سلام دوستان،
میخوام از کامپیوترم در برابر اتفاقات برقی محافظت کنم. (هزینه زیادی بابتش کردم)
طبق تحقیقی که کردم باید سه تا قطعه بخرم:
۱- محافظ برق
۲- استابلایزر
۳- یو پی اس
در مورد UPS چرا بهترین UPS های حال حاضر جهان از کمپانی APC که برای کامپیوتر ساخته میشه از نوع Line interactive است؟
طبق توضیحاتی که خوندم. مدلهای لاین اینتراکتیو، خیلی نمیتونن جلوی نوسانات ولتاژ رو بگیرن (مثلا موقع جوشکاری). خب اگه اینطوره باید UPSهای مخصوص کامپیوتر از نوع آنلاین باشند چون در غیر این صورت نوسانات برق که عامل فرسودگی قطعات هست از بین نمیره و صرفا بکاپ اضطراری*اش کاربرد داره که خیلی کم استفاده میشه. اینم نمیدونم اون استابلایزری که در UPS ها استفاده میشه به اندازه یک استابلایزر مجزا کارایی و دقت داره (مخصوصا در مدلهای اینتراکتیو). اگه واقعا بدونم یو پی اس اینتراکتیو برای من مناسبه و تضمین میکنه که آسیبی به قطعات نمیرسه همونو میخرم تمام.
من کلا دو تا چیز میخوام.
۱. نوسان بی نوسان!
۲. ده دقیقه شارژ اضطراری که موقع عملیات حساس بتونم ازش استفاده کنم.
مقرون*به*صرفه*ترین روش از نظر شما چیه که دردسر زیادی هم نداشته باشه؟
حداکثر بودجه ۳ تومن نهایتا ۳.۵. (کمتر هم باشه بهتر)
لطفاً مدل محصول هم معرفی کنید که بدونم چی بخرم.
دنبال یک چیز عمری و خوب هستم.
ممنون.
میخوام از کامپیوترم در برابر اتفاقات برقی محافظت کنم. (هزینه زیادی بابتش کردم)
طبق تحقیقی که کردم باید سه تا قطعه بخرم:
۱- محافظ برق
۲- استابلایزر
۳- یو پی اس
در مورد UPS چرا بهترین UPS های حال حاضر جهان از کمپانی APC که برای کامپیوتر ساخته میشه از نوع Line interactive است؟
طبق توضیحاتی که خوندم. مدلهای لاین اینتراکتیو، خیلی نمیتونن جلوی نوسانات ولتاژ رو بگیرن (مثلا موقع جوشکاری). خب اگه اینطوره باید UPSهای مخصوص کامپیوتر از نوع آنلاین باشند چون در غیر این صورت نوسانات برق که عامل فرسودگی قطعات هست از بین نمیره و صرفا بکاپ اضطراری*اش کاربرد داره که خیلی کم استفاده میشه. اینم نمیدونم اون استابلایزری که در UPS ها استفاده میشه به اندازه یک استابلایزر مجزا کارایی و دقت داره (مخصوصا در مدلهای اینتراکتیو). اگه واقعا بدونم یو پی اس اینتراکتیو برای من مناسبه و تضمین میکنه که آسیبی به قطعات نمیرسه همونو میخرم تمام.
من کلا دو تا چیز میخوام.
۱. نوسان بی نوسان!
۲. ده دقیقه شارژ اضطراری که موقع عملیات حساس بتونم ازش استفاده کنم.
مقرون*به*صرفه*ترین روش از نظر شما چیه که دردسر زیادی هم نداشته باشه؟
حداکثر بودجه ۳ تومن نهایتا ۳.۵. (کمتر هم باشه بهتر)
لطفاً مدل محصول هم معرفی کنید که بدونم چی بخرم.
دنبال یک چیز عمری و خوب هستم.
ممنون.
دیدگاه