اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه سیم کشی داخلی ژنراتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه سیم کشی داخلی ژنراتور

از دوستان کسی نیست راجع به سوال من اطلاعی داشته باشه؟ من میتونم از ژنراتورهای معمولی 220 ولتی برای تولید برق ولتاژ پایین استفاده کنم در دور پایین؟

دیدگاه

البته که میتونی! ولی توانت پایین خواهد آمد! توصیه ی من به شما اینه که شما از موتور های BLDC استفاده کنی و یکسو کننده ی سه فاز به dc ( پل سه فاز میگن بش اگه اشتباه نکنم). و اگه بتونی سیم پیچ هاشو تغییر بدی و تعداد دورشو زیاد کنی که عالی میشه/ از موتور های dc براش هم میتونی استفاده کنی ولی خب قطعا بازده و طول عمر بسیار کمتری داره/در موتور های براشلس شما سه فاز سینوسی دریافت خواهدی کرد و یک مولفه وجود داره به نام kv در واقع مقدار یک ولت رو نسبت به rpm میگه / مثلا موتور 300 kv ینی به ازای 1 ولت ورودی 300 دور در دقیقه میچرخه(به علت بازده بالا عکس این قضیه هم باید صدق کنه اگه اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنن)

امیرحسین ضیا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yakand نمایش پست ها

بابت راهنماییتون از شما سپاسگذارم. به نظر شما من اگه بخوام یه برق 14 ولت در حد 3 تا 4 آمپر داشته باشم از چه ژنراتوری استفاده کنم؟ ژنراتور 14 ولت هست یا باید از موتورهای DC استفاده کنم ؟ یا یه ژنراتور 220 توان پایین بگیرم و جریان تولیدی اون رو تبدیل کنم؟ اگه ممکنه یه مقایسه ای از نظر قیمت تمام شده و کیفیت و عمر و هزینه های نگهداری وسیله برای من داشته باشید.
        با درود هر چند دیر ولی جهت راهنمایی سایرین
        مولد جریان در این توان داریم این مدلها معمولا با دوری نزدیک به 4000 دور کار میکنند آهنربا دائم هستند
        امکان تولید ولتاژهای بیشتر هست جریان در محدوده 5 تا 10 آمپر اما جریان با ثباتی که من کشیدم در محدوده 6 آمپر بدون خنک کاری ژنراتور و تا 9 آمپر با خنک کاری کویل تولید جریان ژنراتور امکان پذیر هست بیشتر از این توان از اینها کشیدم اما تست بلند مدت و پایداری نبود که بتوانم با اطمینان صحبت کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X