به نظر میرسه در طولانی مدت ضرر ده باشه چون با هر روشی این کار را انجام دهید وسایل و دستگاه ها خرابی و نیاز به سرویس داره که اون مبلغ نا چیزسود هم تبدیل به ضرر میشه ..............اینقدر آدم میلیاردر تو کشور ما هست که منتظر هستند بتونند یک حل سود ده سرمایه گذاری کننده اگر جواب می داد زودتر از من و شما رفته بودند به سمتش
کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
ولتر
ممنون ولی اینا همش فورم و شرایط کاریه. من مطالب تخصصی احتیاج دارم مثلا" روی چند ساعت برق ازم میخرم چقدر گاز باید بسوزونم برای تولید 1KW و ...
اگر بگیم اوج مصرف رو فقط بخرن که 5 ساعته ( چون زنامهای دیگه خودشون هم اضافی دارن برق) و 20Kva هم هر ساعت بخرن میشه:
37.3x20x5=3730 تومن روزی! که به لعنت خدا هم نمیارزه!
اداره برق انگار خیلی زرنگه
370 ریال میخره بعد تا 1100 ریال برای کاربر خانگی و 2500 ریال برای کار بر تجاری میفروشه ؟
به همین خیال باش تا انبوه حجوم سرمایه گذار ها رو ببینی
تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است
اداره برق انگار خیلی زرنگه
370 ریال میخره بعد تا 1100 ریال برای کاربر خانگی و 2500 ریال برای کار بر تجاری میفروشه ؟
به همین خیال باش تا انبوه حجوم سرمایه گذار ها رو ببینی
سلام
تا جایی که من می دونم اون برق تولیدی برای مصرف همون جایی میره که ژنراتور هست و مقدار اضافی اون به خط میره . یعنی اول برق خودت رو تامین می کنی و بعد مقدار اضافی رو می دی به خط و شرکت برق بابت اون انرژی مازادی که به خط میدی / هزینه رو میده . ولی خوب بارزه که این وسط شرکت برق بیشتر گیرش میاد .
این سیستم رو من مد نظرم نبود! ولی چیز جالبیه. ولی فکر کنم بالای 20 ملیون هزینه داشته باشه ! چون هم چیلر میخاد هم ژنراتور کوچک . اونوقط چطوری توی 2 سال برمیگردونه هزینه ها رو نوفهمم. اومدیمو دولت تصمیم گرفت گاز رو رون کنه! همشو باید جمع کنیم بریزیم دور! :icon_razz:
دیدگاه