اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تفاوت برق 110ولت با 220ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تفاوت برق 110ولت با 220ولت

نوشته اصلی توسط 7703160
    سلام
    امکان استفاده از وسایل 110 ولتی با برق 220 خودمون هست؟مشکلی ایجاد نمیشه برای وسایل؟
    چرا نشه؟ اختلافشون 110 ولته ها. دستگاه هایی هستند که با هر دوتا ولتاژ هم خوب کار می کنن، اما توی اونا یه کلید هست که بین دوتا ولتاژ مختلف سوئیچ می کنه. البته این سوئیچ یه خازن رو فکر می کنم وارد مدار می کنه که درست نمی دونم چطوریه، منتها اول باید اون رو قرار بدی و بعد از 220 برای 110 استفاده کنی.
    دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

سلام
      دوست عزیز در بعضی از کشورها برق شهری آنها 110 ولت 60 هرتز می باشد ولی در کشوری مثل ایران و بعضی کشورهای دیگر برق شهری 220 ولت 50 هرتز می باشد.
      به همین خاطر دستگاه های برقی با این دو ولتاژ کار میکنند البته نه همه ی دستگاه ها همانطور که دوستمون گفت روی دستگاه نوشته شده است.
      موفق باشید

دیدگاه

سلام
        از جواب دوستان ممنون
        راستش برام دو تا ابزار برقی آوردن که روش نوشته 110-120 ولت.من ترسیدم استفاده کنم.پس باید دنبال یه مبدل بگردم درسته؟

دیدگاه

فکر می کنم ماژول تبدیل هست، اما یه مدار سادست که من بلد نیستم. اگه تو همین جا بگردی پیدا میشه
          دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 7703160
            سلام
            از جواب دوستان ممنون
            راستش برام دو تا ابزار برقی آوردن که روش نوشته 110-120 ولت.من ترسیدم استفاده کنم.پس باید دنبال یه مبدل بگردم درسته؟
            آداپتور های 220 به 110 در بازار هست که بدون سیم بوده و در پشت آنها جای دو شاخه 110 ولت وجود دارد
            کافیست آن را به برق بزنید و دستگاه مورد نظر را به پشت آن وصل کنید
            در روزگاری که لبخند آدم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگریزند. کورش کبیر
            شاد بودن، تنها انتقامی است که میتوان از زندگی گرفت. ارنستو چه گوارا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 7703160
              سلام
              از جواب دوستان ممنون
              سلام
              شما می تونید با تقسیم ولتاژ به راحتی ولتاژ 220 ولت رو به 110 ولت کاهش بدید.مثلا دو تا مقاومت 10 تقسیم ولتاژ ببند و بزار.
              فقط اگر جریان زیاد کشیده میشه از ومقاومت وات بالا استفاده کن.
              موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی حیاتی
                سلام
                شما می تونید با تقسیم ولتاژ به راحتی ولتاژ 220 ولت رو به 110 ولت کاهش بدید.مثلا دو تا مقاومت 10 تقسیم ولتاژ ببند و بزار.
                فقط اگر جریان زیاد کشیده میشه از ومقاومت وات بالا استفاده کن.
                موفق باشید
                نه این راهش نیست. شما که خودتون گفته بودید، مساله فقط دامنه نیست. مساله اصلی فرکانسه.
                فکر می کنم راه حلش همون آداپتورهایی که دوستمون گفتن.

دیدگاه

تقسیم مقاومتی با تلفاتی که داره فاجعه میشه
                  فرکانس هم فکر نکنم اونقدر مهم باشه یادمه یه زمانی یخچالهایی تو بازار بود که کمپرسورشون 110 ولت بود و کنار اون یه ترانس 110 به 220 کار گذاشته بودند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
                    تقسیم مقاومتی با تلفاتی که داره فاجعه میشه
                    فرکانس هم فکر نکنم اونقدر مهم باشه یادمه یه زمانی یخچالهایی تو بازار بود که کمپرسورشون 110 ولت بود و کنار اون یه ترانس 110 به 220 کار گذاشته بودند
                    تاثیر که شدیداً به مدار داره. شاید توی موتور الکتریکی زیاد تاثیرش دیده نشه و یه جورایی تطبیق بوجود بیاد، اما قاعدتاً می دونید که توی مدار الکترونیکی تغییر امپدانس ها و فرکانس می تونه چه تاثیرات عظیمی داشته باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد پور آزاد
                      تاثیر که شدیداً به مدار داره. شاید توی موتور الکتریکی زیاد تاثیرش دیده نشه و یه جورایی تطبیق بوجود بیاد، اما قاعدتاً می دونید که توی مدار الکترونیکی تغییر امپدانس ها و فرکانس می تونه چه تاثیرات عظیمی داشته باشه.
                      اگه منظورتون ساعتهای دیجیتالی باشه که فرکانس رفرنس اونا از برق شهر تامین میشه معمولا یه پین برای انتخاب فرکانس 50 یا 60 هرتز دارند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
                        اگه منظورتون ساعتهای دیجیتالی باشه که فرکانس رفرنس اونا از برق شهر تامین میشه معمولا یه پین برای انتخاب فرکانس 50 یا 60 هرتز دارند
                        آره خوب، اگه داشته باشه که مشکلی نیست، منتها مساله دوست ما اینه که اون کلید روش نیست. فرکانس رفرنس هم باید بالاخره وارد شه از یه جایی دیگه
                        و در ضمن مساله ای که من گفتم تغییر امپدانس، تغییر فرکانس تشدید ها، کار نکردن فیلتر ها تو فرکانس مطلوب و ...

