اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

توربینهای بادی ( خانگی)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : توربینهای بادی ( خانگی)

[glow=red,2,300]در صورتی که نظر من براتون ارزش داشته باشه :[/glow]

توربین بادی در کل سر و صدای زیادی داره... همون 400واتش هم وقتی کار میکنه انگار چند تا کولر آبی روشنه
    باعث آزار همسایه ها میشه و شب و روز آرامش نخواهید داشت...مگه اینکه در باغ یا ویلایی باشید که اون توربین رو در فاصله زیادی قرار بدین

تازه نمیشه برق خروجیش رو مستیقم برای خونه استفاده کنید و باید با مداراتی اونو تبدیل به سیسونی برق شهر کنید
    موضوع بعدی اینکه اگه باد حتی برای لحضاتی از کار بی افتد...یخچال و تلویزیون و هرچی دارید هم میره تو حالت اسلیپ

برای رفع این مشگل احتیاج به دستگاه ups خواهید داشت که اون هم برای مصارف خوانگی قیمتش دورو بر 2-3 تومن در میاد.

در عین حال هر دوی آنها یعنی هم توربین و هم ups بجز هزینه نگه داری عمر مفید کمتر از 10 سال خواهند داشت.

خلاصه پیشنهاد من برای مکان های دور افتاده و غیر قابل دسترسی به شبکه برق هست که برق کشی به اونجا هزینه سرسام آورتری داشته باشه.
    نه اینکه پیریز برق کنار خودمون باشه و بیایم همچین خرجی کنیم که از نظر خودم توجه مالی نخواهد داشت.

در کل مدل آفتابی اون هم سر و صدا نداره ولی با قیمت واتی 6تومن ! که 400 واتش در میاد 2.400هزار تومن !
    تازه 400وات با برق 20 ولت که اگه بخواین تبدیل به 220 ولت کنید کلی تلفات خواهید داشت...

خلاصه اصلا برای مصارف خانگی در منازل شهری این چیزها رو پیشنهاد نمیکنم

موفق باشید
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

پس این همه تبلیغ یه جورایی فقط برای فروش هست در اصل کارایی لازم رو ندارن

دیدگاه

electromechanic.site90.com/pic/turbin.pdf

دیتاشیت بالا شرکتش 3 نوع توربین داره : 500 وات 1200 وات و 1600 وات که فک کنم نسبت به موردایی که بالا گفتین خیلی ارزونتر باشه

نوع 1600 واتش با یه اینورتر که بتونه انرژیشو مستقیم به 220 ولت متناوب تبدیل کنه 6 میلیون در میاد( 3 تومن توربین 3 تومن اینورتر)
        500 واتش 1500000 تومان
        1200 واتش دقیق نمیدونم حدود 2600000

1600 وات با اینورتر فقط تو جایی مثل منجیل که همیشه باد هست کاربرد داره وگرنه جاهای دیگه باید کنترلر و باتری در کنارش استفاده بشه
        توربین ها ساخت ترکیه و تحت لیسانس المان هستند و عمری نیز میباشند

دیدگاه

من توی زمینه خورشیدی یه چیزایی بلدم اگه کسی سوالی داره بپرسه شاید تونستم جواب بدم
          گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
          همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin20107
            من توی زمینه خورشیدی یه چیزایی بلدم اگه کسی سوالی داره بپرسه شاید تونستم جواب بدم
            یک کیلووات صفحه چند متر مربع رو اشغال میکنه؟
            وقتی ما 200 هزار میدیم 50 وات صفحه میخریم توان واقعی که به ما میده چقدره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeedxs
              یک کیلووات صفحه چند متر مربع رو اشغال میکنه؟
              وقتی ما 200 هزار میدیم 50 وات صفحه میخریم توان واقعی که به ما میده چقدره؟
              1KW معمولا شما باید از 10 پنل 100واتی استفاده کنید هر کدوم تقریبا 100*60 هستند. در مورد سوال دومتون در بهترین حالت و در دمای 25 درجه سانتی گراد و شدت تابش 1000W/m^2 همون 50 وات رو بهتون میده :mrgreen:

