاد می کرد که اون جبهه ابر باردار از این مسیر برای تخلیه الکتریکی استفاده می کرد و به دستگاهی که برای ذخیره صاعقه ساخته بودن منتهی می شد
منم توی یه مستند شنیدم که خیلی وقته دارن رو این پروژه ها کار می کنن و متاسفانه تا الان خیلی ها هم توی این راه جونشون رو از دست دادن
درضمن خدمت دوستم baghaei عزیز باید عرض کنم که صاعقه خودش یه برق تولید شده هستش و عبارت "تولید برق از صاعقه" صحیح نیست؛ همه دنبال ذخیره کردن برق گرفته شده از صاعقه هستن و مشکل اینجاست که برق رو برای مدت کمی میشه ذخیــــره کرد واسه همینه که هنوز طرحی با ارزش اقتصادی مناسب برای ذخیره جریان صاعقه پیدا نشده
شیطان که رانده گشت یک خطا بیشتر نکرد خود را برای سجده آدم رضــــا نکرد
شیطان هـــزار مرتبه بهتر ز بی نـــــــــــماز او سجده را بر آدم و این بر خدا نکرد
با استفاده ازجدول تناوبی عناصر واینکه ازکدام عنصر یاترکیب عناصر جهت هدایت صاعقه وذخیره سازی آن استفاده کرد میشود انرژی صاعقه راذخیره کردمعمولا باید ازعناصری که نه فلز ونه عایق هستند استفاده کرد
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
اگرشخصی مقاله یا تحقیقی درزمینه ذخیره انرژی صاعقه داره مایل به تحقیق وهمکاری هستمtorajfar12@gmail.com
دیدگاه