اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی یک نرم افزار برای رسم ادوات برق قدرت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

معرفی یک نرم افزار برای رسم ادوات برق قدرت

پسلام به همه دوستان.
    راستش شاید جای مطرح کردن این سوال اینجا نباشه، اما من جای مناسب تری پیدا نکردم.
    راستش دنبال یه نرم افزار میگردم که بتونم اشکال درس ماشین 1 رشته برق (منظورم رسم سیم پیچ، سیم لوله، تزویج، ترانس و ....) رو رسم کنم. یکی از دوستان microsoft visio معرفی کرد اما این نرم نرم افزار مانور کافی نداشت و در ضمن کتابخونه هاشم کامل نبود. لطفاً اگه نرم افزاری میشناسین معرفی کنین.

باتشکر
    تشکر لازم نیست!

پاسخ : معرفی یک نرم افزار برای رسم ادوات برق قدرت

من فک کنم با نرم افزار اتوکد بشه تمام نقشه ها رو کشید
    خود کتاب هم فک کنم اونا رو با اتوکد کشیده

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

سلام دادا
      منظورت autocad electical هه دادا؟
      تشکر لازم نیست!

دیدگاه

نه
        گرچه که اتوکد الکتریکال هم می تونه اون کار رو انجام بده و یه چیزی فراتر از اتوکد معمولیه
        اتوکد الکتریکال برای تابلو ساز ها بیشتر کاربرد داره و تقریبن همه ی ( بجز چند تا دونه ) سمبل ها رو داره
        توی اتوکد الکتریکال هم چیدمان تابلو رو داره و قطعات رو با ابعاد و شکل ظاهری کشیده
        اگه شکل ظاهری اون رو هم نداشته باشه مثلن یک مستطیل با همون ابعاد بهت میده
        اگه نیاز به شکل و اندازه قطعات دارید نرم افزار CADlibrary2009 دقیقن شکل و اندازه قطعات تله مکانیک رو داره

اما بیشتر بحث در مورد ماشین های dc هست ش

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X