دیدگاه

سلام.بحث خوبی رو راه انداختید.منم به جمتون راه بدید....
                بگم که من هم اصلا استفاده از توربین های بادی و خورشیدی برای مصارف منزل رو قبول ندارم.همون پول قبضمون رو سر ماه میدیم.بهتر از اینه که یخچال و تلوزیونو هرچی داریم با تغییر ولتاز از بین برن و....
                اما کی گفته که توربن بادی اصلا استفاده ای نداره؟مخصوصا تو ایران؟؟؟
                من گفتم برا مصارف خانگی خوب نیست...اما تو کشور ما خیلی جاها هستند که برق رسونی به اونها مشکله.مثلا من جایی میشناسم که تقریبا در دامنه کوه هستش و زیاد میرم اونجا.
                خب این مکان بکر از اخرین دکل برق خیلی فاصله داره.و اگه هم برق اونجا بیاد به چند روز نکشیده تبدیل به کویر لوت میشه....
                حالا اگه یک توربین بادی یا ابی برا تولید برق درست بشه چقدر خوب میشه...به این میگن انرژی پاک :agree:...هرچقدر خرج هم داشته باشه به نگهداری طبیعت میرزه....
                حالا دوستان تایپیک رو ادامه بدیم یا نه؟
                البته با این شرط که دوستان راهنمایی کنند تا خودمون یک سیستم رق رسانی با توربین رو پیاده کنیم...اصلا هم مهم نیست که دقیقا با اونچیزی که تو بازار هست برابری کنه.یک لامپ رو هم روشن کنه خوبه.یا گرما ایجاد کنه.
                حالا اقایون مهندسا در مورد ساخت ژنراتور اطلاعاتی دارید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
                  من گفتم برا مصارف خانگی خوب نیست...اما تو کشور ما خیلی جاها هستند که برق رسونی به اونها مشکله.مثلا من جایی میشناسم که تقریبا در دامنه کوه هستش و زید میرم اونجا.خیلی هم سرسبزه...بسیار ارام و ساکت و دنج(دلتون نخواد ها )...یک رودخونه بزرگ هم داره...باد هم گهگداری میاد(نسیمش خیلی خنکه :^O ).....بدون اقراق میگم چیزی از رشته کوه های الپ که تو فیلما نشون میده کم نداره
                  حالا اقایون مهندسا در مورد ساخت ژنراتور اطلاعاتی دارید؟ایا فرمول خاصی داره؟
                  اونجا کجاست بگو تا ما هم بریم من برم اونجا ماهیگیری(بگیر و رها کن) برام پیام خصوصی کن البته اگه خیلی دور نباشه...
                  معمولا توربین بادی جاهایی به کار میره که ما همیشه شدت وزش باد حدود 6 متر برثانیه رو داشته باشیم بعدش هم برای این محلی که می فرمایید چون توربین خیلی توی چشم میزنه خاطر خواه زیاد داره به سرقت میره به نظر من یه صفحه سولار 50 وات، یک لامپ LED کوچیک و یه باتری خشک مثلا باتری موتور سیکلت خوب اونجا جواب میده البته من اگر بودم شب اصلا اونجا نمی خوابیدم :redface:

دیدگاه

end

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hasegava
                      دوستان من خودم در زمینه ریزشبکه و DG کار میکنم
                      به این سادگی که شما میگید هم نیست گه برید به توربین بخرید و نصب کنید و برق مفتی بگیرید...این یه طرف قضیه هست. مهمترین قسمت این قضیه کنترل و پایداری سیستمه...جون اگه باد کم و زیاد بشه کیفیت توان رو تحت تاثیر قرار میده و اونوقت که فلیکر ولتاژ، سگ ولتاژ و هزار چیز دیگه تولید میشه که وسابل منزل رو به شدت تحت تاثیر میذاره..من خودم در زمینه پایداری ولتاژ ریزشبکه کار میکنم..تازه این یه بخشیه..هارمونیک هست...تقسیم بار هست و..... :read:
                      بعله :mrgreen: همه ی اینها هست ولی فکر کنم اگر ما خروجی توربین رو یکسو کنیم بعد با یه مبدل بوست اون رو تقویت کنیم و بعد بدیم به یه دونه اینورتر تا اندازه ای مشکلمون حل بشه