دیدگاه

آره خوب، اگه داشته باشه که مشکلی نیست، منتها مساله دوست ما اینه که اون کلید روش نیست. فرکانس رفرنس هم باید بالاخره وارد شه از یه جایی دیگه
                          و در ضمن مساله ای که من گفتم تغییر امپدانس، تغییر فرکانس تشدید ها، کار نکردن فیلتر ها تو فرکانس مطلوب و ...
                          ببخشید خلی رک میگم چرا بیخودی قضیه رو بزرگش می کنین اون قضیه ساعت تنها موردی بود که به ذهنم رسید
                          که البته اونم مربوط به ساعتهای دیجیتال قدیمی بود اون زمانی که کریستالها قیمتشون بالا بود شما اگه مورد مستدل دیگه ای دارین بگین کلی گویی هم نکنین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
                            ببخشید خلی رک میگم چرا بیخودی قضیه رو بزرگش می کنین اون قضیه ساعت تنها موردی بود که به ذهنم رسید
                            که البته اونم مربوط به ساعتهای دیجیتال قدیمی بود اون زمانی که کریستالها قیمتشون بالا بود شما اگه مورد مستدل دیگه ای دارین بگین کلی گویی هم نکنین
                            آقا محسن عصبانی نشو، حتماً منظورم رو بد گفتم. ببین، این دوست ما گفت دو تا وسیله واسش آوردن که روش نوشته 110 ولت، و مثکه روش کلید انتخاب نداره، پرسیدن که میتونه ازشون تو ایران استفاده کنه یا نه، منم در ادامه حرف شما گفتم که اگر کلید انتخاب داشت که مشکل حل بود.
                            و اینکه شما گفتید فرکانس رفرنس برق شهره، من گفتم برق شهر خوب اینجا 50 هرتزه، واسه اون وسیله 60، که اگه قرار باشه از فرکانس 60 به جای 50 استفاده کنه
                            تغییر امپدانس، تغییر فرکانس تشدید ها، کار نکردن فیلتر ها تو فرکانس مطلوب و ...
                            بوجود میاد. و در ضمن گفتم که:
                            شاید توی موتور الکتریکی زیاد تاثیرش دیده نشه و یه جورایی تطبیق بوجود بیاد
                            این تا اینجای قضیه. و آخرین نتیجه ای که از این بحث گرفتیم این بود که من گفتم بهتره از آداپتورای 220 به 110 استفاده کنه.

انقدر عصبانی نباش، اگه حرفی زدم که ناراحت شدی ببخشید :"> :"> :">

دیدگاه

سلام ببینید من فکر میکنم اولا که شرو ع به استفاده از برق کردن فکر نمیکردن به ایین زودی کار براش زیاد شه به همین خاطر با 110 ولت شروع کردن واسه انتقال 220 با صرفه تره واسه ساخت هم 220 با صرفه تره علت علمی شم اینه جریان نسبت به ولتاژ نیاز به سیم پیچی های قوی داره البته درسته که برق شهر 220 ولت است ولی به اشتباه 220 میگیم و استاد های ما میگن 230 ولته و اصولا باید با اسم 230 ولت نام ببرید
                              البته اگه برق بخواد ادمو بکشه همون 110 هم میکشه مخصوصا 60 هرتزش پس خواهشا بحث امنیتو جلو نیارید که حرف خوبینیست :mrgreen:
                              البته با این تفاصیر اگه بخواهیم ولتاژ 230 ولتو ببینیم باید 4 نصفه شب اندازه گیری کنیم
                              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                                سلام ببینید من فکر میکنم اولا که شرو ع به استفاده از برق کردن فکر نمیکردن به ایین زودی کار براش زیاد شه به همین خاطر با 110 ولت شروع کردن واسه انتقال 220 با صرفه تره واسه ساخت هم 220 با صرفه تره علت علمی شم اینه جریان نسبت به ولتاژ نیاز به سیم پیچی های قوی داره البته درسته که برق شهر 220 ولت است ولی به اشتباه 220 میگیم و استاد های ما میگن 230 ولته و اصولا باید با اسم 230 ولت نام ببرید
                                البته اگه برق بخواد ادمو بکشه همون 110 هم میکشه مخصوصا 60 هرتزش پس خواهشا بحث امنیتو جلو نیارید که حرف خوبینیست :mrgreen:
                                البته با این تفاصیر اگه بخواهیم ولتاژ 230 ولتو ببینیم باید 4 نصفه شب اندازه گیری کنیم
                                نه حامد جون کی بحث امنیت رو آورد جلو. از اول گفته شد که اینا فقط یه استانداردن.
                                البته احتمال اینکه با 110 بمیری کمتره ها :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X