اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فن کامپیوتر و تبدیل آن از مکانیکی به الکتریکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فن کامپیوتر و تبدیل آن از مکانیکی به الکتریکی

سلام
    یک سوال! همانطور که مستحضرید فن های کامپیوتر با برق شهری و 12 ولت کار می کنده و پره می چرخه، حالا سوالم من اینه آیا میشه این چرخه رو بر عکس کرد؟ یعنی ما پره رو حرکت بدیم و از اون طرف 12 ولت رو بگیریم؟ من یک دیود رو به سر سیم ها وصل کردم و پره رو چرخوندم ولی مکانیکی به الکتریکی تبدیل نشد! چرا و چه کنم که تبدیل کنه؟
    پاسخ : فن کامپیوتر و تبدیل آن از مکانیکی به الکتریکی

چون فن کامپیوتر براشلس هست داخلش یک مدار درایور داره. برا همین برعکس جواب نمیده .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eskafild
      سلام
      یک سوال! همانطور که مستحضرید فن های کامپیوتر با برق شهری و 12 ولت کار می کنده و پره می چرخه، حالا سوالم من اینه آیا میشه این چرخه رو بر عکس کرد؟ یعنی ما پره رو حرکت بدیم و از اون طرف 12 ولت رو بگیریم؟ من یک دیود رو به سر سیم ها وصل کردم و پره رو چرخوندم ولی مکانیکی به الکتریکی تبدیل نشد! چرا و چه کنم که تبدیل کنه؟
      شما برای این کار نیاز به یک ارمیچر دارید!البته این هم بگم اگه این کارو زیاد انجام بدید.ارمیچرتون هم مرخص میشه! :bye
      [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

البته آرمیچر هم نمی تونه مکانیکی رو به الکتریکی تبدیل کنه! تست کردم نشد، حالا راهی نیست بشه با این فن به توافق رسید؟ :question:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eskafild
          البته آرمیچر هم نمی تونه مکانیکی رو به الکتریکی تبدیل کنه! تست کردم نشد، حالا راهی نیست بشه با این فن به توافق رسید؟ :question:
          من خودم تست کردم شد اما باید ارمیچرتون بزرگ باشه دوما باید تو یه لحظه محکم بچرخونی.ال ای دی برای یه لحظه روشن میشه اما اگه میخوای مداوم این کارو بکنی باید بگم باید یک دینام بخری !
          [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

هر کاری رو با ابزارش میکنن. شما با دمباریک اگر بیاین پیچ خودرو رو باز کنید شاید بتونید ولی هم پرد خودتون و دستتون در میاد هم پیچ داغون میشه.

با آلترناتور بهترین بازده رو میگیرین که بر 3 فاز تولید میکنه و میتونید صافش کنید با دیود وخازن

دیدگاه

دوستان راحی هست که بتونیم فن رو بر عکس بچرخونیم :question:
              همینطور که میدونید اگه پلاریته برق بر عکس داده بشه به فن ، جهت چرخش فن عوض نمیشه بلکه اصلا کار نمی کنه حالا راحی نیست که بشه جهت چرخش فن برعکس بشه ؟
              خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
              [hr]

دیدگاه

با تشکر از راهنمایی دوستان، دینام ها براحتی فن کامپیوتر نمی چرخند و همینطور کوچک و سبک نیستند؟(آیا اینطور نیست؟ اگه نیست نمونش رو میگید؟)
                آلترناتور هم از شکلش مشخصه بزرگ و سنگینه!

دیدگاه

شما چه توانی تو خروجی نیاز دارید؟؟؟؟؟؟

فن کامپیوتر هم یک آرایش شبیه 3فاز داره در واقع یک موتور براشلس است می تونید کاری به مدارات روی بردش نداشته باشید و مستقیم سیمها را از سیم پیچ ها بگیرید و با دیود 3فاز را یکسو کنید

برای راهنمایی بیشتر ساختار موتور های براشلس و ساخت ژانوتورهای بادی سایز کوچیک را به انگلیسی سرچ کنید تا دستتون بیاد

از موتور هارد کامپیوتر (اینم براشلس موتور است)و موتورهای داخل درایوهای نوری هم می تونید استفاده کنید
                  کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                  ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eskafild
                    با تشکر از راهنمایی دوستان، دینام ها براحتی فن کامپیوتر نمی چرخند و همینطور کوچک و سبک نیستند؟(آیا اینطور نیست؟ اگه نیست نمونش رو میگید؟)
                    آلترناتور هم از شکلش مشخصه بزرگ و سنگینه!
                    جریان الکتریکی وقتی جاری میشه که 2 میدان الکترومغناطیسی همو قطع کنن. هر چقدر جریان بیشتری بخاین باید میدان قوی تری داشته باشید و عبور از میدان الکترومغناطیسی قویتر نیروی مکانیکی قویتری لازم داره. پس مقدار نرمی چرخشش با توانی که تولید میکنه رابطه مستقیم داره.

ولی شاید بشه از موتور براشلس استفاده کرد الان که Mo-h یاداوری کرد فکر کنم بشه یه کارایی کرد با این فنها. ولی باید یه تغیراتی توش بدی.

حالا چیکار میخای بکنی؟ پروژه چیه؟ تحققاتی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امین غفاری
                      دوستان راحی هست که بتونیم فن رو بر عکس بچرخونیم :question:
                      همینطور که میدونید اگه پلاریته برق بر عکس داده بشه به فن ، جهت چرخش فن عوض نمیشه بلکه اصلا کار نمی کنه حالا راحی نیست که بشه جهت چرخش فن برعکس بشه ؟
                      من قبلا این کارو کردم البته تونستم برعکس راش بندزم ولی سرعتش خیلی کم شد بعد از کلی فک و ور رفتن با فن بدبخت اخرش فهمیدم برای اینکه فن همیشه در یک جهت بچرحه
                      هسته فن رو جوری میسازن که یه طرفش کوچیک تر از طرف دیگه باشه و همین باعث تجمع بخش زیادی از فوران موجود در هسته در قسمتی که ذخیم تر هست میشه و باعث میشه استارت حرکت فن در اون جهت باشه
                      روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X