دیدگاه

end

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin20107
                          اونجا کجاست بگو تا ما هم بریم من برم اونجا ماهیگیری(بگیر و رها کن) برام پیام خصوصی کن البته اگه خیلی دور نباشه...
                          معمولا توربین بادی جاهایی به کار میره که ما همیشه شدت وزش باد حدود 6 متر برثانیه رو داشته باشیم بعدش هم برای این محلی که می فرمایید چون توربین خیلی توی چشم میزنه خاطر خواه زیاد داره به سرقت میره به نظر من یه صفحه سولار 50 وات، یک لامپ LED کوچیک و یه باتری خشک مثلا باتری موتور سیکلت خوب اونجا جواب میده البته من اگر بودم شب اصلا اونجا نمی خوابیدم :redface:
                          ماهی که نداره.اما کبک و عقاب زیاد داره.اومدی تفنگتو بیار...
                          شما درست میفرمایید.از انرژی باد نمیشه استفاده کرد.اما رودخونخ بزرگی داره و اگه اب اونو از چند متر بالاتر با لوله انتقال بدیم فشار خیلی زیادی داره.که برای توربین خیلی خوبه.
                          عکسش رو هم چشم...اگه رفتم حتما براتون یه عکس مخصوص میگیرم و میفرستم...
                          نوشته اصلی توسط Hasegava
                          پس سنکرونیزمش چی؟ خود سنکرون کردن توربین بادی با شبکه یه تز دکتری میشه...به نظر من واسه مصرف خانگی منابع DC خوبن یه پیل سوختی در کنار چندتا پنل خورشید یا اصن یدونه فلایویل بهتره.. :NO:
                          در ضمن اینجوری که شما فکر میکنید الان خوب بود ایران توی انرژی بادی از دانمارک هم جلوتر باشه...داداش من به این سادگیا نیست...لوازم خونه اکثرا تکفاز هستن و هلت اصلی نا متعادلی ولتآژ همین بارهای تکفاز هستن...نگاه نکن به برق خونتون که هیج مشکلی نداره شاید، این برق به یه سیستم استیف وصل شده که پایداریش زیاده.. تازه نصب توربین بادی خودش با دوتا مساله ربرو هست که ژنراتورش سرعت ثابت باشه یا DFIG باشه...خود دانمارک هم که پیشرو در صنعت توربین بادی هنوز این واسه خونه هاشون عملی نشده چه برسه به اینجا
                          دوست من ممنونم بابت پاسخگوییتون.
                          همینطور که عرض کردم اگه از انرزی اب رودخونه استفاده بشه فشارش تقریبا قابل کنترل و ثابته.
                          در کل استفاده از توربین بادی برای منازل به همین سادگیا نیست.ولی شما هم اینقدر سخت نگیرید.نمیخوایم که از برق برای یخچال و تلوزیون و رایانه استفاده کنیم.فقط میخوایم لامپی روشن بشه یا در مواقع اضطراری ارتباطی برقرار بشه...
                          (اگه لازمه یا استارتر اجازه نمیده یه تایپیک جدا بزنم)

دیدگاه

end

دیدگاه

برای گرم کردن آب خوبه از نیروی باداستفاده کرد :rolleyes:

دیدگاه

توی خیابون میعاد مشهد....یه پارتمانی هست که رو پشتبومش گل و گیاه کاشته....در کنارشم یک توربین بادی زده...
                                قبلن اینارو یجا دیده بودم...حدود 12.5میلیون تومن قیمتش بود
                                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X